Čekání po ET ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
2.8.11 18:11

taky držím pěsti, jdu zítra na krev do CARu. To hCG co už mám v popisu je 8.den po et…odebrala jsem se v práci, dělám na aru :wink:
Tak jsem zvědavá kolik zítra bude :dance: :huban: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 08:46

Ahoj Moni,v první ředě mooooooc gratuluji!!!!!! Já jsem dnes 3. den po ET… Tak čekám a čekám na ten den D! Jak já Ti v dobrém závidím :hug: !
Pociťovala jsi něco po ET? Jakože by to mohlo vyjít? A pokud ano,tak kolikátý den?? Jsem napnutá jako struna. :zed:
Mě zaváděli 5denní expandující blastocystu. Proč nám to nešlo,nikdo neví,ale vzhledem k tomu,že jsem měla 17 vajíček výborné kvality,10 nám oplodňovali ICSI-oplodněna všechna a z těch 7 zbylých se neoplodnilo ani jedno,tak si troufám tvrdit,že mají moje vajíčka tvrdou „skořápku“ a neoplodní se. :think: A to i přes to,že má přítel spg ukázkový. :nevim:
Děkuji a opatrujte se!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 09:36

Ahojky rozarkova :mavam: no pobolival me podbrisek, sem tam nekde pichlo a bolelo jako na ms. Ted uz to neni tak intenzivni, spis rano a vecer me.hlavne.boli v krizi a jako na ms. Trosku prsa taky. Drzim.pesti a dej vedet :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 10:47
sestramona píše:
Ahojky rozarkova :mavam: no pobolival me podbrisek, sem tam nekde pichlo a bolelo jako na ms. Ted uz to neni tak intenzivni, spis rano a vecer me.hlavne.boli v krizi a jako na ms. Trosku prsa taky. Drzim.pesti a dej vedet :palec: :hug:

Děkuji za pěstičky! Určitě dám vědět. Mě tedy v kříži bolí už dnes a to pořádně,ale přikládám to tomu válení se.
Už aby bylo pondělí a já věděla na čem jsem.
Tobě se tedy chytla obě?

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 11:12

Ještě nevím, jdu na UTZ až v pondělí, to už budu skoro 7tt tak už snad budou i dvě :srdce: :srdce: :dance: :-D
Podle toho, jak rychle mi narostlo hCG asi jsou obě dvě ..teď ještě, aby se obě měli čile k světu a vyvíjeli se, jak mají :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 11:19

Určitě se budou vyvíjet jak mají!!!! Držím palečky na UZ!! :hug:
Je hezký mít dvojčátka,měla jsem je a mám vlastně pořád :lol: ,taky. Páreček,tak to bylo fajn. Ale už je jim 14,tak jsem zatoužila ještě po jedináčkovi. Nejdříve jsme mysleli,že si dáme zavést dvě kvůli zvýšení úspěšnosti,ale Dr. mi pak doporučil jen jedno,jsem po S.C.,taky se u mne rozjížděl OHSS,ještě při stimulaci-měla jsem 36 folikulů-tak jsme nakonec zůstali u jednoho.

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 11:24

Tak ti držim pěsti, určitě to klapne. On prý slabý OHSS pomáhá k uhnízdění, taky jsem měla náběh, ale už je to ok. Tak dej vědět. Kdy budeš těstovat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 11:32

No zkusím asi v pondělí. Také sice pracuji ve špitále,dokonce i na gyn-por,ale odvahu na HCG nemám. :think: Také jsem na neschopence,takže tam ani nepřijdu.
V pondělí budu 7.D po ET,tak to risknu. S HCG počkám až na CAR. Říkají,že se OHSS po ET zhoršuje,ale mně je mnohem lépe,tak se trošičku bojím,i když na produkci HCG embrya je asi ještě brzy. Teprve se snad zavrtává.

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 11:37

Jé dokonce na gyndě :lol:
Tak to bych už vůbec lítala jak pominutá…a pane doktore, neudělal byste mi utz? Už to vidim :mrgreen:
Jěště že jsem na tom aru :mrgreen:

Tak ještě je určo brzo, já měla 2.den a 4. po et // z Ovitrellu, bylo to úplně mini a po limitu a 6.den už // sílili. Pak 8.den po ET hCG 82,8, 14 po ET v CAR 888 a 19 den zase v práci 9972. Proto předpokládám ty dvojky, že to tak roste ..tak doufám pořád. Moc je chceme :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 12:06

Cože????? Už 2. den jsi zkoušela test??? A byl dokonce slabě pozit???? Tak je krásný!!!!

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
17.8.11 12:08
Rozárková píše:
Cože????? Už 2. den jsi zkoušela test??? A byl dokonce slabě pozit???? Tak je krásný!!!!

AAAAA,už to vidím!!! Z ovitrelu!!! Mě to zmátlo,páč já píchala pregnyl. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 12:15

jo z ovitrellu :mrgreen: 4.den nebylo skoro nic a 6.už sílila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 12:39

Zkusím to vydržet do toho pondělka. I tak to bude ještě dost brzy. Pokud tedy nezačnu menstruovat,nějak mě pobolívá podbřišek. Ale to je na MS ještě brzy. :think:

• Citovat
  • Upravit
7260
17.8.11 12:50

mě ale taky bolelo břicho jako na ms a fest a občas bolí ještě ted…hlavně večer když si lehnu, to je prý normální, jak se zvětšuje děloha i díky utrogestanu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
17.8.11 14:32

Asi je nejlepší nechat to plynout… Moje známá-dnes už ve 20tt po IVF byla úplně v pohodě. Vůbec se nesledovala,když jsem se jí asi 14 dní po ET ptala, jestli si dělala test,tak mi řekla,že ne,ale že je to určitě dobrý. A taky bylo. :potlesk:
Při jejím 1. IVF byla ve 12 tt na UPT kvůli vvv,pár měsíců na to šla na KET a teď už je vše jak má být.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.