Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja btala femigard a femibion a myslim ze na tom taky neco bude
No tak nějakou radu bych taky potřebovala at vím pro příště
já teda po prvním úspěchu ani nečekala, že by se to nezdařilo, ale bohužel
moc ti přeju
aby ti to vyšlo hned napoprvé ![]()
@sestramona píše:
Holky ja btala femigard a femibion a myslim ze na tom taky neco bude
Jojo myslim že FEMIBION mi doktorka v Gennetu řikala že si ho mám pak koupit a brát ho..:-)
@Denis11 píše:
Jojo myslim že FEMIBION mi doktorka v Gennetu řikala že si ho mám pak koupit a brát ho..:-)
Maj ho normálně v lékárně???
@evik230 píše:
Maj ho normálně v lékárně???
No já si ho ještě nekoupila protože řikala že mám počkat až se uvidíme příště a uvidí vysledky vyšetření..Aleřikala že ano a koukala jsem na netu a neni ani drahej.. ![]()
Holky a když první pokus nevyjde, tak jak dlouho potom se může zkusit druhej??
@Denis11 píše:
Holky a když první pokus nevyjde, tak jak dlouho potom se může zkusit druhej??
Když máš stimulaci injekcema, tak za 3 měsíce, aby se tělo dalo dopořádku po těch hormonech ![]()
@Denis11 píše:
Cože??![]()
Až po třech měsících???
![]()
![]()
Pokud budeš mít nějaký embryjka zamražený, tak se může už další měsíc
já mrazáčky nemám, tak musím čekat ![]()
@evik230
Aha..no tak uvidíme, cose podaří oplodnit…a případně zamrazit..:-)
Denis, mě se zadařilo hned napoprvé ![]()
Vajíčka se odebírají různě, záleží jak rychle budeš reagovat na stimulaci, jak ti porostou folikuly. Já třeba reagovala pomalu, OPU jsem měla až 23.den.
ET je 3-5 den po OPU, podle toho jestli máš prodlouženou kultivaci.
A dle nového zákona-pokud si necháš zavést 1 embryo máš 4 pokusy. Pokud si necháš zavést 2 embrya máš 3 pokusy.
@maraida píše:
Denis, mě se zadařilo hned napoprvé
Vajíčka se odebírají různě, záleží jak rychle budeš reagovat na stimulaci, jak ti porostou folikuly. Já třeba reagovala pomalu, OPU jsem měla až 23.den.
ET je 3-5 den po OPU, podle toho jestli máš prodlouženou kultivaci.
A dle nového zákona-pokud si necháš zavést 1 embryo máš 4 pokusy. Pokud si necháš zavést 2 embrya máš 3 pokusy.
Ahojky ![]()
ty se máš že se vám povedlo hned napoprvé..
no a já už mám jen 3pokusy protože už jsme jednou zkoušeli i když nedošlo k zavedení, protože se nám žádné vajíčko neoplodnilo…to bylo v roce 2007
tak jsem rozhodnutá zkoušet po jednom embryu a na poslední pokus zkusit dve i přes to, že to dotoři nedoporučují:-( ale teď si nejsem jistá, jestli pojištovna dovolí na poslední pokus zavést dvě emrya??? ![]()
Denis podle mě máš ještě 3 pokusy a je jedno jestli budeš zavádět po 1 nebo po 2,protože jsi s IVF začala už před novým zákonem.
@maraida píše:
Denis podle mě máš ještě 3 pokusy a je jedno jestli budeš zavádět po 1 nebo po 2,protože jsi s IVF začala už před novým zákonem.
No paní doktorka mi říkala že mám nárok ještě na 3,ale taky mi řekla, že pokud bych si nechala zavést dvě tak pak už mám nárok jen na jeden pokus..tak si teď nejem jistá, kdybych si ty dve nechala jako posledni možnost (třetí) jestli to půjde…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.