CCS Finance - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivana.Nový Jičín
22.3.12 07:42

jenomže na internetových stránkách společnost CCS FINANCE píše,že půjčují peníze bez poplatku takže už to je LEŽ a je to podvod na lidi…tudíž by ta smlouva mněla být neplatná…stačí odepsat,že odstupuji od smlouvy z důvodu falešného zdělení a pokud nebudou souhlasit,tak žádám pokutu 10000kč…ať si ti smradi nemyslí,že mají navrch… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Danuše15
22.3.12 08:01

My tam včera volali a domluvili si splátkový kalendář. Až nám dojde, půjdeme s ním na policii a uvidíme, co dál.

• Citovat
  • Upravit
Ivana.Nový Jičín
22.3.12 08:48

dcera ho má také a není na částku 8000kč co po ní chtěli,ale už na 8600kč a když jsem si sečetla ty měsíce co tam rozepsali,tak to dělá 8400kč..ani ti blbci neumí spočítat měsíce..vše jsem to zanesla na policii a oni si to ofotili…přijde vám ve dvou vyhotovení a budou chtít jeden podepsat a poslat zpět…vůbec to nepodepisujte jinak se jim zavážete a tím souhlasíte se splátkami…když si to přečtete tak kdyby náhodou jste pravidelně nezplácela tak budou chtít pokutu 10000kč nic nepodepisujte a hned zajděte na policii se všemi papíry… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Danuše15
22.3.12 08:58

Jj, tak to uděláme. Musíme taky sehnat doklad o tom, že u žádné další společnosti půjčku nemáme, konkrétně u Providentu. Tím pádem jsme se ničeho nedopustili. My vážně nikde nic nemáme, nechápu, kde tuto informaci získali ?? Ale nedám jim ani korunu.

• Citovat
  • Upravit
38
22.3.12 12:32
Ivana.Nový Jičín píše:
dcera ho má také a není na částku 8000kč co po ní chtěli,ale už na 8600kč a když jsem si sečetla ty měsíce co tam rozepsali,tak to dělá 8400kč..ani ti blbci neumí spočítat měsíce..vše jsem to zanesla na policii a oni si to ofotili…přijde vám ve dvou vyhotovení a budou chtít jeden podepsat a poslat zpět…vůbec to nepodepisujte jinak se jim zavážete a tím souhlasíte se splátkami…když si to přečtete tak kdyby náhodou jste pravidelně nezplácela tak budou chtít pokutu 10000kč nic nepodepisujte a hned zajděte na policii se všemi papíry… :cert:

to je dobrej tah předstírat že žádáte pujčku nechat si poslat smlouvy a hnedka na policii!!!!!!!!!!! :potlesk:
ale jinak mám obavy, že ty co podepsali to budou muset zaplatit nehledě na to jestli na stránkách lžou nebo ne, důležitá je ta smlouva a co je naní a né to co píšou na stránkách, Vy se zavazujete smlouvou to co se kde píše je fuk, takže bohužel:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danuše15
22.3.12 13:23
atas píše:
Ivana.Nový Jičín píše:
dcera ho má také a není na částku 8000kč co po ní chtěli,ale už na 8600kč a když jsem si sečetla ty měsíce co tam rozepsali,tak to dělá 8400kč..ani ti blbci neumí spočítat měsíce..vše jsem to zanesla na policii a oni si to ofotili…přijde vám ve dvou vyhotovení a budou chtít jeden podepsat a poslat zpět…vůbec to nepodepisujte jinak se jim zavážete a tím souhlasíte se splátkami…když si to přečtete tak kdyby náhodou jste pravidelně nezplácela tak budou chtít pokutu 10000kč nic nepodepisujte a hned zajděte na policii se všemi papíry… :cert:
to je dobrej tah předstírat že žádáte pujčku nechat si poslat smlouvy a hnedka na policii!!!!!!!!!!! :potlesk:
ale jinak mám obavy, že ty co podepsali to budou muset zaplatit nehledě na to jestli na stránkách lžou nebo ne, důležitá je ta smlouva a co je naní a né to co píšou na stránkách, Vy se zavazujete smlouvou to co se kde píše je fuk, takže bohužel:(

Předstírat? To jaksi nechápu

• Citovat
  • Upravit
38
22.3.12 14:26

no jakože budeš dělat že chce pujčit a třeba si i nahraješ tel hovor na kazeták a pak to odneseš vše na policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.3.12 00:22

všem

Zdravím všechny co po nich chce CCS pokutu za někdy nic jen hledají že ano to víme aby si účtovali pokutu a poplatky, včera jsem byla za právničkou a okamžite jakmile přijde ta pokuta má se každý obrátit na advokáta-což nevyjde tak draze oproti tomu co chtějí CCS, není dobré čekat až na výzvu rozhodce která dorazí klidně i za půl roku a už vůbec ne až vydá rozhodce jeho automatický rozhodčí nález … jsou tam kličky kterými jde podvodníkům uniknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana Litvínov
28.3.12 14:49

Amam s touto firmou zkušennost. Nikdy mě nic nevyplatili a nic pro mě neudělali a chtějí po mě 8 000.

• Citovat
  • Upravit
Ivana.Nový Jičín
31.3.12 18:39

dobrý den všem…prosím kdo jste z čech a máte problémy s CCS Finance prosím kontaktujte na tel.602970760 paní redaktorku z černých ovcí zajímá ji tento příběh..já jsem s ní už mluvila ať je nás co nejvíce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
9
31.3.12 18:45

dobrýý tak to je aspoň akce paní Ivano z Nového Jičína :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilona.ostrava
31.3.12 20:33

Tak to je úžasné,paní Ivano,též jsem se na nějaký takový pořad chtěla obrátit,také určitě zavolám !!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ivana.Nový Jičín
1.4.12 12:44

dobrý den všem…prosím kdo jste z Moravy a máte problémy s CCS Finance prosím kontaktujte na tel. 604730652 paní redaktorkuz černých ovcí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
2.4.12 22:00

Je to v pohodě :)

Tak už se není čeho bát. Od 1.4. mají neplatnou rozhodčí doložku, tak už na nás nemůžou …
Takže klídek a jejich dopisy klidně házejte do koše … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.12 12:28

:)

Jupí … Konečně dobrá zpráva … :)
Teď o těch doložkách mluvili v televizi. Už na nás nemůžou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit