Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Většinou se bojím, že v nevhodnou chvíli dostanu průjem ( v tu ránu znervozním a samozřejmě ho dostanu..)
Někdy více či méně hmyzu.
A také něčeho nového, neznáméno a čehokoli , co mě může vytrhnout z mé sterotypní jistoty..
Moře za tmy, švábů, řízení auta ![]()
A taky že se někomu blízkému něco stane nebo těžce onemocní…
samoty
, žádná havěť mi nevaďí a zubaře mám ráda protože mi vždycky pomůže od nesnesitelné bolesti
ale samota brrrr ![]()
Já snad jenom těch myší, ale těch se fakt bojím, né že se jich štítím, nebo mi vadí, úplně mě paralyzují, když jsou v domě ( a nemyslím ty v akvárku, ale ty co se zaběhnou do baráku z venku ) , venku mi nevadí.
A výšky mi taky nedělají 2× dobře…a to jsem tak milovala adrenalinový atrakce ve výškách na Matějšký ![]()
nejvíc se bojím gynekologa
nejradši bych byla, kdyby můj gynekolog byl nějaký můj kamarád nebo kamarádka..nezlobte se, že budu anonymní
Bojím se toho, že ve stáří zůstanu sám. Moje dobré úmysly evidentně nikoho nezajímají…
Tak já se bojím dřevěnejch mostů a schodů, vadí mi jak je tam vidět mezi těma prknama, brrr to je hnus. Žádný havěti se nebojím.
Bojím se oněmocnění svých blízkých, svého onemocnění už se nebojím, sáhla jsem si už na dno, tak vím do čeho bych šla..... ![]()
V noci mě často budí pocit, že jsem zavrávorala a hrozí mi pád, to se uplně leknu, přitom výšek se nebojím.....
A pak se bojím lidí, co úmyslně ubližují… ![]()
1. nemoci či autonehody blízkých
2. návratu do práce
3. že se malej nestihne naučit na nočník než půjde do školky
Zubaře se sice bojím,ale jen ve cvíli,kdy sedím v čekárně ![]()
1.tmy,ale strasne
2.brouku,hmyzu,zab,motylu…no fuj
3.poutovych atrakci [nedavno jsem byla poprve s holkou na tom voziku ve strasidelnem hradu a fakt jsem se rozbrecela
,ale ne z tech strasidylek,ale bala jsem se,ze vypadnu z toho vozitka]
Nedávno jsem se dost bála,když mi kamarád zaplatil jízdu na motokáře ![]()
bojím se tmy a samoty
pak zubaře
a pavouků - teda neskáču ke stropu ale nemusím je.
a samozřejmě se bojím o své blízké
pavouci, nemoci, smrti blízkých …
mám pravidelně strach, že mi lékař (jakýkoliv) cokoliv objeví, taky že nezvládám zvládnuté a zvládnutelné obyčejné věci …