Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petinaa píše:
Ahoj Terčo. Také máš dvě embryjka? Já také!!! Já netuším, kolika buněčná byla při ET, ale dnes jsem 15. den od ET a mám pozitivní těhotenský test. Měla jsem ho od 6. dne po Et, kdy jsem testovala poprvé. Nejdříve slabého ducha, dnes naprosto stejně silné obě čárky. Na krev se chystám v úterý, do soukromé laboratoře, jinak do CARu jdu až v pátek (3 týdny od ET).
Ahojky, to máš nějak dlouho 3 týdny po ET do Caru ne? Kam jezdíš do Caru? Já jsem dnes 4 den po ET a mám jet za 12 dní po ET na krev co Caru.
Každý car to má jinak. Kvůli ultrazvuku to chtějí v Sanatoriu Art, kam jezdím - až za tři týdny od ET. Krev bude pozitivní určitě. Mám krásně stejně silné čárky na testu. Snad to dopadne dobře, Tobě také.
Ahojte holky, já byla na ET 19.7. a už se nějak nemůžu dočkat výsledku… ![]()
Jak je to prosím s HCG když se zavádějí dvě embrya a když jedno?? Je to tak, že když tam mám zavedeno jedno, tak se mi to na testu objeví později? Děkuji za odpověď.
Ahoj holky
drzim vam pesti…ja uz mam 4 mesicni dvojcata kluky tak at se vam taky postesti rovnou dablovane ![]()
Ahojky
,ja si tvuj pribeh cetla na jine diskuzi. Sestra z ARA, ze?:-) u nas to double cheese nebude, mame obe zavedeneho jednoho chlapecka! Psala jsi, ze jako zdravotnik vis, ktery den jde do tela HCG, ktery tedy??? Ja mela pgd a 5ti denni kultivaci. A sla jsem ale az na ket dalsi cyklus, takze zadny hormon na me uz nepusobil. Diky!
Jsem sice zdravotnik ale ne gynekolog
![]()
hcg se uvolnuje ve chvily, kdy se opl. vejce uhnizdi v del. sliznici. Ja mela 6.den po ET hcg poz.na testu. A mela jsem PK 4 dny a dvojcata. 8.den hcg 88,2…14.den hcg 888 a 17.den 9972. Jinak podle hcg nepoznas prosperujici tehu a nerozeznas dvojcata a jedno. Ze zacatku urco ne. ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli netušíte, zda po IVF automaticky posílají na rizikáč nebo se může chodit do práce. Díky
Můžeš chodit do práce. Já si vzala jen po ET týden dovolenou a pak chodila dál normálně do práce. Těhotenství přece není nemoc ![]()
Kamarádka právě říkala, že 4 holky, co byly na IVF, šly automaticky na rizikáč. Ale mě to přišlo divné. A jestli se můžu zeptat, jaký byl odběr vajíček a ET?
Ničeho se neboj ![]()
Odběr vajíček se dělá v narkoze, o ničem nevíš, nic tě při tom nebolí. Pak jsem tam ještě 2 hod ležela a alou domů. Akorát pak mě ten den trochu bolelo břicho, ale dalo se to přežít.
ET se dělá při vědomí, ale nic to není, vůbec to nebolí. Pak jsem tam taky 2 hod ležela.
Jj, napoprvé
Ještě tam mám 2 mrazáčky, na ty se chystám příští rok ![]()
Jee, tak aspoň nějaká pozitivní zpráva
, když tu všude čtu, jak pokusy nevycházejí. Nechala jsi zavádět 2 nebo 1?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.