Kam v Brně - CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
26.7.11 12:45
Zuziš píše:
No holky tak teď vážně nevím :think:jinak teda a kolik jste v jakým centru platily za IUI???

Tak Mateska psala že v reprofitu 2000kč ted s jinou pojištovnou 1600kč a já 1100 na Obilňáku + injekce.To už záleží jakou stimulaci potřebuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.7.11 20:30

Ok holky dík,jste se tady pěkně rozjely a najednou nic nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.7.11 21:48
Zuziš píše:
Ok holky dík,jste se tady pěkně rozjely a najednou nic nic :nevim:

tak povídej..co by jsi chtěla ještě vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.7.11 11:40

No bavili jste s o injekcích a tak jsem si říkala že se rozepíšete i o tom co mě tak čeká.....

jo chtěla bych se zeptat má někdo problém s tím že nemá ovulaci??jestli jo tak jakýma hormonama vás dopovali??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
27.7.11 13:39

Já na injekce ještě nedošla a doufám,že nedojdu.Měla jsem clostík a ted budu mít tamoxifen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.7.11 14:06

No mě dával můj gyndař clostík,poprvý když mi ho napsal tak jsem otěhotněla hned a podruhý už jsem na něj nereagovala vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.7.11 18:49
Zuziš píše:
No mě dával můj gyndař clostík,poprvý když mi ho napsal tak jsem otěhotněla hned a podruhý už jsem na něj nereagovala vůbec :think:

Tak já právě nemám ovulaci..na clost jsem nereagovala..tak proto ty injekce.. Ale doma už také jedno dítko po clost. mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.8.11 12:02

zuziš

já chodila do reprofitu a nemůžu si stěžovat. Určitě nejlepší centrum v Brně a bez čekání. Jak tě objednají, tak jdeš na řadu. Dr.výborní všichni. Rodinná atmosféra. Rozhodni se co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.11 20:24

Taky jsem měla tu čest v Reprofitu a jsem moc ráda, že jsem nakonec skončila v Heliosu. Jestli chceš fakt otěhotnět, tak běž k profíkům - z vlastní zkušenosti doporučuju dr. Texla, pomohl nám ke dvěma úžasným prckům.
Mimochodem docela rozdíl v cenách IUI - k tomu co hradí pojišťovna v Heliosu doplatek jen 850 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.8.11 20:49

No teda tak jste hodný že jste se mě snažili poradit,ale koukám že to stejně bude na mě,hm i když ta cena IUI v Heliosu je moc pěkná tak děkuju… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.9.11 18:47

Ahoj holky, ja chodim do Heliosu, myslim, ze je to tam dobry. Pristup v pohode,pekne vse vysvetluji, vsichni jsou mili a docela to tam vali, taky jsme vubec necekali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.11 20:33

Ja jsem teda s cekanim v Heliosu taky nemela problem, par minut me nezabije, ale vzdycky to fungovalo perfektne podle objednani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.9.11 19:42

Reprofit už nikdy!!! Natěstí jsem skončila v Heliosu. Kdo jednou zkusí už nechce jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.9.11 20:13

Holky dík,už jsem do Heliosu objednaná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.11 20:17

Tak já zase úplně naopak - první IVF v Heliosu a rychle pryč. Tahali jen peníze a výsledek nula. Jsem ráda, že jsem nakonec skončila v Reprofitu. Tam sice taky zatím výsledek nula, ale přístup se nedá srovnat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.