Čekání na ISCI

6
31.7.11 14:09

Čekání na isci

Dobrý den. Začínáme s manželen s umělým oplodněním. Ted čekáme na schválení pojišťovnou, máte prosím někdo zkušenost jak dlouhom to asi trvá? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
31.7.11 14:14

Záleží na pojišťovně. Já mám ZP MVČR a trvá to asi 14 dní. Teda jak mi začla MS tak jsem podala žádost a další MS jsem už stimulovala.

Pokud máš VZP,OZPB,ZP MVČR,VOZP tak to myslím mají stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.11 14:20

Ahojky děkuji za odpověd.Já už čekám 3 týdny a máme oba ZP MVČR. Za dva dny začne MS tak to asi nestihnu. :roll: Holky co děláte když je Vám z toho všeho trochu smutno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.7.11 14:28

To je divný 8-o já mněla 3× IVF a pokaždé u ZP MVČR a za jeden cyklus vyřízeno. Jestli to CAR neposlal pozdě :nevim:. Já mám z prvního pokusu tuhle krásnou pronceznu na fotce takže ona je moje životné síla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.11 14:32

Je to krásná holčička. Můžu se tě zeptat na věk.Víš sedím v CAR ordinaci s holkama 24,26let a připadám si stará. Je mi 30 a manželovi 32. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
31.7.11 15:01

Ahoj…tak já na schválení nečekala.....v den kdy jsem začala stimulovat se odesílala žádost–mám VZP
tak si sama zkus na půjištovnu v pondělí zavolat.
A stará??????
matese jsem rodila ve 34 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.7.11 15:10

taky máme po IVF, jsem u VOZP a ani nevím, že bysme na něco takového čekali :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.11 17:31

Tak hned zítra volám. Myslela jsem, že je to normální, ale vidím že ne.Děvčata děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.7.11 21:41
HančaVys píše:
Je to krásná holčička. Můžu se tě zeptat na věk.Víš sedím v CAR ordinaci s holkama 24,26let a připadám si stará. Je mi 30 a manželovi 32. :lol:

mně je 33 a manželovi 42,když se Veronika narodila tak mi bylo 30 a manželoví 39. Naši mně mněli taky ve 30. Záleží jak se cítíš a ne kolik ti je a na ostatní se vyprdni :wink: znam maminu co porodila loni v 46 8-o to je moc, ale je v pohodě má dvě děti přirozěnou cestou. Mi se snažíme druhý rok o druhé a nedaří se po dceři 3 IVF :cry: v září jdu na poslední 4 pokus já vždy otěhotněla,ale do 16 tt jsem o to přišla a už na to moc nemám. Manžel mně přemluvil jít do toho ještě jednou snad to vyjde :?: Držím tipalečky ať máš svůj uzlíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.