Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kikuska1994 dva mesice snazeni je nic.
ja to prvni mesice taky dost prozivala, pak to trochu vypustila a zadarilo se
snaz se na to moc neupinat ![]()
@Kikuska1994 píše:
a nemají se brát jen 2× denně ty kapky?
Pisou tam 2 az 7 kapek, 1 az 3× za den… zkus nejakou davku a kdyby ti bylo spatne, tak to zacni snizovat
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 dva mesice snazeni je nic.ja to prvni mesice taky dost prozivala, pak to trochu vypustila a zadarilo se
snaz se na to moc neupinat
tak od příštího měsíce zkusím taky ten gynex. A ty si nějak měřila BT a hlídala ovulaci, nebo si jen měla pravidelný pohlavní styk?
@Kikuska1994 nedelala jsem nic. Ono to pak hrozne leze na mozek. Nemela jsem pravidelny cyklus, doktor mi rekl, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ani nemam ovulaci… tak jsem to doma orvala a ten mesic se hned zadarilo… zatim se snazite kratce, zkus se na to tolik neupinat. ( chapu, ze to moc nejde)
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 nedelala jsem nic. Ono to pak hrozne leze na mozek. Nemela jsem pravidelny cyklus, doktor mi rekl, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ani nemam ovulaci… tak jsem to doma orvala a ten mesic se hned zadarilo… zatim se snazite kratce, zkus se na to tolik neupinat. ( chapu, ze to moc nejde)
tak ze začátku se na to člověk asi upíná první měsíc nebo dva a až potom od toho trochu ustupuje, tak uvidíme. Jinak zatím děkuji za rady
Hlavně se nenechat ovládnout velkým sledováním (bazální teplota, ovu testy, a další). Člověk je pak akorát ve stresu a může se to bloknout. A i chlapi pak snáší blbě když se za nima přiletí tak a teď na to musíme skočit
chce to hlavně klid.
@Kikuska1994 píše:
tak já to zatím moc nehrotím, jen bych ráda zopala nějaké vitamíny nebo něco čím bych tomu pomohla a chystám se měřit BT
Hlavne se tim moc nenech sezrat.. to je uplne to nejhorsi co muzes udelat..
cvic, nech si uvolnit panevni dno.. proste to nejak dostan z hlavy a ono to pujde proste samo..ikdyz, zapomenout na to je nadlidsky vykon ![]()
@Lenauk píše:tak ze začátku se každ
@Reaskiller píše:
Hlavne se tim moc nenech sezrat.. to je uplne to nejhorsi co muzes udelat..cvic, nech si uvolnit panevni dno.. proste to nejak dostan z hlavy a ono to pujde proste samo..ikdyz, zapomenout na to je nadlidsky vykon
a jakým cvikem se dá uvolnit to pánevní dno?
@Kikuska1994 píše:
a jakým cvikem se dá uvolnit to pánevní dno?
Pánevní dno se uvolňuje přes konečník
jinak se uvolňuje cviky Mojžíšové ale to se musíš správně naučit cvičit, pokud.to budeš cvičit blbe tak se může spíš stát, ze se bloknes nebo v lepším případě to nebude mít žádný efekt.. chodím k fyzioterapeutce která mi pomohla.od silných menstruačních bolestí, trpěla jsem vždy jak 🐕..
@Reaskiller píše:tak ja zatim zkusím ty kapky gynex a tu listovku do konce roku a uvidim a merit si tu BT. Hodně co píšou tak po nich brzy otěhotněli, tak třeba se taky zadaří
Pánevní dno se uvolňuje přes konečníkjinak se uvolňuje cviky Mojžíšové ale to se musíš správně naučit cvičit, pokud.to budeš cvičit blbe tak se může spíš stát, ze se bloknes nebo v lepším případě to nebude mít žádný efekt.. chodím k fyzioterapeutce která mi pomohla.od silných menstruačních bolestí, trpěla jsem vždy jak 🐕..
@laskazakleta píše:
Hlavně se nenechat ovládnout velkým sledováním (bazální teplota, ovu testy, a další). Člověk je pak akorát ve stresu a může se to bloknout. A i chlapi pak snáší blbě když se za nima přiletí tak a teď na to musíme skočitchce to hlavně klid.
a jak se tobě zadařilo rychle otěhotnět a po jaké době?
@Kikuska1994 Já jsem ten anonym, po x letech kdy mi nepomohl duphaston, clostík, kontryhel a maliník, jsem do toho nakonec vlítla ani nevím jak
a nemají se brát jen 2× denně ty kapky?