Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, moc se omlouvám, že vám skáču do diskuse. trápí mě jedna otázka. Je nutnost, nebo mi to doktor přikáže, že mezi IUI a IVF nebo před kterýměkoli z těchto zákroků musím jít do nemocnice na kontrolu průchodnosti vaječníků? Bez toho mi výše udělané zákroky neudělají. Hrozně moc děkuji za odpovědi. Simona
Ahoj Simi!!!Já jsem na tom byla..před IUI.Doktor ti to nepřikáže..to je na tobě,ale je to lepší,pže pak víš jestli neni chyba v neprůchodnosti,jak víš.
ale mě se ptala doktorka,jestli chci,potom mě nabízela místo toho nějaký rentgen,ale nevim přesně co to je.Tak zatim ahojky!!!! ![]()
Ahoj,určitě Tě do toho nutit nikdo nemůže,ale pokud ještě žádné děti nemáš,tak souhlasím s Hermou,je to s výhodou.
Ahoj,určitě Tě do toho nutit nikdo nemůže,ale pokud ještě žádné děti nemáš,tak souhlasím s Hermou,je to s výhodou.
Já vím holky, jen dle spermiogramu má manžel pohyblivost trochu sníženou, nemyslím, že je chyba u mě, tak nechci, aby do mě zbytečně(třeba) chodili. Zkusila bych 1IVF bez toho a uvidíme. V každém případě děkuju
Já bych teda radši zkusila IUI,je to finančně míň náročné než IVF..ale je to na vás …jinak přeju moooc štěstíčka a ať se zadaří hned napoprvé
![]()
ahoj holky tak hlásim dvojčátka, krásně nám bijou srdíčka a vše je, jak má. Už mě rovnou převedli k mojí dr, tam jdu 5.9. a mám se objednat na PAPP-to je ten novej screening ve 12tt.
![]()
takže my ti s Lukáškem i Vendulkou přejeme hooodně zravíčka,gratulujeme mooooc ![]()
Děkujeme !!!
Budu průběžně informovat co a jak…můu se zeptat, co máš za kočárek? Mam možnost koupit od známých výhodně hluboký korby na easy walker dou a vajíčka maxi-cosi, museli bychom tedy koupit konstrukci+sporťák, ale zdá se mi poměrně drahej
Nemám vůbec představu o těch dvojčecích kočárkách, vždy jsem koukala jen na obyč, nikdy mě nenapadlo, že by se na nás usmálo opravdu natolik štěsí
![]()
my máme dorjan,je uplně na prd,ale už jsem si koupila golfky COSATO.. (teď nevim jestli jsem to napsala dobře) je nám půl roku,tak jak začnou sedět,aspoň jeden,hned přecházím,pže jsem s tim dorjanem udělala chybu.je těžký a už byl 3× pokažený.jeli jsme pro něj do polska a koupili ho za 13tis.-hluboké+sporťák+autosedačky+konstrukci na atosedačky.vyšlo to levněj než tady v ČR.takže DORJAN NEDOPORUČUJU!!!!
![]()
Ahoj holky, ráda bych „oživila“ tuhle diskuzi. Jsem 4. den po ET a nemůžu se dočkat, jak to dopadlo… přidáte se někdo?
@Petinaa píše:
Ahoj holky, ráda bych „oživila“ tuhle diskuzi. Jsem 4. den po ET a nemůžu se dočkat, jak to dopadlo… přidáte se někdo?
hojky mě dělali ET dnes, takže ráda pokecám ![]()
Ahoj Terčo. Také máš dvě embryjka? Já také!!! Já netuším, kolika buněčná byla při ET, ale dnes jsem 15. den od ET a mám pozitivní těhotenský test. Měla jsem ho od 6. dne po Et, kdy jsem testovala poprvé. Nejdříve slabého ducha, dnes naprosto stejně silné obě čárky. Na krev se chystám v úterý, do soukromé laboratoře, jinak do CARu jdu až v pátek (3 týdny od ET).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.