Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zuziš píše:
No holky tak teď vážně nevímjinak teda a kolik jste v jakým centru platily za IUI???
Tak Mateska psala že v reprofitu 2000kč ted s jinou pojištovnou 1600kč a já 1100 na Obilňáku + injekce.To už záleží jakou stimulaci potřebuješ…
Zuziš píše:
Ok holky dík,jste se tady pěkně rozjely a najednou nic nic
tak povídej..co by jsi chtěla ještě vědět ![]()
No bavili jste s o injekcích a tak jsem si říkala že se rozepíšete i o tom co mě tak čeká.....
jo chtěla bych se zeptat má někdo problém s tím že nemá ovulaci??jestli jo tak jakýma hormonama vás dopovali??? ![]()
Já na injekce ještě nedošla a doufám,že nedojdu.Měla jsem clostík a ted budu mít tamoxifen
No mě dával můj gyndař clostík,poprvý když mi ho napsal tak jsem otěhotněla hned a podruhý už jsem na něj nereagovala vůbec ![]()
Zuziš píše:
No mě dával můj gyndař clostík,poprvý když mi ho napsal tak jsem otěhotněla hned a podruhý už jsem na něj nereagovala vůbec
Tak já právě nemám ovulaci..na clost jsem nereagovala..tak proto ty injekce.. Ale doma už také jedno dítko po clost. mám ![]()
já chodila do reprofitu a nemůžu si stěžovat. Určitě nejlepší centrum v Brně a bez čekání. Jak tě objednají, tak jdeš na řadu. Dr.výborní všichni. Rodinná atmosféra. Rozhodni se co nejlépe.
Taky jsem měla tu čest v Reprofitu a jsem moc ráda, že jsem nakonec skončila v Heliosu. Jestli chceš fakt otěhotnět, tak běž k profíkům - z vlastní zkušenosti doporučuju dr. Texla, pomohl nám ke dvěma úžasným prckům.
Mimochodem docela rozdíl v cenách IUI - k tomu co hradí pojišťovna v Heliosu doplatek jen 850 Kč.
No teda tak jste hodný že jste se mě snažili poradit,ale koukám že to stejně bude na mě,hm i když ta cena IUI v Heliosu je moc pěkná tak děkuju… ![]()
Ahoj holky, ja chodim do Heliosu, myslim, ze je to tam dobry. Pristup v pohode,pekne vse vysvetluji, vsichni jsou mili a docela to tam vali, taky jsme vubec necekali…
Ja jsem teda s cekanim v Heliosu taky nemela problem, par minut me nezabije, ale vzdycky to fungovalo perfektne podle objednani
Reprofit už nikdy!!! Natěstí jsem skončila v Heliosu. Kdo jednou zkusí už nechce jinak ![]()
Tak já zase úplně naopak - první IVF v Heliosu a rychle pryč. Tahali jen peníze a výsledek nula. Jsem ráda, že jsem nakonec skončila v Reprofitu. Tam sice taky zatím výsledek nula, ale přístup se nedá srovnat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.