Může slabá ms narušit otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kikuska1994
11.9.19 21:15
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 zadarilo se hned prvni mesic s Gynexem. Brala jsem 3×6 kapek. Hodne stesti :kytka:

a nemají se brát jen 2× denně ty kapky?

• Citovat
  • Upravit
199
11.9.19 21:16

@Kikuska1994 dva mesice snazeni je nic. ;) ja to prvni mesice taky dost prozivala, pak to trochu vypustila a zadarilo se :) snaz se na to moc neupinat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.9.19 21:19
@Kikuska1994 píše:
a nemají se brát jen 2× denně ty kapky?

Pisou tam 2 az 7 kapek, 1 az 3× za den… zkus nejakou davku a kdyby ti bylo spatne, tak to zacni snizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
11.9.19 21:19
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 dva mesice snazeni je nic. ;) ja to prvni mesice taky dost prozivala, pak to trochu vypustila a zadarilo se :) snaz se na to moc neupinat :)

tak od příštího měsíce zkusím taky ten gynex. A ty si nějak měřila BT a hlídala ovulaci, nebo si jen měla pravidelný pohlavní styk?

• Citovat
  • Upravit
199
11.9.19 21:22

@Kikuska1994 nedelala jsem nic. Ono to pak hrozne leze na mozek. Nemela jsem pravidelny cyklus, doktor mi rekl, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ani nemam ovulaci… tak jsem to doma orvala a ten mesic se hned zadarilo… zatim se snazite kratce, zkus se na to tolik neupinat. ( chapu, ze to moc nejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
11.9.19 21:28
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 nedelala jsem nic. Ono to pak hrozne leze na mozek. Nemela jsem pravidelny cyklus, doktor mi rekl, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ani nemam ovulaci… tak jsem to doma orvala a ten mesic se hned zadarilo… zatim se snazite kratce, zkus se na to tolik neupinat. ( chapu, ze to moc nejde)

tak ze začátku se na to člověk asi upíná první měsíc nebo dva a až potom od toho trochu ustupuje, tak uvidíme. Jinak zatím děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
137
11.9.19 21:59

Hlavně se nenechat ovládnout velkým sledováním (bazální teplota, ovu testy, a další). Člověk je pak akorát ve stresu a může se to bloknout. A i chlapi pak snáší blbě když se za nima přiletí tak a teď na to musíme skočit :) chce to hlavně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.9.19 22:13
@Kikuska1994 píše:
tak já to zatím moc nehrotím, jen bych ráda zopala nějaké vitamíny nebo něco čím bych tomu pomohla a chystám se měřit BT

Hlavne se tim moc nenech sezrat.. to je uplne to nejhorsi co muzes udelat.. :) cvic, nech si uvolnit panevni dno.. proste to nejak dostan z hlavy a ono to pujde proste samo..ikdyz, zapomenout na to je nadlidsky vykon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
12.9.19 05:14
@Lenauk píše:
@Kikuska1994 nedelala jsem nic. Ono to pak hrozne leze na mozek. Nemela jsem pravidelny cyklus, doktor mi rekl, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ani nemam ovulaci… tak jsem to doma orvala a ten mesic se hned zadarilo… zatim se snazite kratce, zkus se na to tolik neupinat. ( chapu, ze to moc nejde)
tak ze začátku se každ
@Reaskiller píše:
Hlavne se tim moc nenech sezrat.. to je uplne to nejhorsi co muzes udelat.. :) cvic, nech si uvolnit panevni dno.. proste to nejak dostan z hlavy a ono to pujde proste samo..ikdyz, zapomenout na to je nadlidsky vykon :)

a jakým cvikem se dá uvolnit to pánevní dno?

• Citovat
  • Upravit
10073
12.9.19 11:31
@Kikuska1994 píše:
a jakým cvikem se dá uvolnit to pánevní dno?

Pánevní dno se uvolňuje přes konečník :) jinak se uvolňuje cviky Mojžíšové ale to se musíš správně naučit cvičit, pokud.to budeš cvičit blbe tak se může spíš stát, ze se bloknes nebo v lepším případě to nebude mít žádný efekt.. chodím k fyzioterapeutce která mi pomohla.od silných menstruačních bolestí, trpěla jsem vždy jak 🐕..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
12.9.19 12:25
@Reaskiller píše:
Pánevní dno se uvolňuje přes konečník :) jinak se uvolňuje cviky Mojžíšové ale to se musíš správně naučit cvičit, pokud.to budeš cvičit blbe tak se může spíš stát, ze se bloknes nebo v lepším případě to nebude mít žádný efekt.. chodím k fyzioterapeutce která mi pomohla.od silných menstruačních bolestí, trpěla jsem vždy jak 🐕..
tak ja zatim zkusím ty kapky gynex a tu listovku do konce roku a uvidim a merit si tu BT. Hodně co píšou tak po nich brzy otěhotněli, tak třeba se taky zadaří
  • Citovat
  • Upravit
Kikuska1994
12.9.19 17:54
@laskazakleta píše:
Hlavně se nenechat ovládnout velkým sledováním (bazální teplota, ovu testy, a další). Člověk je pak akorát ve stresu a může se to bloknout. A i chlapi pak snáší blbě když se za nima přiletí tak a teď na to musíme skočit :) chce to hlavně klid.

a jak se tobě zadařilo rychle otěhotnět a po jaké době?

• Citovat
  • Upravit
137
13.9.19 13:41

@Kikuska1994 Já jsem ten anonym, po x letech kdy mi nepomohl duphaston, clostík, kontryhel a maliník, jsem do toho nakonec vlítla ani nevím jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí