Kam v Brně - CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.9.11 18:21

S tema penezma to teda vidim dost jinak - Helios je nejlevnejsi IVF centrum. Ze ti nekdo maze med kolem huby a ty pak zaplatis dvakrat tolik a vysledek je stejny…vim o cem mluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.9.11 19:15

To jsem nepochopila,můžeš mi to vysvětlit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.11 10:28

Zasadni rozdil v Heliosu oproti vsem ostatnim centrum, ktere jsme navstivili, byl ten ze nam jasne bylo receno, jake mame moznosti a ktere vysetreni ma a nema smysl jeste podstupovat. Vzhledem ke spatnemu spermiogramu by nebyla jina moznost nez IVF-ICSI a dalsi vysetreni vy toto rozhodnuti nezmenily, akorat bysme zbytecne cekali na to, co se stejne udelalo. Je to zkusenost nejen moje, ze v nekterych centrech te vysetruji horem dolem a stejne ti udelaji nakonec IVF-ICSI, protoze jsou spatny spermie a neda se s tim nic jineho vymyslet. Vysetreni spermiogramu je to nejjednodussi vysetreni a casto ti vysledek rekne, ze uz dalsi vysetreni delat nemusis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.9.11 10:42

S tim naprosto souhlasim. V Reprofitu strasne mlzili a vubec jsme nevedeli, na cem jsme. Navic nam jeste popletli jmeno a rodne cislo u manzela a pak se z toho vykrucovali a lhali…nastesti slo jen o spermiogram, ale pri predstave, ze se to stane pri oplozování vajíček…odešli jsme odtamtud a udělali jsme dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
13.9.11 14:51
Ahoj holky, take musim souhlasit.My do Heliosu chodime, mam ted po ET pozit tehu test, snad to vydrzi, zitra jdu na krev. Byla jsem predtim na konzultaci v Repromede a v Unice, kdyz jsem si spocitala financni naklady, Helios vysel nejlevneji a opravdu nam konkretne rekli,co ano a co ne a proc…A vysvetlili mi to tak, ze jsem tomu rozumela a zaroven jsem si nepripadala jako debil, cehoz si take velice vazim :palec: Jo a jeste tam delaji asi nejvic vysetreni, kdyz to porovnam s temi jinymi centry, hlavne na spermiich
hanulka0102 píše:
Zasadni rozdil v Heliosu oproti vsem ostatnim centrum, ktere jsme navstivili, byl ten ze nam jasne bylo receno, jake mame moznosti a ktere vysetreni ma a nema smysl jeste podstupovat. Vzhledem ke spatnemu spermiogramu by nebyla jina moznost nez IVF-ICSI a dalsi vysetreni vy toto rozhodnuti nezmenily, akorat bysme zbytecne cekali na to, co se stejne udelalo. Je to zkusenost nejen moje, ze v nekterych centrech te vysetruji horem dolem a stejne ti udelaji nakonec IVF-ICSI, protoze jsou spatny spermie a neda se s tim nic jineho vymyslet. Vysetreni spermiogramu je to nejjednodussi vysetreni a casto ti vysledek rekne, ze uz dalsi vysetreni delat nemusis :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
15.11.11 12:27

Ahoj holky, mam ted cerstve nastudovano z ruznych diskuzi, tak se e vami musim podelit :wink: Pokud se jeste rozhodujete a chtely by jste PGD,tak doporucuji Helios, protoze tam to hradi pojistovna. Jak tu starou metodu,tak tu novou metodu-nebudete nic doplacet. Mam to potvrzene telefonicky, vcera jsem si tam volala a rovnou jsem se objednala. Pro me je to docela rozhodujici, protoze PGD potrebujeme-za prve se nam nedari a za druhe jsme po potratu:(…takze ja mam jasno… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.11.11 08:17

Jj, myslim, ze Helios je jedno z mala CARu v cele republice, kde PGD plati pojistovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
18.12.11 15:15

Ahoj holky,tady je pred vanocema vsude mrtvo,tak vam aspon jeste napisu sve cerstve zkusenosti z Heliosu.
Takze byla jsem u Dr. Suly-je mladej, milej, vtipnej, pohodar, jinak sestricky jsou v pohode a v laboratori jsou taky super,vysledky vysetreni spermiogramu a tech dalsich testu spermrii byli do tydne hotovy,takze muzu vazne jen doporucit.A co se tyce PGD,tak tam maji i tu novou metodu co hodnoti vsechny chromozomy a ptala jsem se pani koordinatroky a ta mi rekla, ze se take nedoplaci a hradi to pojistovna…takze jestli to nekdo potrebujete tak super muzu jen doporucit :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
18.12.11 15:16

HElios nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.12.11 08:07
Luciet2 píše:
HElios nejlepší :)

Moje slova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.11 08:56

My jsme se pres Vanoce doma rozhodli, ze si pujdeme do Heliosu pro dalsi mimco, tak doufam, ze budeme stejne uspesni jako predtim, docela jsme se namlsali :) Jak se mate, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minečka
31.12.11 23:42

v unice to taky platí :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
821
1.1.12 12:54
Bezva napad :palec: gratuluju k rozhodnuti a drzim pesti!!! :mavam:
hanulka0102 píše:
My jsme se pres Vanoce doma rozhodli, ze si pujdeme do Heliosu pro dalsi mimco, tak doufam, ze budeme stejne uspesni jako predtim, docela jsme se namlsali :) Jak se mate, holky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.1.12 17:05

No mne dve teda asi staci, ale je fakt, ze kdybych jich mela vic, tak bych asi premyslela jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.1.12 08:42

To ja smyslim jak hanulka, taky se mi je v Heliosu nechce nechavat-prece jen v brisku jim bude tepleji,ze? :lol: Ale kazdopadne uvidime podle toho,jak vubec budu zvladat to prvni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.