Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holkychtěla jsem se zeptat jsem po IVF, testy ukazuji zatím pozitivní, a mám jít na krev, do Caru co mě bude čekat jsem 3 týdny po transferu a zajímalo by mě zda mi vezmou jen krev nebo rovnou i ultrazvuk?
Já myslím že půjdeš na krev víckrát. Kvůli tomu jak se ti zvyšuje hcg a pak bude ultrazvuk.
@Pepus124 píše:
Já myslím že půjdeš na krev víckrát. Kvůli tomu jak se ti zvyšuje hcg a pak bude ultrazvuk.
Ju aha , ja jsem prave už byla i jako samoplatce jednou jsem měla nějakých 180hcg a potom nějakých 980 snad to dopadne …”dobre necítím se těhotně
žádné příznaky nic
Někde berou krev, někde dělají rovnou ultrazvuk, někde oboje. Mně v podstatě krev po pozitivním testu nebrali nikdy.
@ugluk píše:
Někde berou krev, někde dělají rovnou ultrazvuk, někde oboje. Mně v podstatě krev po pozitivním testu nebrali nikdy.
Aha no mam psané krev , nic víc no ja právě doufala i v ten ultrazvuk … bylo by to lepší jak jen krev .
@Anonymní píše:
Ju aha , ja jsem prave už byla i jako samoplatce jednou jsem měla nějakých 180hcg a potom nějakých 980 snad to dopadne …”dobre necítím se těhotněžádné příznaky nic
Jj já to také mám takhle. Také nic necítím. Držím palečky ať to dopadne. Mě čeká odběr v úterý a také se bojím.
@Pepus124 píše:
Jj já to také mám takhle. Také nic necítím. Držím palečky ať to dopadne. Mě čeká odběr v úterý a také se bojím.
Také drzim palce
doufám ze se ještě ten den co mi vezmou krev se to dozvím ????to čekání je hrozne ![]()
@Anonymní píše:
Také drzim palcedoufám ze se ještě ten den co mi vezmou krev se to dozvím ????to čekání je hrozne
Jj budou ti ještě ten den volat odpoledne. Teda u nás v genetu to takhle dělají. Děkuji také držím moc palečky
@Pepus124 píše:
Jj budou ti ještě ten den volat odpoledne. Teda u nás v genetu to takhle dělají. Děkuji také držím moc palečky
Toje dobre a ty mas také testiky pozitivní ?naposledy jsem dělala včera clearblue a ukázalo 3+ takjsem zvědavá ![]()
@Anonymní píše:
Toje dobre a ty mas také testiky pozitivní ?naposledy jsem dělala včera clearblue a ukázalo 3+ takjsem zvědavá
Ano mám ale já sem po KET. Na ultrazvuk dělají většinou až od 6 týdne nebo 5 teď si nejsem úplně jistá.
@Pepus124 píše:
Ano mám ale já sem po KET. Na ultrazvuk dělají většinou až od 6 týdne nebo 5 teď si nejsem úplně jistá.
Jo aha , tak uvidíme
Snad vše dopadne dobre a vyjde to …
nervozita jee ale velká ![]()
Já byla po ET jen 1× na krvi a asi po 10 dnech od pozitivní krve na ultrazvuk, kde byla i potvrzená srdeční akce ![]()
Já mám jít teď v pondělí po 14 dnech od KETu na krev a poslat jim hodnotu. Ani nevím jestli mě pak budou zvát na utz a nebo mě už přehrajou na mého doktora. ![]()
@Janča209 píše:
Já mám jít teď v pondělí po 14 dnech od KETu na krev a poslat jim hodnotu. Ani nevím jestli mě pak budou zvát na utz a nebo mě už přehrajou na mého doktora.Ahojky tak co jak si dopadla na krvi ? Ja dnes též byla odpoledne mi budou volat krz výsledky a rovnou mě objednají na ultrazvuk tak jsem zvědavá kolik budu mít hcg ????snad to bude na dobre ceeeste.
@Anonymní píše:
Ve čtvrtek jsem měla 228 a dneska 814, mělo to být už lehce přes 900, tak jsem taková nervní. Uklidňuju se tím, že minule byl odběr ve 12 a dneska před 7 hodinou, tak je tam vlastně 5 hodin rozdíl, tak by snad za tu dobu ještě stouplo.
A jinak na kontrolu mě objednali až na konci října, přelom listopadu, což se mi zdá dost pozdě. Jak tebe? Dej vědět. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat jsem po IVF, testy ukazuji zatím pozitivní, a mám jít na krev, do Caru co mě bude čekat jsem 3 týdny po transferu a zajímalo by mě zda mi vezmou jen krev nebo rovnou i ultrazvuk?