Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtěli bysme absolvovat umělé oplodnění,zatím tedy IUI ale nevíme které je tak nejlepší v Brně ![]()
doporučuji helios v brne tam pak ti co se nepovedlo na obilnaku konči takže tam rovnou mužeš začít
Tak já jsem byla moc spokojená na Obilňáku, v té době patřil k nejlepším, co se týče IUI a IVF (hlavně všem na počkání necpal IVF, ale vždy vyzkoušel IUI)ale je pravda, že už je to 5 let zpět.
Tak já chodím do Reprofitu.A valila jsem oči.První doktor,co mi řekl,že na IVF mám zapomenout,že mi bude stačít IUI.Jinak žádná dlouhá čekačka a docela to ujde.Myslím,že to zaléží ale i hodně na tom,jak si lidi sednou
Mateska 31 píše:
Tak já chodím do Reprofitu.A valila jsem oči.První doktor,co mi řekl,že na IVF mám zapomenout,že mi bude stačít IUI.Jinak žádná dlouhá čekačka a docela to ujde.Myslím,že to zaléží ale i hodně na tom,jak si lidi sednou
Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
Mateska 31 píše:MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
Tak já chodím do Reprofitu.A valila jsem oči.První doktor,co mi řekl,že na IVF mám zapomenout,že mi bude stačít IUI.Jinak žádná dlouhá čekačka a docela to ujde.Myslím,že to zaléží ale i hodně na tom,jak si lidi sednou![]()
jsem změnila ted pojištovnu a mělo by to vyjít na 1600 Kč.Ty to máš na Obilňáku jak??
Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.
MakysekM píše:Mateska 31 píše:Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
Tak já chodím do Reprofitu.A valila jsem oči.První doktor,co mi řekl,že na IVF mám zapomenout,že mi bude stačít IUI.Jinak žádná dlouhá čekačka a docela to ujde.Myslím,že to zaléží ale i hodně na tom,jak si lidi sednou![]()
jsem změnila ted pojištovnu a mělo by to vyjít na 1600 Kč.Ty to máš na Obilňáku jak??
Tak budu držet pěsti
.Já měla IUI naposled v květnu a pak dva měsíce jsem nereagovala na clostík
.Ted mě čeká tamoxifen.Tak jsem zvědavá.už mi z toho hrabe
![]()
Mateska 31 píše:MakysekM píše:Tak budu držet pěstiMateska 31 píše:Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
![]()
Já právě také na clost nereaguji..proto jsem dostala injekce… Ted jsem měla mít měsíc pauzu bez injekcí tak jsem dostala clost..5 tablet denně..a mám jeden folík ..když to nevyjde..tak příští měsíc zase stimulace injekcema…
MakysekM píše:Mateska 31 píše:Já právě také na clost nereaguji..proto jsem dostala injekce… Ted jsem měla mít měsíc pauzu bez injekcí tak jsem dostala clost..5 tablet denně..a mám jeden folík ..když to nevyjde..tak příští měsíc zase stimulace injekcema…MakysekM píše:Tak budu držet pěstiMateska 31 píše:Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
![]()
5tablet???Trocha koňská dávka,ne??U mě to vzdali po třech.Mě řekl,že injekční stimulace nepřipadá v úvahu,mám prý vaječníky plný malejch folikulů a postačí jim,když vyroste jeden.Tak nevím.Ty injekce,co máš můžou být i na IVF,že??
Mateska 31 píše:MakysekM píše:Mateska 31 píše:Já právě také na clost nereaguji..proto jsem dostala injekce… Ted jsem měla mít měsíc pauzu bez injekcí tak jsem dostala clost..5 tablet denně..a mám jeden folík ..když to nevyjde..tak příští měsíc zase stimulace injekcema…MakysekM píše:Tak budu držet pěstiMateska 31 píše:Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
![]()
![]()
![]()
5tablet???Trocha koňská dávka,ne??U mě to vzdali po třech.Mě řekl,že injekční stimulace nepřipadá v úvahu,mám prý vaječníky plný malejch folikulů a postačí jim,když vyroste jeden.Tak nevím.Ty injekce,co máš můžou být i na IVF,že??
Ale to já mám také plno malých…dnes hlásila na UTZ..četné drobné folikuly a přesto jsem s injekcema měla dozrálé jen dva. A řekli mi že kdyby jich dozrálo moc ..tak by utělali punkci..jako že by jich pár odebrali ještě před IUI. Měla jsem samozřejmě menší dávku než kdybych stimulovala na IVF
MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ale to já mám také plno malých…dnes hlásila na UTZ..četné drobné folikuly a přesto jsem s injekcema měla dozrálé jen dva. A řekli mi že kdyby jich dozrálo moc ..tak by utělali punkci..jako že by jich pár odebrali ještě před IUI. Měla jsem samozřejmě menší dávku než kdybych stimulovala na IVFMakysekM píše:Mateska 31 píše:Já právě také na clost nereaguji..proto jsem dostala injekce… Ted jsem měla mít měsíc pauzu bez injekcí tak jsem dostala clost..5 tablet denně..a mám jeden folík ..když to nevyjde..tak příští měsíc zase stimulace injekcema…MakysekM píše:Tak budu držet pěstiMateska 31 píše:Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
![]()
![]()
![]()
Tak budu držet pěsti,at IUI vyjde
.Já začínám mít obavy.Jsem zjistila,že mezi tamoxifenem a clostíkem není ani trochu rozdíl
Tak mám strach,abych vůbec reagovala ![]()
Mateska 31 píše:MakysekM píše:Tak budu držet pěsti,at IUI vyjdeMateska 31 píše:Ale to já mám také plno malých…dnes hlásila na UTZ..četné drobné folikuly a přesto jsem s injekcema měla dozrálé jen dva. A řekli mi že kdyby jich dozrálo moc ..tak by utělali punkci..jako že by jich pár odebrali ještě před IUI. Měla jsem samozřejmě menší dávku než kdybych stimulovala na IVFMakysekM píše:Mateska 31 píše:Já právě také na clost nereaguji..proto jsem dostala injekce… Ted jsem měla mít měsíc pauzu bez injekcí tak jsem dostala clost..5 tablet denně..a mám jeden folík ..když to nevyjde..tak příští měsíc zase stimulace injekcema…MakysekM píše:Tak budu držet pěstiMateska 31 píše:Já platila 1600kč ale měl ajsem v tom i injekce…bez injekcí 1100kč… ted v pátek jdeme na druhé IUI.MakysekM píše:Mateska 31 píše:Ahoj Matesko…kolik platíte v Reprofitu za IUI… já chodím na Obilňák…
![]()
![]()
![]()
.Já začínám mít obavy.Jsem zjistila,že mezi tamoxifenem a clostíkem není ani trochu rozdíl
Tak mám strach,abych vůbec reagovala
No právě…já si také myslím že v tom moc rozdíl není. Myslíš že by jsi zvládla injekce? zkus se na to optat. Já měla Fostimin..jednu ampulku denně. Je to malá dávka…před IVF se prý dává mnohem víc…
No holky tak teď vážně nevím ![]()
jinak teda a kolik jste v jakým centru platily za IUI???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.