Čeho se bojíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
28.5.12 15:01

strašne sa bojím bezmocnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
28.5.12 15:06

@mary.27 8o Tak to já se bránit umím(v rámci možností).Taky se hrozně moc bojm toho,že mě prohlásí za mrtvou i když nebudu a za „živa“ mě pohřbí nebo spálí.,bojím se že mi umře zbytek rodiny a já zůstanu"sama",toho,že mi někdo unese dítě-děti a já nebudu vědět,co se s nima děje a zda jim někdo neubližuje :( …Ale stát se tohle tak bych to asi dlouho neunesla

• Citovat
  • Upravit
1231
28.5.12 15:09

No,že se probudím v rakvi živá,nebo,že mě někdo pohřbí za živa a já se tam udusím…také se mi jednou zdálo,že mě chtěly zazdít do věže…samé lepší:)
Naštěstí to jistí žeh(hezky do urny),tam se snad neprobudím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.5.12 15:10
@muffinka89 píše:
@mary.27 8o Tak to já se bránit umím(v rámci možností).Taky se hrozně moc bojm toho,že mě prohlásí za mrtvou i když nebudu a za „živa“ mě pohřbí nebo spálí.,bojím se že mi umře zbytek rodiny a já zůstanu"sama",toho,že mi někdo unese dítě-děti a já nebudu vědět,co se s nima děje a zda jim někdo neubližuje :( …Ale stát se tohle tak bych to asi dlouho neunesla

Ty jo,jsme obě stejná trdla,co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
28.5.12 15:12

@mary.27 Člověk v dnešní době nikdy neví.Někde jsem četla,že maminka porodila mrtvé miminko a pak se na něj chtěla podívat a když šla do ppitevny tak uslyšela kňourání a dítko bylo živé 8o .Nikdo neví jak se to mohlo stát a to,že přežilo několik hodin v chladícím boxu.Kamarád pracuje v krematoriu jako spalovač a zatím se to prý nikdy nestalo,že by se mu někdo v chladírně probral

• Citovat
  • Upravit
1231
28.5.12 15:15
@muffinka89 píše:
@mary.27 Člověk v dnešní době nikdy neví.Někde jsem četla,že maminka porodila mrtvé miminko a pak se na něj chtěla podívat a když šla do ppitevny tak uslyšela kňourání a dítko bylo živé 8o .Nikdo neví jak se to mohlo stát a to,že přežilo několik hodin v chladícím boxu.Kamarád pracuje v krematoriu jako spalovač a zatím se to prý nikdy nestalo,že by se mu někdo v chladírně probral

No však není všem dnům konec!!! Ty jo dělat v pitevně a aby mi tam ožívaly nebožtíci,…super představa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
28.5.12 15:17

@mary.27 Bych tam pak už nikdy nevlezla :D

• Citovat
  • Upravit
1231
28.5.12 15:20
@muffinka89 píše:
@mary.27 Bych tam pak už nikdy nevlezla :D

Třeba by to byla švanda,ovšem pokud bych ta oživlá nebyla já, to bych asi čuměla … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
28.5.12 15:21

1.bojím se smrti sebe a svých blízkých. Vím, že je to blbý, že je to nevyhnutelný, ale opravdu se bojím, že se jednou vrátím z gyndy s nálezem, že si najdu bulku v prsu nebo něco podobnýho, že neuvidím svoje dítě vyrůstat, že můj muž umře a já v tu chvíly opravdu nebudu vědět co dělat.
2. bojím se pavouků. Vím, že mi nic neudělaj, ale nesnáším je a chce se mi zvracet vždy, když nějakýho vidím, ale to je spíš tak trochu paranoia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
28.5.12 15:21

No lepší je probudit se v pitevně než v krematoriu nebo v hrobě…Poprosím aby mi tam dali mobilní telefon kdyby něco :D

• Citovat
  • Upravit
1231
28.5.12 15:33

ty jo to je jak od Edgara Alana poa :mrgreen:
ten psal taky jak se chovat po probuzení v hrobě:)
V dnešní době se hlavně spaluje , a to bys musela být sakra rýchlá,aby jsi stihla vyskočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
28.5.12 15:34

@mary.27 Nebo z hororu pohřeb za živa.Asi taky napíši knihu

• Citovat
  • Upravit
16906
28.5.12 15:50

Momentálně se bojim toho, že nám bude na svatbě pršet.
Jinak mám strach, že nám zase nevyjde těhotenství, že někdo blízkej dostane nevyléčitelnou chorobu a bojim se pavouků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.5.12 16:09
@muffinka89 píše:
@mary.27 Nebo z hororu pohřeb za živa.Asi taky napíši knihu

Jo napiš,můžu ti připsat pár kapitol!!!Bude to určitě trhák!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.12 16:19

Kdybych se něčeho bála, tak bych to nikomu, ale nikomu neřekla. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová