Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, po dešti na ně nešlapu - můžeš uklouznout a vidina rozmázlé žížaly na botě taky nic moc
.
@muffinka89 píše:
@Larr žížal?
Nesnášim pavouky a brouky-fůůůj!! blééé, jen na to myslim mam husinu, a co vyloženě nenávidim a z čeho mam strach-jeskyně a prostory pod zemí ![]()
Ta fobie už se nějak jmenuje
.
@dituleska píše:
Nesnášim pavouky a brouky-fůůůj!! blééé, jen na to myslim mam husinu, a co vyloženě nenávidim a z čeho mam strach-jeskyně a prostory pod zemí
@Larr já vim jak se jmenuje u mě-nééé tam nééé. kurvááááá!!! ![]()
Akarofobie
.
@dituleska píše:
@Larr já vim jak se jmenuje u mě-nééé tam nééé. kurvááááá!!!
Ja se bojim vysek, motylu, rizeni auta, mluvit pred vice lidma, mam strach z toho ze zacne horet a jelikoz bydlime v 9.patre nebudu se moct dostat z panelaku a zaziva s malou uhorime, bojim se hloubky ve vode a taky zubare..
@Larr píše:
Akarofobie.
Není to spíš Agátofóbie?
bane, tu mívají pravidelné čtenářky bulváru… ![]()
no abych byl upřímný, tak se bojím jedině řetězené a kumulované srážky s blbcem…
@Larr píše:
Ta fobie už se nějak jmenuje.
Fobie z pavouků je arachnofobie. Fobie z jeskyní a jiných uzavřených prostor je klaustrofobie. ![]()
Taky bydlím v 9.patře - ale z tohohle mě hrůza nejímá
.
@syselinka píše:
Ja se bojim vysek, motylu, rizeni auta, mluvit pred vice lidma, mam strach z toho ze zacne horet a jelikoz bydlime v 9.patre nebudu se moct dostat z panelaku a zaziva s malou uhorime, bojim se hloubky ve vode a taky zubare..
To abys nevylejzal z domu či z lokálu
.
@Jura007 píše:
Není to spíš Agátofóbie?bane, tu mívají pravidelné čtenářky bulváru…
no abych byl upřímný, tak se bojím jedině řetězené a kumulované srážky s blbcem…
@Larr žížal?