Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
jsem dnes po ET a tak me napadlo, si zkratit cas s nekym, kdo je na tom stejne.
Pojdte pokecat a vzajeme se podporit! ![]()
Ahojky!!!Já teda po ET nejsem,ale taky ho mám za sebou..před rokem jsem takto čekala já
a dočkala jsem se dvojčátek..chlapečka a holčičky
Moc ti držím pěstičky aby se u teme miminečkům líbilo
Kdyžtak napiš,jak se cítíš
![]()
ahojky
dekuju za podporu a gratuluju k dvojcatkum.
Jsem takova unavena… jinak se citim dobre, polehavam a manza okolo skace ![]()
V jake fazi ti je zavadeli? A mas nejake doporuceni, co mam a nemam delat?
![]()
té nejlepší kvality..teď si nevzpomenu…jak to říkali.Unavená jsem byla taky,ale to z toho utrogestanu..furt se mě chtělo spát.Jinak my jeli na dovču,jak mě je zavedli.Aspoň jsem na to neměla tolik času myslet,ale dělala jsem všecko normálně,neležela jsem.
no ja jsem na neschopence, pracuji na ARO a tam opravdu nejde byt v klidu…netahat lidi atd. A manza ma dovcu tenhle tyden, tak se valime oba…vesmes. To spis on se boji, aby ze me „nevypadly“ ![]()
Jinak dodrzuju doporuceni dr. z car…pit, bilkoviny, kalcium, femibion…nic netahat tezkyho…a hlavne byt v klidu ![]()
coz mi zatim celkem jde…proto i hodne spim…nejen z utrose, ale ze mi to rychleji.utika ![]()
to jo,aspoň to čekání prospíš
budeš testovat před kontrolou v nemocnici???? ![]()
nevim.prave…jak to vydrzim. Ja mam navic takovou „vyhodu-nevyhodu“, ze si muzu zajet na odber do.prace ![]()
jinak krev v CAR mi vychazi na 3.8.
![]()
já už 7mý den a to sem si byla jistá,že to vyšlo
bylo to tam..krásné dvě čárky
nevydržela bych to dýl
proč jste šli va IVF??My zkusili před tím 2× IUI a až to nevyšlo,tak IVF
gratuluji k ET a držím palečky…já mám výsledek po IVF v metříku…jelikož studuji dálkově VŠ tak jsem po ET měla starosti s tím, abych udělala 2 těžké zkoušky…takže jsem polehávala a šprtala…tak tfuj tfuj tfuj ať to vyjde na jedničku s hvězdičkou
herma…
sli jsme do ivf, jelikoz manza ma tak spatny spg, ze s tim.iui nejde. Proto jsme i.platili PICSI…mela jsem 22 foliku..18 oocytu…10 zralych…vse oplodneno s PICSI…oplodnily se jen 4 a 4.den PK mi dve morulky zavedly. Ty zbyle dve nebyly na mrazeni. Pry jsou ty, co mam u sebe, jednickovy a neni duvod, proc by se nechytly. Embryolozka rikala, ze pri picsi se oplodni 80%, takze bysme meli mit oplodnenych 8, ale manza je ma tak spatny, ze to dopadlo, jak to dopadlo. Vic uz pry jsme delat nemohli. Pry jsou to ty „pravy“…
![]()
jinak ja prave vim, kdy se produkuje hCG…tak mi.prijde dlouho tech 14 dni ![]()
a uz jsem tehu byla…odeslo to…a bylo mi pri hCG 61 strasne blbe od zaludku…tak to.snad taky.poznam
![]()
dekuju ![]()
to mi rikal i dr. v car…ze ja tenkrat potratila, protoze nebylo vajicko oplodneno zdravou spermii…ted jsou nasi bobanci z tech.nejlepsich vajicek i spermijek…tak.to musi klapnout …
dvojcatka jsen nikdy nechtela, ale casem jsem na to zacala menit nazor a ted je mi to.nejak jedno…jedno nebo dve.. kluk nebo holka… nejradsi bych dve holcicky…tak uvidime
![]()
dvojčata je celkem záhul..kor,když je takto škaredě a my musíme trčet doma!!!
nám jsou 4 a půl měsíce.ale v pohodě.. je zase den,.kdy je hezky a my jsme od rána do večera venku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.