Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
je mi jasny, ze to s nimi je narocnejsi, nez s jednim…ale ja se toho nebojim…zase kdyz vyrostou, jsou dva a vyhrajou si i kdyby chvilku…jedinacek je zavisly na rodicich…jako ja ![]()
já bych ještě jedno miminko časem chtěla,kdyby to šlo
tak uvidíme
hlavně mě potom musíš napsat jak to dopadlo..mě po těch 14 dnech kna kontrole zrovna řekl doktor,že to vidí na dvojčata,podle toho vysokého HCG ![]()
neboj dam vedet ![]()
nenradsi bych usla a.vzbudila se za 14 dni s vysledkem vysokeho hCG…aspon 1500 ![]()
to věřim
a proč jste se rozhodli pro 2 embrya
my jen proto,kdyby jedno odešlo,aby jsme měli aspoň to jedno miminko,nečekala jsem že vyjdou obě ![]()
protoze si myslim, ze jednim bych si snizila o 50% uspesnost…logicky…a protoze by jsme chteli i ty dvojcatka
![]()
mě taky dávali 2 embrya, 5tidenní blasto…chytila se obě, ale o jedno jsem v 7.týdnu přišla…tak ať vyjdou dvojčátka ![]()
doufam…snazim se na to spis nemyslet abych se zbytecne nestresovala. Me davali dve kompaktni moruly…pry radsi 4.den…ze se stava ze kdyz je zmena pocasi tak se v labor.podminkach prestavaji vyvyjet ze u me jim bude nejlepe. Jdu zavrit vika, jsem fakt unavena. Tak zatim pa holky ![]()
Ahojky,už sem nakukuju dost dlouho,a tak jsem se konečně přihlásila,abych to taky mohla s někým sdílet
.Já jsem po druhém pokusu IVF a Et jsem měla v sobotu 23.7.Takže jsem nervozní jak
a nejradši bych šla hned testovat.Mě zaváděli 2 embryka.
ahojky
me davali 20.7. dve mimiska 4 denni ve fazi moruly a mam //
![]()
sestramona píše:
ahojkyme davali 20.7. dve mimiska 4 denni ve fazi moruly a mam //![]()
![]()
Jééééé,tak to je krásnýýý,taky gratuluju.já chci taky už mít jasno
.To je tak dlouhý čekání…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.