Čekání po ET ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
19.9.12 20:38

Já to brala dva měsíce před IVF a ten femigard je bylinnej přípravek na srovnán í hormonů. Ten jsem brala měsíc před a hned jak jsem začala stimulovat tak jsem přestala abych tim femigardem nějak nenarušila stimulaci. A femibion jsem brala pak do 16tt :kytka:

hodně zdaru holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.9.12 20:55

Já mám za sebou dva pokusy hrazené a u obou jsem měla vložené dvě embrya a ještě jeden pokus mám hrazený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.9.12 21:12
@Denis11 píše:
No paní doktorka mi říkala že mám nárok ještě na 3,ale taky mi řekla, že pokud bych si nechala zavést dvě tak pak už mám nárok jen na jeden pokus..tak si teď nejem jistá, kdybych si ty dve nechala jako posledni možnost (třetí) jestli to půjde…

To se mi zdá nějak divný :think: Kdyžtak si to ověř přímo na pojišťovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.9.12 21:13
@evik230 píše:
Já mám za sebou dva pokusy hrazené a u obou jsem měla vložené dvě embrya a ještě jeden pokus mám hrazený :think:

Ano, tak by to mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.9.12 21:23

No je pravda, ze nam to přijde divný.. nevim proč bych měla mít kvuli zavedení dvou embryí o jedn pokus méně… :? a to, že by jsme měli dvojčátka na to jsme se taky psychicky připravili :mrgreen: :mrgreen: i když bych raději jedno a pak třeba ještě jedno :srdce: :srdce:
Zitra si zavolám do tý pojištovny a zeptám se na to :think: děkuju vám moc moc za upozornění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.9.12 21:28

@Denis11 tak hodně štěstí a dej vědět jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
19.9.12 21:43
@maraida píše:
@Denis11 tak hodně štěstí a dej vědět jak to dopadlo :hug:
:hug: :hug: :srdce: :* děkuju a určo dám vědět :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
19.9.12 22:48

@maraida A kolik jsi si jich nechala zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.9.12 08:12

@Ibisek4 Nechala jsem zavést 2,uchytilo se jen 1. A 2 mám ještě v mrazáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabošík
20.9.12 14:54

Zdravím všechny po ET. V těchto dnech také zažívám čekání. Minulý týden,11 den po ET slaboulince pozitivní test, pak každý den až do pátku. V pátek 13 den po ET odběr krve a hcg jen 26.Přes víkend stres, zda to začne stoupat.Hned v pondělí opět krev a hcg 67.Od středy je na testu pěkně tlustá čára, ale UZ mám až v úterý 25.9.2012.Nemáte některá zkušennosti s takovými hodnotami hcg? Moc díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
5411
20.9.12 16:08

Já ne, ale každopádně držím palečky!!! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabošík
20.9.12 16:21

Jsi zlatá, děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5411
20.9.12 16:28

No mě to teprve čeká, zítra jdu do gennetu pro stimulanty.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabošík
20.9.12 16:56

Tak také držím palečky, hlavně ať máš hódně oplodněných vajíček. Já měla při prvním pokusu pouze 3 zralá vajíčka - ani jedno se neoplodnilo. Teď jsem měla 19,z toho 17 zralých a 6 se oplodnilo. Dvě mám zavedená a dvě jsou v mrazáčku. Jsou to stresy, ale snad nám to konečně klapne.

• Citovat
  • Upravit
5411
20.9.12 17:34
@Gabošík píše:
Tak také držím palečky, hlavně ať máš hódně oplodněných vajíček. Já měla při prvním pokusu pouze 3 zralá vajíčka - ani jedno se neoplodnilo. Teď jsem měla 19,z toho 17 zralých a 6 se oplodnilo. Dvě mám zavedená a dvě jsou v mrazáčku. Jsou to stresy, ale snad nám to konečně klapne.

já už jsem byla jednou v r.2007 a řikali mi, že jsem měla 18 vajíček..ale už si nepamatuju v jaký byly kvalitě..ale neoplodnilo se ani jedno..ale to bylo kvůli špatným spermiím..byly prej moc líný.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.