Čekání na genetiku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.11.18 22:28

@Amy_Farrah_Fowler Dobrý večer, my take cekali nekde mesic na vysledky genetiky a z 8 vajicek jsme mely pouze 2 zdrave. Bylo to pro nas velke zklamani ale zase na druhou stranu jsme byli stastni aspon za ty dve :) ja jsem ted 5 den po trasferu prvniho mrazacka tak doufam ze vse dobre dopadne. Drzim vam palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.11.18 11:53
@Markéét25 píše:
@Amy_Farrah_Fowler Dobrý večer, my take cekali nekde mesic na vysledky genetiky a z 8 vajicek jsme mely pouze 2 zdrave. Bylo to pro nas velke zklamani ale zase na druhou stranu jsme byli stastni aspon za ty dve :) ja jsem ted 5 den po trasferu prvniho mrazacka tak doufam ze vse dobre dopadne. Drzim vam palce :hug:

Děkuji, také vám držím pěstičky aby se vám mrazáček uchytil. Mě čeká transfer zhruba za 14 dní. My měli ze šesti embryí čtyři zdravá. Sice jsem psala v úvodním dotazu, že jich máme jen čtyři, ale bylo jich šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 11:58

@Amy_Farrah_Fowler Tak 4 to je krasny :) my z 8 jen dve…takze zklamani bylo… Zas co ale prochazim diskuze tak jsou na tom zeny opravdu hur :( tak sem si rekla ze se nebudu rouhat a budu stastna za ty dve :) vy budte taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 12:31

@Markéét25 modlila jsem se aspoň za jedno. Taky jsem tady pročítala diskuze kde ženy psali, že třeba ze třinácti jim nezůstalo žádné, nebo při dlouhém profilu byly s bidou dvě vajíčka. Takže myslím si, že jsme na tom ještě dobře. Budu ráda když se pak svěříte zda se mrazáček uchytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 13:07

Ju urcite :) ted jsem 6 den po Ket tak je jeste brzo na testovani ale i tak uz jsem hrozne nervozni :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 13:34

@Markéét25 to věřím, jsem zvědavá na sebe až budu po KET. Hrozně se těším, ale zároveň šíleně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.12.18 05:54

Ahoj holky, tak my to máme všechno ještě před sebou. Včera jsem byla pro výsledky z genetiky a já jsem nositelem vadného genu. Takže mi navrhli, že je nejlepší IVF. Byla bych ráda kdyby jste mi to tady více přiblížily. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 16:24

@Vvwer ahooj noo ceka te stimulace hormonama (to si budeš pichat injekce) aby se ti udelala co nejvíc vajicek.. Pak pujdes na odber..Vajicka se oplodni se spermoskama a pak se mesic čeká na vysetreni z genetiky.. Pak vam reknou kolik jich je zdravejch a hura na transfer :) tot nejak vse ve zkratce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.