Čekání po ET ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
17.8.11 17:43

ahoj holky, moc se omlouvám, že vám skáču do diskuse. trápí mě jedna otázka. Je nutnost, nebo mi to doktor přikáže, že mezi IUI a IVF nebo před kterýměkoli z těchto zákroků musím jít do nemocnice na kontrolu průchodnosti vaječníků? Bez toho mi výše udělané zákroky neudělají. Hrozně moc děkuji za odpovědi. Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.8.11 20:14

Ahoj Simi!!!Já jsem na tom byla..před IUI.Doktor ti to nepřikáže..to je na tobě,ale je to lepší,pže pak víš jestli neni chyba v neprůchodnosti,jak víš. :-P ale mě se ptala doktorka,jestli chci,potom mě nabízela místo toho nějaký rentgen,ale nevim přesně co to je.Tak zatim ahojky!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 21:39

Ahoj,určitě Tě do toho nutit nikdo nemůže,ale pokud ještě žádné děti nemáš,tak souhlasím s Hermou,je to s výhodou.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
17.8.11 21:39

Ahoj,určitě Tě do toho nutit nikdo nemůže,ale pokud ještě žádné děti nemáš,tak souhlasím s Hermou,je to s výhodou.

• Citovat
  • Upravit
7257
17.8.11 21:43

Já vím holky, jen dle spermiogramu má manžel pohyblivost trochu sníženou, nemyslím, že je chyba u mě, tak nechci, aby do mě zbytečně(třeba) chodili. Zkusila bych 1IVF bez toho a uvidíme. V každém případě děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.8.11 08:12

Já bych teda radši zkusila IUI,je to finančně míň náročné než IVF..ale je to na vás …jinak přeju moooc štěstíčka a ať se zadaří hned napoprvé :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
22.8.11 15:41

ahoj holky tak hlásim dvojčátka, krásně nám bijou srdíčka a vše je, jak má. Už mě rovnou převedli k mojí dr, tam jdu 5.9. a mám se objednat na PAPP-to je ten novej screening ve 12tt.
:huban: :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
23.8.11 19:07

:palec: :-P takže my ti s Lukáškem i Vendulkou přejeme hooodně zravíčka,gratulujeme mooooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
23.8.11 21:15

Hermi a my s dvojčátkama děkujeme :huban: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.8.11 16:17

:hug: držte se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.8.11 16:35

Děkujeme !!! :palec: :hug: Budu průběžně informovat co a jak…můu se zeptat, co máš za kočárek? Mam možnost koupit od známých výhodně hluboký korby na easy walker dou a vajíčka maxi-cosi, museli bychom tedy koupit konstrukci+sporťák, ale zdá se mi poměrně drahej :think: Nemám vůbec představu o těch dvojčecích kočárkách, vždy jsem koukala jen na obyč, nikdy mě nenapadlo, že by se na nás usmálo opravdu natolik štěsí :huban: :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.8.11 17:28

my máme dorjan,je uplně na prd,ale už jsem si koupila golfky COSATO.. (teď nevim jestli jsem to napsala dobře) je nám půl roku,tak jak začnou sedět,aspoň jeden,hned přecházím,pže jsem s tim dorjanem udělala chybu.je těžký a už byl 3× pokažený.jeli jsme pro něj do polska a koupili ho za 13tis.-hluboké+sporťák+autosedačky+konstrukci na atosedačky.vyšlo to levněj než tady v ČR.takže DORJAN NEDOPORUČUJU!!!! :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
10.7.12 08:16

Ahoj holky, ráda bych „oživila“ tuhle diskuzi. Jsem 4. den po ET a nemůžu se dočkat, jak to dopadlo… přidáte se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.7.12 20:15
@Petinaa píše:
Ahoj holky, ráda bych „oživila“ tuhle diskuzi. Jsem 4. den po ET a nemůžu se dočkat, jak to dopadlo… přidáte se někdo?

hojky mě dělali ET dnes, takže ráda pokecám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
22.7.12 17:38

Ahoj Terčo. Také máš dvě embryjka? Já také!!! Já netuším, kolika buněčná byla při ET, ale dnes jsem 15. den od ET a mám pozitivní těhotenský test. Měla jsem ho od 6. dne po Et, kdy jsem testovala poprvé. Nejdříve slabého ducha, dnes naprosto stejně silné obě čárky. Na krev se chystám v úterý, do soukromé laboratoře, jinak do CARu jdu až v pátek (3 týdny od ET).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.