Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týnka 1990 píše:
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s IVF v Sanusu Pardubice?
Za 3 dny to budou dva roky, co jsem Ivf v Pardubicích s MUDr. Provaznikem podstoupila a leze tu po mě ďáblik ![]()
Juuu ???? moc moc gratuluji ???? s manželem se snažíme už 4 roky. Máme zasebou 3× IUI. A jdeme tedka už na IVF. Zítra mi dají injekce a Budem čekat do druhého dne MS a zacnu aplikovat. Můžu se zeptat za jak dlouho od toho aplikováni injekce se jde na vydání a posléze na transfer? Dělají hned genetické vyšetření nebo to je něco navíc? Moc se na to s manželek těšíme ☺️
@Týnka 1990 my se snažili 3 roky a toto se povedlo napoprvé. Během aplikovani jsem chodila několikrát na ultrazvuk a doktor kouká, kolik vajíček bude. Dle toho se jde pak na odběr. Předem se to přesně neví. Transfer pak 3 až 5 dní po odběru. Dle toho, jestli si priplatite prodlouženou kultivaci. Genetické nám nedělali.
Jj děkuji, říkal že každé tři dny při aplikováni budu jezdit na ultrazvuk. Všichni mi radi ať si nechám tu prodlouženou kultivaci ale jak bych to nechala na panu doktorovi a hlavně se nemusí chytit ani při té prodloužené. Takže bychom to asi nechali klasicky. Zítra se ho zeptám. Byla jste po tom transferu doma při tom čekání? Já pracuji v lékárně tak si dám neschopenku. Nechci nic zanedbat. Kolik jste tak cca doplaceli pokud se můžu zeptat? Moc děkuji za informace
![]()
My si tu kultivaci nechali. Transfer byl ve čtvrtek a v pondělí jsem šla už do práce. Sedela jsem v kanceláři u pc. Doma bych na to moc myslela. Částky si bohužel už nepamatuji.
Ahoj,
my teď také podstupujeme 1 IVF v Sanusu, akorát u jiného doktora
Přeji hodně štěstí!
@Adela.92 Juu dekuju moc
také přejeme hodně štěstíčka
čekám kdy to dostanu abych mohla začít aplikovat už
a nebo to třeba už ani nedostanu
![]()
Taky jsem doufala v takový zázrak..no bohužel se nekonal
Já už týden stimuluju a koncem týdne to vypadá na OPU. ![]()
Aha aha
já už se na to tresu úplně
po 5 nebo 6 dnech mi říkal at přijdu na kontrolu a podle toho upraví dávky a ten pátý den když k němu jdu tak si picham tu druhou injekci? Já toho mám nějak plnou hlavu
![]()
@Týnka 1990 nene, pícháš od druhého dne cyklu každý den, jenom pak jdeš na utz a podle toho, jak ti porostou folikuly, se buď dávky sníží, nebo zvýší, mě už je dneska taky snižovali, mám prý pěknou „úrodu“
a záleží co všechno budeš potřebovat, já píchám celkem 3 injekce denně. Ale oni ti pěkně vysvětlí. Nebo už máš léky u sebe? ![]()
@Adela.92 jj už mám u sebe mám gonal ten začnu píchat druhý den MS a pak 5den prý mám píchnout cetritide se to asi jmenuje
po 5 dnech mám k němu jít a uvidí se jake budou
a pak se vlastně čeká jak se budou kultivovat a pak transfer a čeká se vid. To si dám hezky neschopenku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.