Čekám a čekám ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.19 17:53

Čekám a čekám ????

Ahoj…radši zatim anonym…pár lidí mě tu zná, tak ať si nemyslejí, že jsem fakt švihlá ????

Takže o co jde ????
S mužem se snažíme o mimčo…no, snažíme.
My by jsme rádi, ale muž pracuje mimo domov a doma se ukazuje fakt zřídka. Většinou to vychází na období těsně před ms ????
Teď byl výjmečně doma v lepší datum…ale stejně to vycházelo furt na prd…sex byl cca 4 a 5 dní před ovulací.
No a můj mozeček zapracoval a já se od ovulace cítim mizerně ????
Jelikož jsem už těhotná byla, hrozně zkoumám podobnost příznaků na těhotenství…jako že mi ztěžkla prsa, škrundá mi v břiše, občas bolest v podbřišku.
Co je největší sranda…do ms mám ještě 9 dní ???? takže na příznaky je ještě fakt brzo…a hlavně vím, že těhotná nebudu, prostě si semnou moje tělo a mysl hrají..
Takže já čekám a čekám a už se nemůžu dočkat až to dostanu a přestanu zase myslet na blbosti ????
Kdo se v čekání připojí a na pár dnů mě zabaví ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.9.19 17:54

Ty otazníky byly původně smajlíci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3274
12.9.19 18:36

Jak dlouho se takhle snažíte? co to vzít někdy za manželem na otočku a někdy za ním přijet v době ovulace (- aspoň teda blíž k ovulaci) na hotel? :-D odpoledne po práci vyrazit, zasexovat, a večer nebo ráno zpět :-D aspoň dva pokusy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.9.19 18:37

Pokud teda nejezdí do zahraničí nebo přeees celou republiku jako třeba z Opavy do Aše, tam by byly blbé spoje :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 18:42

@Pennya snažíme se chvilku, asi půl roku :mrgreen: první nám vyšel napoprvé a cítila jsem se dost podobně, jako teď. Jenže teď si prostě jen myslím, že to mám v hlavě, protože sex cca 5 dní před ovu by přeci jen mohl i vyjít :mrgreen: jo a muž pracuje 1200km daleko :mrgreen: tam fakt nedojedu a neměl by stejně kdo hlídat syna :mrgreen: jako ono to jednou vyjde, toho se nebojím :mrgreen: mě teď prostě štvou moje vsugerovaný příznaky, kterých se nemůžu zbavit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26559
13.9.19 02:52

A proc nys nemohla byt tehotna ze sexu 5 dni pred ovulaci? Samozrejme, ze muzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí