Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, myslim ze sila krvaceni na poceti v danem cyklu nema vliv.
No zkoušíme teď druhý měsíc a zatím žádné dvě čárky, tak snad to nebude problém a brzy se zadaří, doporučila by jste mi nějaké vitamíny nebo něco co funguje a podporuje otěhotnění?
@Kikuska1994 píše:
No zkoušíme teď druhý měsíc a zatím žádné dvě čárky, tak snad to nebude problém a brzy se zadaří, doporučila by jste mi nějaké vitamíny nebo něco co funguje a podporuje otěhotnění?
Dva mesice nic neni
zobej klasickou kyselinu listovou, muzes jeste gynex, Fertility Blend ale hlava je nejhorsi nepritel
hod se do klidu, az to budes resit pres rok tak pak do CARu
drzim palce..
U mě slabá MS znamená nízkou sliznici. Otěhotnět jde, ale nemá se kde udržet.
@kajako píše:
@Kikuska1994 vyzkousej gynex
myslíte klasické kapky gynex? Já zatím druhý měsíc beru vitamíny GS mimi star forte
@Reaskiller píše:
Dva mesice nic nenizobej klasickou kyselinu listovou, muzes jeste gynex, Fertility Blend ale hlava je nejhorsi nepritel
hod se do klidu, az to budes resit pres rok tak pak do CARu
drzim palce..
tak já to zatím moc nehrotím, jen bych ráda zopala nějaké vitamíny nebo něco čím bych tomu pomohla a chystám se měřit BT
@Kikuska1994 jj, klasické kapky gynex. Mne po HA pekne srovnaly cyklus
@kajako píše:
@Kikuska1994 jj, klasické kapky gynex. Mne po HA pekne srovnaly cyklus
a pomohl i k otěhoptnění?
@Kikuska1994 pomohl, sice to nedopadlo, ale za to uz gynex nemohl ![]()
@kajako píše:
@Kikuska1994 pomohl, sice to nedopadlo, ale za to uz gynex nemohl
a za jak dlouho po jeho užívání jsi otěhotněla?
Vsema deseti doporucuju gynex, za me top produkt
a slaba menstruace znamena nizkou sliznici, plod se nema kde udrzet, doporucuju do ovu pit kontryhelov caj a uzivat gynex, plus uzivat kyselinu listovou to je myslim si ze zaklad ![]()
Zdravím, chci se zeptat zda slabá Ms může narušit snahy o početí. V únoru jsem vysadila HA a 4 měsíce byla MS normální, pak 2 měsíce docela silná a teď poslední 2 měsíce zase hodně slabá. A snažíme se o početí, děkuji za radu, zda je to velký problém