Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ennulka píše:
Vsema deseti doporucuju gynex, za me top produkta slaba menstruace znamena nizkou sliznici, plod se nema kde udrzet, doporucuju do ovu pit kontryhelov caj a uzivat gynex, plus uzivat kyselinu listovou to je myslim si ze zaklad
děkuju moc za rady, zítra půjdu koupit kontryhelový čaj, mohu jej začít užívat od půlky menstruace? ted dobírám vitamíny GS mimi star forte, kde je obsažena i kyselina listová, nevím zda to stačí kombinovat s tím čajem
@Kikuska1994 Já otěhotněla i když mi menstruace chyběla pár měsíců úplně ![]()
@Anonymní píše:
@Kikuska1994 Já otěhotněla i když mi menstruace chyběla pár měsíců úplně
a brala si nějaké vitamíny nebo pila čaje na podporu?
@Kikuska1994 Několik let, kontryhel, malinik, brala jsem hormonální léky (duphaston, clostík),a nic. A když jsem se na to všechno vyprdla, tak jsem otěhotněla ![]()
@Anonymní píše:
@Kikuska1994 Několik let, kontryhel, malinik, brala jsem hormonální léky (duphaston, clostík),a nic. A když jsem se na to všechno vyprdla, tak jsem otěhotněla
já přemýšlím o kapkách gynex a kontryhelu, všichni si chválí, že jim k miminku pomohli, akorát nevím zda to můžu užívat zárověn a jak to užívat a k tomu kyselinu listovou 800
@Kikuska1994 kyselina listová nic nezkazí, tu beru taky i teď v těhotenství, ale k zlepšení cyklu opravdu nepomohla.
@Anonymní píše:
@Kikuska1994 kyselina listová nic nezkazí, tu beru taky i teď v těhotenství, ale k zlepšení cyklu opravdu nepomohla.
a co si myslíš o kontryhelovém čaji a kapkám gynex? máš zkušenosti?
@Kikuska1994 Mám zkušenost jen s kontryhelovým čajem a čajem z toho maliníku, je to hnus, člověk si ale zvykne. Ale taky mi to nepomohlo ![]()
Ale jak píšu, i když menstruace chybí, otěhotnět se dá. Znám případ že holka celý život neměla ani jednou ms a porodila dvě děti ![]()
@Kikuska1994 jojo, je to ono. Brala jsem 2× denne 7 kapek od zacatku menstruace do ovulace a ta lahvicka ti pak vydrzi asi 3 mesice, uz nevim presne. A k tomu kazdy den kyselinu listovou a bylo ![]()
@kajako píše:
@Kikuska1994 jojo, je to ono. Brala jsem 2× denne 7 kapek od zacatku menstruace do ovulace a ta lahvicka ti pak vydrzi asi 3 mesice, uz nevim presne. A k tomu kazdy den kyselinu listovou a bylo
dobře, děkuji, doberu teda ty vitamíny co mám teď a vrhnu se na ten gynex s tou kyselinou listovou, kontryhelový čaj pít asi nemusím, když už je obsažený v tom gynexu ne? A zaměřovala ses nějak na měření BT nebo jsi jen měla pravidelný pohlavní styk?
@Kikuska1994 tím cajem nic nezkazis, ale v kapkach kontryhel je, takze myslim ze neni potreba. Nic jsem nemerila, jen pravidelny styk, to k otehotneni uplne staci nez mit sex cilene jen v dobe ovulace. Hlavně kdyz to zkousite teprve chvilku..
@Kikuska1994 zadarilo se hned prvni mesic s Gynexem. Brala jsem 3×6 kapek. Hodne stesti ![]()
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 zadarilo se hned prvni mesic s Gynexem. Brala jsem 3×6 kapek. Hodne stesti
@kajako píše:
@Kikuska1994 tím cajem nic nezkazis, ale v kapkach kontryhel je, takze myslim ze neni potreba. Nic jsem nemerila, jen pravidelny styk, to k otehotneni uplne staci nez mit sex cilene jen v dobe ovulace. Hlavně kdyz to zkousite teprve chvilku..
tak ono když se na to člověk neupíná moc, tak je přece větší šance, že se zadaří spíš. No tak tento měsíc doberu ty vitamíny a od příštího najedu na ty kapky gynex a tu listovku. No my se teď snažíme druhý měsíc