Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zuziš píše:
No holky tak teď vážně nevímjinak teda a kolik jste v jakým centru platily za IUI???
Tak Mateska psala že v reprofitu 2000kč ted s jinou pojištovnou 1600kč a já 1100 na Obilňáku + injekce.To už záleží jakou stimulaci potřebuješ…
Zuziš píše:
Ok holky dík,jste se tady pěkně rozjely a najednou nic nic
tak povídej..co by jsi chtěla ještě vědět ![]()
No bavili jste s o injekcích a tak jsem si říkala že se rozepíšete i o tom co mě tak čeká.....
jo chtěla bych se zeptat má někdo problém s tím že nemá ovulaci??jestli jo tak jakýma hormonama vás dopovali??? ![]()
Já na injekce ještě nedošla a doufám,že nedojdu.Měla jsem clostík a ted budu mít tamoxifen
No mě dával můj gyndař clostík,poprvý když mi ho napsal tak jsem otěhotněla hned a podruhý už jsem na něj nereagovala vůbec ![]()
Zuziš píše:
No mě dával můj gyndař clostík,poprvý když mi ho napsal tak jsem otěhotněla hned a podruhý už jsem na něj nereagovala vůbec
Tak já právě nemám ovulaci..na clost jsem nereagovala..tak proto ty injekce.. Ale doma už také jedno dítko po clost. mám ![]()
já chodila do reprofitu a nemůžu si stěžovat. Určitě nejlepší centrum v Brně a bez čekání. Jak tě objednají, tak jdeš na řadu. Dr.výborní všichni. Rodinná atmosféra. Rozhodni se co nejlépe.
Taky jsem měla tu čest v Reprofitu a jsem moc ráda, že jsem nakonec skončila v Heliosu. Jestli chceš fakt otěhotnět, tak běž k profíkům - z vlastní zkušenosti doporučuju dr. Texla, pomohl nám ke dvěma úžasným prckům.
Mimochodem docela rozdíl v cenách IUI - k tomu co hradí pojišťovna v Heliosu doplatek jen 850 Kč.
No teda tak jste hodný že jste se mě snažili poradit,ale koukám že to stejně bude na mě,hm i když ta cena IUI v Heliosu je moc pěkná tak děkuju… ![]()
Ahoj holky, ja chodim do Heliosu, myslim, ze je to tam dobry. Pristup v pohode,pekne vse vysvetluji, vsichni jsou mili a docela to tam vali, taky jsme vubec necekali…
Ja jsem teda s cekanim v Heliosu taky nemela problem, par minut me nezabije, ale vzdycky to fungovalo perfektne podle objednani
Reprofit už nikdy!!! Natěstí jsem skončila v Heliosu. Kdo jednou zkusí už nechce jinak ![]()
Tak já zase úplně naopak - první IVF v Heliosu a rychle pryč. Tahali jen peníze a výsledek nula. Jsem ráda, že jsem nakonec skončila v Reprofitu. Tam sice taky zatím výsledek nula, ale přístup se nedá srovnat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď