Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
kamarádka si od nich chtěla půjčit,podepsala smlouvu,peníze nikdy a chtěj po ní poplatek 6500kč.Je to podvos jako všechny tyhle půjčky.Fakt nebrat ![]()
Liduš88 píše:
kamarádka si od nich chtěla půjčit,podepsala smlouvu,peníze nikdy a chtěj po ní poplatek 6500kč.Je to podvos jako všechny tyhle půjčky.Fakt nebrat
A zaplatila jim těch 6500 Kč?
softvelvet píše:Liduš88 píše:A zaplatila jim těch 6500 Kč?
kamarádka si od nich chtěla půjčit,podepsala smlouvu,peníze nikdy a chtěj po ní poplatek 6500kč.Je to podvos jako všechny tyhle půjčky.Fakt nebrat
Tuhle firmu neznám, vůbec. Zajímá tě to spíš pracovně nebo klientsky?
softvelvet píše:Liduš88 píše:A zaplatila jim těch 6500 Kč?
Bude muset,podepsala stím smlouvu,mají prý právo to vymáhat.nevím nerozumím tomu,ale je to podvod
lucia1809 píše:softvelvet píše:Tuhle firmu neznám, vůbec. Zajímá tě to spíš pracovně nebo klientsky?Liduš88 píše:A zaplatila jim těch 6500 Kč?
Klientsky.
Žádala jsem u nich o půjčku,ale když přišli dokumenty včetně smlouvy tak jsem se nesnažila ani vyplňovat natož někam posílat.Oni půjčku neposkytujou,ale zprostředkovávají a za to jim zaplatíte 3000Kč.Oni Vaše papíry odešlou jiné firmě ta má jiné podmínky a když jste třeba v registru dlužníků tak Vám ji zamítnou.Takže peníze nevidíte,ale CCS Finance ty 3000Kč zaplatit podle smlouvy musíte.
Dávejte si pozor.Já jsem jen díky těmto diskuzím dozvěděla že je to podvod.6ádnou pujčku vám nedají!.pouze si vemou poplatek 3 tis. za to že se pokusí někoho sehnat ale pokud ste v registru,na mateřské či podobné nic neseženou a vy jen vyhodíte peníze.ROZHODNĚ NEBRAT!!! ![]()
2) 3)
ko3 píše:2) 3)
- pozor na ccs finance pujičky jen slibuji ale nikdy neposkytnou o pujčku sem zažadala a po měsíci mi prisel dipis ze chou 8000 tisís prí sem jim zatajila že mam pujičku přitom sem jim napsala do papíru uplně všecno jenže nemám na to dukaz,ted vyhrožujou exekucí no HNUS PROSTě.
Dobrý den chtěla bych vědět jak jste napsala, že na to nemáte důkaz že jste vyplnila vše? Mi se totiž také zdá podivné, že bych uvedené firmě něco zatajila..podle nich jsem poslala a umyslně zatajila půjčky, což mi nejde na rozum-papír neobsahoval ani datum podpisu (karta klienta) a podle mně jsem poslala i jeden vyplněný..prosím dejte sem info děkuji nebo na email
Ano, ted jsem jim zrovna napsala že článek 3.3 a 3.4 není pro mne výhodný........
je to pěkná sprosťárna, ještě že umím číst trochu smlouvy, uf........
od 1.1.2012 do 20.2.2012 neměli podle nového zákona rozšířenou živnost na úvěry a vše co v tomto termínu udělali je nezákoné a jsou za to pokuty jak hrom. Stačí, jen uvěr nabízet! Udejte je na ŽO, jsou to zloději a podvodníci
Ahojky všem
Jako většina zde přítomných,též jsem naletěla této podvodné firmě.Vloni jsem se dostala do těžké situace,a mimo jiné jsem odpověděla i na jejich nabídku a dopadla jako ostatní zde,že musím zaplatit pokutu 9000 kč.Napsala jsem jim,že odstupuji od smlouvy a nic od nich nechci.Téměř po roce mi přišel dopis,že už dlužím 12 000kč !Dnes jsem mluvila s bezplatným právníkem,je to firma,která vůbec nemá v úmyslu půjčit peníze,pouze účtovat sankce,ale bohužel i já ty papíry podepsala.Smlouvu mají asi nastavenou tak,aby hajzli byli v právu.Nebudeme přece podporovat takové DAREBÁKY !Nechci nic platit,ale jak z toho ven,aby nebylo další „penále“,kdyby někdy náhodou? Což podat hromadné trestní oznámení…?
ilona.ostrava: na tuto firmu se chystám podat trestní oznámení…je divné že k jejich rozhodčímu soudu nedodávají žádné mé dopisy..a je divné že neakceptují odstoupení od smlouvy!!! určitě bych reagovala(tak jsem to rozhodci i já napsala) že jim zamlčelo CCS mé dopisy které dodatečně zašlu…a mám věci nachystány na to, že zajdu na policii ČR akorát nevím čeho se vlastně CCS dopouští jestli se chtějí neoprávněně obohatit nebo podvést nebo co vlastně, z toho mám obavu připodání(na neznámého pachatele samozřejmě)..chystala jsem se na radu za právníkem , ale onemocněla jsem a tak jsem až na 26/3 …škoda že vám v té bezplatné právní poradně neporadili co dělat dále když nás je takových více
Zdravím,„certXik“
.Já s tím právníkem mluvila po telefonu,ve středu se tam chystám ještě osobně,ať si přečte tu smlouvu,ale říkal,že je blbé,že jsem to podepsala…Přece není možné,aby byli tak "neprůstřelní!,a vydělávali na neštěstí druhých !jak budu vědět více,zase napíšu ![]()
Nemáte někdo zkušenost s touto firmou? Sem s tím. Nebo pište do zpráv.