Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
ilona.ostrava : tak budu moc ráda za to když opět tady napíšete a spojíme síly budu čekat info od vás mám posbírané podklady i z jiných diskuzí ..že nejsme jediné..
Ahojky,tak nic moc nového jsem se nedozvěděla,prý ty smlouvy mají tak dobře sepsané,že z nás ty peníze dostanou…a nejhorší je prý ta „rozhodčí doložka“,tím pádem mohou jednat bez rozhodnutí soudu ! to je hnus,co je v tomto státě možné,nehodlám se s tím smířit,dnes jdu na policii podat trestní oznámení,pak zase napíšu ![]()
taky zdravím no mi už rozhodčí soud píše zajímavé je-teď mám asi rozhodnutí rozhodce na poště už-že když jsem rozhodci volala abych se informovala tak mi asistentka rovnou bez nějakých zjišťování která věc se mne týká sdělila jen že tam již nic nemají a mám určitě rozhodčí nález-a že oni už tam nic nemají k vyřízení od CCS(nevím jak mohla tak hbitě odpovědět-prostě automatický postup) já teď čekám taky na to, co tam je ale nejdu tam hned -vyzvednu až pujdu za právníkem. Jinak nevím jestlijste půjčku někde zařizovala u CCS teďka-ale sice jsem četla nereagují na odstoupení od smlouvy ale člověk to může doporučeně zaslat-dále z diskuzí a živnostenského rejstříku CCS plyne že živnostenské oprávnění mají až od 20.2.2012 a pokud nabízeli uzavření úvěru neměli oprávnění v tom podnikat-nějaká změna zákona ohledně nabízení a zprostředkování úvěrů-musí být jako předmět podnikání-já jsem to bohužel uzavřela loni v červnu ale mám za to že mne podvedli a já poslala kartu klienta se správnými údaji budu ráda za další info já teď taky uvidím co se dá dělat…jak se jde nebo nejde bránit
ještě mi ta paní v advokátní kanceláří rozhodce sdělila že se musím domluvit s CCS-tak to teda nechápu rozhodce něco rozhodne ale nejde to s ním řešit ale jen s CCS se kterou se nejde domluvit jen dohodnout splátkový kalendář co nabízejí, ze kterého již není úniku …je to hnus co tu vše v republice jde
Přeji hezký podvečer.Včera jsem na ně podala trestní oznámení a rozhodla jsem se,že jim žádné peníze dobrovolně nedám ! Makám na to celý měsíc a takoví hajzli si to nebudou užívat.Zrovna jako Vy,jsem tu „úžasnou“ smlouvu uzavřela v červnu 2011.Ještě mi bylo poraděno,kontaktovat Sdružení na obranu spotřebitele,popř. ČOI,vyzkouším vše…Pokud budete i Vy mít nějaké nové informace,budu vděčná,když zase napíšete.Ilona
My s nimi taky máme teď problém. Chtějí po nás 9000 Kč a vyhrožují exekutorem. Tak nevím, co dělat, jestli teda zaplatit. Přemýšlím spíš o tom splátkovém kalendáři a následně o trestním oznámení.
Zdravím,devíti tisícemi to většinou začíná,poté to stoupá,nemám slov ! Chápu,taky mám obavy,aby ti hajzli nevymýšleli,ale děcka,přece jim to nedáme dobrovolně,aniž bychom zkusili vše,nic nám přece nedali ! ach jo,chce se mi brečet,co je tady vtom našem státě možné…PROTO BOJUJME PROTI TAKOVÝMTO… ![]()
Jednatel taichman je udajný jednatel a největší podvodník co znám pozor na něj ma konexe všude ale na něho dojde nic mu nikdo neplatíte tak uděláte dobře je to tunelář a podvodník největšího kalibru i s tou svojí udajnou sekretářkou ruce od nich pryč ![]()
ilona.ostrava Dobrý den prosím Vás jaké trestní oznámení jste podávala, ať vím k čemu se přidat jde o podvod nebo jako co to mám udat rotože ui nás moc na policii nejsou ochotní něco řešit tak abych věděla
Danuše15:jakmile si dohodnete splátkový kalendář už jej budete muset platit!!! nic nedohodnout jen se pokusme bránit, i když ty smlouvy mají neprůstřelné hodně záleží zda jste žádala v období mezi 1.1.2012 a 20.2.2012 v takovém případě podnikala CCS proizákonně když v tom období půjčku nabízela-neměli jako předmět podnikání nabízení půjček jak stanoví zákon. Napadá mne jak oni vlastně pak daní ty příjmy z tzv. pokut taky by to chtělo nějaký audit či kontrolu finančního úřadu:-) na pana Teichmana mně vážně štve co tu jde ve státě..njn za blbost(nevědomost a zbrklost) se platí a hyeny mají pré:-) snad se pujde nějak ubránit
No jo, ale já zase nechci, aby mě navštívil pan exekutor. Zajímalo by mě právě, zda je tu někdo, kdo si ten splátkový kalendář domluvil.
dcera také naletěla a teď po roce po ní chtějí 3000kc odměnu a 5000kc za nezaplacení odměny..za dva dny přišel splátkový kalendář na 8600kc a po neplacení pokuta zase 10000kc.. šli jsme na policii a sepsali trestní oznámení pro podvod..mněli byste všichni tam zajít,ať je nás co nejvíce… ![]()
Hezký večer všem
Paní Ivana má pravdu,všichni takto podvedení by měli jít podat trestní oznámení.Též jsem ze začátku měla obavy,co se bude dít dál,že snad raději zaplatím,ale zvítězil rozum,proč bychom měli takové zmetky podporovat,vždyť oni těží z neštěstí lidí…tak to přece nejde dál.Možná mají dobře sepsané smlouvy,ale co třeba pokus o podvod,nebo „dobré mravy“,i tak se dá vyhrát,nedávno to bylo v televizi.Čím víc lidí podá trestní oznámení,tím máme větší šance ! A upřímně,než jim to dát dobrovolně,raději si z toho zaplatím právníka !
IL
…a certXik: nebojte se,řekněte jim pravdu,že jim nic nedlužíte,že nás na netu takto podvedených je spousta,že jsou to podvodníci..a všechny naše příběhy jsou jako přes kopírák. Oni s Vámi musí to trestní oznámení sepsat.Držte se ![]()
Je to mazec ja jsem taky jedna z podvedených připojuji se tady ke všem nic jim nezaplatím nic mi nepučili aj já nic platit nebudu
![]()
ale mám pocit, že pokud jste podepsali smlouvu tak jim to stejně budete muset zaplatit, to že je pak třeba seberou za podvod nebo něco je věc jiná…pokud tu smlouvu vymysleli chytře a je nenapadnutelná tak prostě ikdyby ste vyhráli ten podvod tak tu částku zaplatit budete muset…
je to blbý ale pokud jde o ty 3 tiisíce tak bych rchle zaplatila aby nenaskakovalo penále a pak se hádala až do morku kostí…kdyby náhodou jste tu kauzu prohráli což může trvat i měsíce pak ta částka nebude 3 litry ale díky pokutám třeba i miliony… ![]()