Čekání po ET ;-)

7260
20.7.11 16:36

Čekání po ET ;-)

Ahojky
jsem dnes po ET a tak me napadlo, si zkratit cas s nekym, kdo je na tom stejne.
Pojdte pokecat a vzajeme se podporit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
21.7.11 09:44

Ahojky!!!Já teda po ET nejsem,ale taky ho mám za sebou..před rokem jsem takto čekala já :mrgreen: a dočkala jsem se dvojčátek..chlapečka a holčičky :srdce: :srdce: Moc ti držím pěstičky aby se u teme miminečkům líbilo :andel: Kdyžtak napiš,jak se cítíš :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 11:11

ahojky
dekuju za podporu a gratuluju k dvojcatkum.
Jsem takova unavena… jinak se citim dobre, polehavam a manza okolo skace :lol:
V jake fazi ti je zavadeli? A mas nejake doporuceni, co mam a nemam delat?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.7.11 12:27

té nejlepší kvality..teď si nevzpomenu…jak to říkali.Unavená jsem byla taky,ale to z toho utrogestanu..furt se mě chtělo spát.Jinak my jeli na dovču,jak mě je zavedli.Aspoň jsem na to neměla tolik času myslet,ale dělala jsem všecko normálně,neležela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 12:35

no ja jsem na neschopence, pracuji na ARO a tam opravdu nejde byt v klidu…netahat lidi atd. A manza ma dovcu tenhle tyden, tak se valime oba…vesmes. To spis on se boji, aby ze me „nevypadly“ :mrgreen:
Jinak dodrzuju doporuceni dr. z car…pit, bilkoviny, kalcium, femibion…nic netahat tezkyho…a hlavne byt v klidu :mrgreen:
coz mi zatim celkem jde…proto i hodne spim…nejen z utrose, ale ze mi to rychleji.utika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.7.11 12:36

to jo,aspoň to čekání prospíš :mrgreen: :mrgreen: budeš testovat před kontrolou v nemocnici???? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 12:38

nevim.prave…jak to vydrzim. Ja mam navic takovou „vyhodu-nevyhodu“, ze si muzu zajet na odber do.prace :mrgreen:
jinak krev v CAR mi vychazi na 3.8. :palec: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 12:38

kdy jsi testila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.7.11 12:42

já už 7mý den a to sem si byla jistá,že to vyšlo :palec: bylo to tam..krásné dvě čárky :palec: nevydržela bych to dýl :mrgreen: proč jste šli va IVF??My zkusili před tím 2× IUI a až to nevyšlo,tak IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.11 12:45

gratuluji k ET a držím palečky…já mám výsledek po IVF v metříku…jelikož studuji dálkově VŠ tak jsem po ET měla starosti s tím, abych udělala 2 těžké zkoušky…takže jsem polehávala a šprtala…tak tfuj tfuj tfuj ať to vyjde na jedničku s hvězdičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 12:59

herma…
sli jsme do ivf, jelikoz manza ma tak spatny spg, ze s tim.iui nejde. Proto jsme i.platili PICSI…mela jsem 22 foliku..18 oocytu…10 zralych…vse oplodneno s PICSI…oplodnily se jen 4 a 4.den PK mi dve morulky zavedly. Ty zbyle dve nebyly na mrazeni. Pry jsou ty, co mam u sebe, jednickovy a neni duvod, proc by se nechytly. Embryolozka rikala, ze pri picsi se oplodni 80%, takze bysme meli mit oplodnenych 8, ale manza je ma tak spatny, ze to dopadlo, jak to dopadlo. Vic uz pry jsme delat nemohli. Pry jsou to ty „pravy“… :srdce: :srdce:
jinak ja prave vim, kdy se produkuje hCG…tak mi.prijde dlouho tech 14 dni :-D
a uz jsem tehu byla…odeslo to…a bylo mi pri hCG 61 strasne blbe od zaludku…tak to.snad taky.poznam :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 13:01

škurpice…
diky.moc a gratuluju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.7.11 13:54

Musí to vyjít :mrgreen: určitě jo :kytka: když už jednou jsi byla těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.7.11 14:01

dekuju :huban:
to mi rikal i dr. v car…ze ja tenkrat potratila, protoze nebylo vajicko oplodneno zdravou spermii…ted jsou nasi bobanci z tech.nejlepsich vajicek i spermijek…tak.to musi klapnout …
dvojcatka jsen nikdy nechtela, ale casem jsem na to zacala menit nazor a ted je mi to.nejak jedno…jedno nebo dve.. kluk nebo holka… nejradsi bych dve holcicky…tak uvidime :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
21.7.11 14:07

dvojčata je celkem záhul..kor,když je takto škaredě a my musíme trčet doma!!! :cert: nám jsou 4 a půl měsíce.ale v pohodě.. je zase den,.kdy je hezky a my jsme od rána do večera venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.