Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jejda,jestli je to pravda,tak je to supeeeeeer ! snad už dají pokoj ![]()
ahojda,taky jsem naletela tyhle firmicce, prisel mi dopis s tim,ze mam uhradit poplatek 3000 + 5000 za jakousi sankci, jinak na me zaslou exekutora…muzete mi nekdo poradit co s tim
čauki všem…nedávno jsem vám psala o zájmu redaktorek černých ovcí na téma CCS Finance…jsem sklamaná,že se jí nikdo neozval ikdyž každý chce poradit…to máte strach?..nicméně jsem s dcerou natočila s nimi reportáž,která bude v televizi,akorát je škoda,že jsme v tom sami asi nikdo na ně nenadává… ![]()
no já jsem neměla čas se s aní redaktorkou sejít navíc originály mám u právničky a prostě jsem nestíhala hnedka bych se přidala do reportáže teď už můžu ale musela bych asi vyzvednout ty podklady a je škoda že tady píšou o tv o těch doložách tak nenapsali v které tv a pořadu o tom mluvili
Dobrý den, můžete mi napsat kdy budou vysílat Černé ovce s vasi reportazi, take jsem jim naletela a za to ze moje udaje predali nekomu jinemu kdo mi půjcku ani neposkytl chteli 2500kc a za to ze jsem to neuhradila, tak mi dali pokutu 5000kc. S tim ze mi predtim tvrdily, ze tech 2500kc zaplatim az kdyz mi finance prijdou na ucet. Samozrejme ze se tam nestalo a kdyz jsem jim tam volala nazpet, tak na me zacali kricet ze to tak neni a na otazku proc mi to predtim rekli, tak se vykroutily, ze tam pry byla nejaka operatorka, ale ta ze uz v tuto chvily pro ne nepracuje ( klasicka vymluva). Tak jsem rozhodnuta jit na policii, skoda ze jsem vas prispevek nevidela drive urcite bych se pridala. Jsem z Kolína, tak kdyby jste byl jeste nekdo ozvete se mi.
dobrý večer bylo mi řečeno,že v pondělí nebo ve středu…ale radši kouknu na černé ovce celý týden…byli jsme i na policii to nahlásit jako trestný čin ..sfalšovali nějakou smlouvu a okopírovali její podpis,když posílala dotazník..sviňáci…zatím pěkný večer Ivana ![]()
Dobrý večer v pondělí jdu na soudní zaszupitelství protože mě to přišlo už exekučně na plat a to ze všema výlohama na 56000,– tak doufám že dopadnu dobře a poradí mi co můžu podniknout.U všech to probíhá stejně ale co čtu tak asi jen já mám od nich danou esekuci na plat. ![]()
no,já jim v lednu radši po vyhrůžkách exekutorem dala 3000,prý pokutu,nevím ale za co.a dnes mi nějakej rozhodce Mitrovic poslal dopis,že mám zaplatit zase…tyhle balkánský praktiky znám,a proto jsem si ještě v tom lednu od CCS nechala písemně potvrdit,že vůči mě nemají žádné pohledávky…a oni mě hned v březnu i přesto dali rozhodčímu soudci…předávám proto věc policii.
dobrý večer tak už to vysílali v pondělí 4.6. o půl 6 hod v pořadu černé ovce…ccs finance jsou podvodníci.....aspoň víme jaké jsou u nás zákony,že takoví lidé mají u nás zlaté doly ![]()
Dobrý večer,paní Ivano…celý týden jsem se dívala na Čt1,kromě pondělí,kdy jsem byla v práci,to mě mrzí,že jsem to propásla.Že jsou to darebáci nejvyššího kalibru víme,ale dá se s tím ještě něco dělat..? ![]()
pořad se dá najít v archivu - vysílali to 4.6. ti sajrajti nebyli tak sebejistí…
Děkuji za radu,už jsem se na to podívala…Jsou to ulhaní hajzli ! já trestní oznámení podala,z policie mi však přišlo vyjádření,že trestný čin nespáchali,že smlouvu jsem podepsala dobrovolně
,a že se jedná o občansko-právní záležitost.A opět je „klid po pěšině“,tak uvidíme,co bude dál,ale určitě dobrovolně nic platit nehodlám… ![]()
jsem na tom podobně,měla jsem zaplatit za zprostředkování 3000 tisíce a teď mi přišlo od rozhodce Judr Denise Mitroviče výzva o zaplacení 8000 tisíc,návrh na zahájení rozhodčího řízení
Kde v televizi?