Osvědčení o registraci plátce DPH

2746
24.9.11 10:01

osvědčení o registraci plátce DPH

ahoj holky,
chtěla bych se zeptat ohledně výpisu osvědčení o registraci plátce DPH. Udělají mi tento výpis na pobočce Czech pointu, nebo musím na finančák?
díky moc za info, dost to hoří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
24.9.11 10:06

http://www.czechpoint.cz/web/index.php?… co poskytuje Czech point. Tenhle dokument tam teda nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
24.9.11 10:09

já vím, právě proto to řeším, protože prodejce, který toto od nás potřebuje nám tvrdí, že na Czech pointu to udělají :-? . Tak bych byla ráda, kdyby s tím měl někdo zkušenost - zda ano či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.9.11 10:17

Tak když se nikdo nenajde, asi budeš muset zavolat někam do Czech pointu (na poštu?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.9.11 21:30

Musíš na FÚ. Udělají ti kopii za kolek a bude tam napsáno opis(kopie). Osvědčení o registraci není výpis takže ho nedají každému jen jednateli společnosti nebo osobně podnikateli. Pokud se přikládá jako příloha k výběrovým řízením atd je to vždy jen ověřená kopie ( fotokopie)notářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.8.12 13:37

Dobrý den, mohu poprosit o radu ohledně DPH. Na FÚ mi vystavili registraci, kde mám uvedeno DIČ. Jenže když si ho zadám na stránkách, které vyhledávájí plátce DPH, tak mi nic nevyleze. V obchodech v zahraničí, také neregistrují mé VAT number. Proto se Vás chci zeptat, zda je ještě nutná jiná registrace k DPH, nebo ne. Případně kde atd. Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.8.12 14:10

Asi bych ověřila, zda jste registrovaná i k DPH. Pokud někdo zahájí podnikání a registruje se na FÚ, tak je to registrace k dani z příjmů. Pokud se chce stát i plátcem DPH, musí se registrovat ještě samostatně k DPH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.8.12 14:19

@ssilvik Děkuji :-) Já jsem se právě na to i ptala, ale nikdo mi to nebyl schopen říct přesně, tak jsem nevěděla. A právě partneři v zahraničí nejsou schopni ověřit číslo, neb asi vážně nejsem registrována :-( Odborníci :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
10.8.12 15:32

Na FÚ se musí člověk registrovat úplně ke všemu sólo. První registrace je pouze k dani z příjmů, další jsou pak DPH, silniční daň, pokud jsou zaměstnanci tak k dani ze závislé činnosti a k dani srážkové, k dani z nemovitosti a tak dááll :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.2.15 16:01

Ahojte, prosím vás, nevíte, kde získám Osvědčení o registraci a přidělení DIČ? Ve formě kartičky, průkazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel