Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
My tam včera volali a domluvili si splátkový kalendář. Až nám dojde, půjdeme s ním na policii a uvidíme, co dál.
dcera ho má také a není na částku 8000kč co po ní chtěli,ale už na 8600kč a když jsem si sečetla ty měsíce co tam rozepsali,tak to dělá 8400kč..ani ti blbci neumí spočítat měsíce..vše jsem to zanesla na policii a oni si to ofotili…přijde vám ve dvou vyhotovení a budou chtít jeden podepsat a poslat zpět…vůbec to nepodepisujte jinak se jim zavážete a tím souhlasíte se splátkami…když si to přečtete tak kdyby náhodou jste pravidelně nezplácela tak budou chtít pokutu 10000kč nic nepodepisujte a hned zajděte na policii se všemi papíry… ![]()
Jj, tak to uděláme. Musíme taky sehnat doklad o tom, že u žádné další společnosti půjčku nemáme, konkrétně u Providentu. Tím pádem jsme se ničeho nedopustili. My vážně nikde nic nemáme, nechápu, kde tuto informaci získali ?? Ale nedám jim ani korunu.
Ivana.Nový Jičín píše:
dcera ho má také a není na částku 8000kč co po ní chtěli,ale už na 8600kč a když jsem si sečetla ty měsíce co tam rozepsali,tak to dělá 8400kč..ani ti blbci neumí spočítat měsíce..vše jsem to zanesla na policii a oni si to ofotili…přijde vám ve dvou vyhotovení a budou chtít jeden podepsat a poslat zpět…vůbec to nepodepisujte jinak se jim zavážete a tím souhlasíte se splátkami…když si to přečtete tak kdyby náhodou jste pravidelně nezplácela tak budou chtít pokutu 10000kč nic nepodepisujte a hned zajděte na policii se všemi papíry…
to je dobrej tah předstírat že žádáte pujčku nechat si poslat smlouvy a hnedka na policii!!!!!!!!!!! ![]()
ale jinak mám obavy, že ty co podepsali to budou muset zaplatit nehledě na to jestli na stránkách lžou nebo ne, důležitá je ta smlouva a co je naní a né to co píšou na stránkách, Vy se zavazujete smlouvou to co se kde píše je fuk, takže bohužel:(
atas píše:Ivana.Nový Jičín píše:to je dobrej tah předstírat že žádáte pujčku nechat si poslat smlouvy a hnedka na policii!!!!!!!!!!!
dcera ho má také a není na částku 8000kč co po ní chtěli,ale už na 8600kč a když jsem si sečetla ty měsíce co tam rozepsali,tak to dělá 8400kč..ani ti blbci neumí spočítat měsíce..vše jsem to zanesla na policii a oni si to ofotili…přijde vám ve dvou vyhotovení a budou chtít jeden podepsat a poslat zpět…vůbec to nepodepisujte jinak se jim zavážete a tím souhlasíte se splátkami…když si to přečtete tak kdyby náhodou jste pravidelně nezplácela tak budou chtít pokutu 10000kč nic nepodepisujte a hned zajděte na policii se všemi papíry…
ale jinak mám obavy, že ty co podepsali to budou muset zaplatit nehledě na to jestli na stránkách lžou nebo ne, důležitá je ta smlouva a co je naní a né to co píšou na stránkách, Vy se zavazujete smlouvou to co se kde píše je fuk, takže bohužel:(
Předstírat? To jaksi nechápu
no jakože budeš dělat že chce pujčit a třeba si i nahraješ tel hovor na kazeták a pak to odneseš vše na policii…
Zdravím všechny co po nich chce CCS pokutu za někdy nic jen hledají že ano to víme aby si účtovali pokutu a poplatky, včera jsem byla za právničkou a okamžite jakmile přijde ta pokuta má se každý obrátit na advokáta-což nevyjde tak draze oproti tomu co chtějí CCS, není dobré čekat až na výzvu rozhodce která dorazí klidně i za půl roku a už vůbec ne až vydá rozhodce jeho automatický rozhodčí nález … jsou tam kličky kterými jde podvodníkům uniknout
Amam s touto firmou zkušennost. Nikdy mě nic nevyplatili a nic pro mě neudělali a chtějí po mě 8 000.
dobrý den všem…prosím kdo jste z čech a máte problémy s CCS Finance prosím kontaktujte na tel.602970760 paní redaktorku z černých ovcí zajímá ji tento příběh..já jsem s ní už mluvila ať je nás co nejvíce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Tak to je úžasné,paní Ivano,též jsem se na nějaký takový pořad chtěla obrátit,také určitě zavolám !!! ![]()
dobrý den všem…prosím kdo jste z Moravy a máte problémy s CCS Finance prosím kontaktujte na tel. 604730652 paní redaktorkuz černých ovcí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Tak už se není čeho bát. Od 1.4. mají neplatnou rozhodčí doložku, tak už na nás nemůžou …
Takže klídek a jejich dopisy klidně házejte do koše … ![]()
Jupí … Konečně dobrá zpráva … ![]()
Teď o těch doložkách mluvili v televizi. Už na nás nemůžou. ![]()
jenomže na internetových stránkách společnost CCS FINANCE píše,že půjčují peníze bez poplatku takže už to je LEŽ a je to podvod na lidi…tudíž by ta smlouva mněla být neplatná…stačí odepsat,že odstupuji od smlouvy z důvodu falešného zdělení a pokud nebudou souhlasit,tak žádám pokutu 10000kč…ať si ti smradi nemyslí,že mají navrch…