Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gabošík, s těmi hodnotami Hcg nevím, já měla 14 den po ET hned 630.Jinak měla jsem 7 vajíček, oplodnilo se 6,2 mi zavedli,2 mám zmrazená.
Já vím, právě mi to také připadá málo, ale oni říkájí, že každá to máme jinak. Já jsem byla těhotaná dvakrát. Z prvního máme 7 letého kluka a druhé dopadlo špatně - zamlklé těhu. Pokaždé jsem měla slaboulinké čárky na testech. S hcg nemám absolutně zkušenost, to mi nikdy nebrali, vždycky rovnou ultrazvuk. Nechám se překvapit, snad to bude dobré.
Gabošík jak píšeš, každá to máme jinak, třeba to bude OK. Držím
![]()
Také držím palečky
. Já se momentálně stimuluju, tak jsem zvědavá kolik vajíček tam v úterý bude ![]()
Ahoj holky, mám otzečku..
kdy jste začali poprvé po ET testovat??
@maraida píše:
Ahoj. Já 10tý den po ET. A bylo to tam
To je krásný!
moc gratuluju… mě dělali ET včera a to jsem si řikala že testovat nebudu dřív jak za těch 14dní abych se nestresovala..ale už jsem jak na jehlách ![]()
@maraida
A kolikátý pokus to byl a kolik sis nechala zavést embryek? a jak byli starý??
![]()
@Denis11 bylo to hned 1.IVF,dávali mi 2 embrya.OPU jsem měla v pondělí a ET pak v pátek, byly ve stadiu morul.
@maraida píše:
@Denis11 bylo to hned 1.IVF,dávali mi 2 embrya.OPU jsem měla v pondělí a ET pak v pátek, byly ve stadiu morul.
já mám vlastně druhé ivf, ale první ET.. zavedli mi jedno 6ti buněčné 3denní embryjko…
Ahoj vsem, mohu mezi Vas? Ve stredu jsem mela OPU a asi v pondeli snad bude ET.:-)
AHOJ VE STŘEDU 10.7.2013 MI DĚLALI TRANSFER MÁM JEDNOHO MRAŽÁČKA VE STADIU HATCHUJICÍ BLASTOCYSTA PO PGD TAK NEVÍM KDO JE NA TOM PODOBNĚ? TEST MÁ BÝT 24.7.
NEVÍM JESTLI MÁM DŘÍVE A KOLIKÁTÝ DEN? BOLELO MĚ BŘICHO JAKO PŘED MENZES 2DNY A DNES TA BOLEST USTALA A NENÍ MI NIC ANI ŠPINĚNÍ
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
To znám, manžel je řidič z povolání a má to samé a já navíc produkuji látky proti spermiím a odháním je od sebe.Jsou to věci čoveče. Měj se zatím, za chvilku končím v práci a mažu domů. Zatím papapapa