Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já totiž nevím, manžel mi říká, že 1 a já se právě bojím, že by to nemuselo vyjít. Jenže zase nevím, jak bych zvládla 2. No vlastně musela bych, ale nevím, jak by reagoval on
.
Tak to my jsme byli domluvení, že necháme zavést 2.Taky si myslím, že to zvyšuje úspěšnost.
No říkali nám, že když zavedeme 1, tak je šance 45% a 2 - 55%. No tak ještě mám asi měsíc si to promyslet.
Ahoj holky můžu se přidat
Jsem 4 den po ET a to čekání je fakt hrozný, tak bych si to chtěla zkrátit s vámi ![]()
@evik230 Ahoj, mě to teprve čeká, ale přesně vím, že z toho budu také vyřízená. A kolik embryek jsi si nechala zavést?
Mám dva po prodloužené kultivaci, pořád doufám, že se aspon jedno uchytí, ale to čekání je nekonečný ![]()
Před 4 roky jsem měla také zavedené dvě a je z toho Kubík, tak naděje že aspon jedno bude je ![]()
Také přemýšlím kolik si jich nechám. Manžel chce jedno a já se bojím, že by to nemuselo vyjít ![]()
Tím že už předtím jsme měli dvě a vyšlo jedno, tak jsem ted volila stejně, tak jsem zvědavá jak to dopadne
kamarádka měla taky dvě a chytlo se jedno ![]()
Ahoj holky,
tak jak to tu pročítám tak se chci optat na pár věcí… mě to teprve čeká, ted podstupuju všechny vyšetření a začneme stimulovat vaječníky..jen mi není pořádně jasné, jak dlouho po začátku stimulace mi odeberou vajíčka a kdy mi je zavedou..? a Kolika vám se to povedlo hned napoprvé..? mám strach že se nám to napoprvé nepovede… ![]()
@sestramona píše:
Ahoj holky
drzim vam pesti…ja uz mam 4 mesicni dvojcata kluky tak at se vam taky postesti rovnou dablovane
Jůů přečetla jsem si tady pár stránek od doby kdy ti zavedli embryjka a ted už píšeš že máš dva chlapečky..
ale musím se zasmát když si vezmu jak jsi tu psala že by jsi rýda dvě holčičky
ale hlavně že jsou děti zdravý, tak moc moc gratuluju!!!
![]()
Ahojky
tak já začínala stimulovat ve čtvrtek a za další týden v pondělí jsem jela na odběr. Vajíček jsem měla 8,oplodněno 7 vloženy 2,ale bohužel to nevyšlo
Byl to náš druhý pokus, tak snad ten třetí vyjde. První nám vyšel, zavedeny 2 a máme Kubíka
jo a to zavedení je podle toho jestli si necháš prodlouženou kultivaci nebo ne, my jí měli a na zavedení jsem jela 5 den.
@evik230 píše:
Ahojkytak já začínala stimulovat ve čtvrtek a za další týden v pondělí jsem jela na odběr. Vajíček jsem měla 8,oplodněno 7 vloženy 2,ale bohužel to nevyšlo
Byl to náš druhý pokus, tak snad ten třetí vyjde. První nám vyšel, zavedeny 2 a máme Kubíka
jo a to zavedení je podle toho jestli si necháš prodlouženou kultivaci nebo ne, my jí měli a na zavedení jsem jela 5 den.
Jo aha tak to je supr ze to jde tak rychle..
já už se nemůž dočkat..ale mám strašný strach že se to nepovede..protože mi budou zavádět jen jedno, protože moje první dcera šla císařem..a taky prej ten novej zákon..že když si necháš zavést dvě tak ti prej pojištovna bude hradit už jen jeden pokus..
tak jsme zvolili jedno..
Máte někdo zkušenosti a rady na to, jak pomoct tomu, aby se tammiminko chytilo..?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.