Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
angelaZ7 píše:
Ahoj přeju krásný den všem.Dala jsem si pár dní klidu od psaní,ale už mi z toho všeho asi taky trošku přeskakuje.Dozvěděla jsem se tu spoustu informací a za to moc děkuju.Jsem dneska 10den po IUI a udělala jsem si test,ale byl tam jen prakticky neviditelný druhý proužek.Myslím si,že je to zbytek Pregnylu a spíš asi vidím co bych chtěla vidět.A co se týká BZ teploty tak ta začíná taky tak nějak klesat což je určitě taky důsledek té injekce.Takže se ted pohybuju na 36,8 a začínám mít tlaky v břiše.Tak odpočívám a vyčkávám,zítra holt zkusím zase testík.
Ahoj anglo…taky budu zítra zase testovat. Kolik jsi dostala pregnylu? Já třeba vím že devátý den už jsem tam žádný neměla,ač jsem dostala 10tisíc jednotek
No abych po pravdě řekla nevím kolik jednotek jsem dostala jestli to bylo ve zprávě pro doktora tak tu jsem přečetla a tohle si nepamatuju bohužel.A zprávu už nemám tu má doktor.
![]()
Holky, tak já minulý měsíc dostala 5000 j. Pregnylu a slabou druhou čárku jsem měla ještě 10. den…
Jinak je samozdřejmě možné,že už jsem to tam od víkednu taky neměla jenže testíky došli a koupila jsem si až včera večer a test jsem tedy dělala až dneska tak mi víkendové hodnoty schází ach jo ![]()
Nevím asi jsem skeptická,ale taky se mi vtírá do hlavy myšlenka,že to bude ještě ten Děsný Pregnyl.
tak uvidíš, zkus to taky zítra nebo za dva dny a uvidíš jestli zmizí nebo bude sílit. za dva dny to obě budeme vědět určitě
jojo to máš pravdu naděje umírá poslední a v tu musíme prostě věřit
Už to zkoušíme fakt hodně dlouho a to patým rokem a fakt je to test vztahu
Hlavně mě štve,že věk se mi staví do cesty hodně tvrdě ![]()
a kolik Ti je? jestli jsi to už psala promiň, ale jak nás tu je víc, tak mi ty zprávy trochu splívají. Je fakt že pět let je dost.
U nás bohužel byl problém od samého počátku u obou.Partner je má pomalé a u mě nefungovala MS,tak mi jí rok rozbíhali no a pak už to šlo ráz na ráz.Dvě IVF obě neúspěšné pak jedno samovolné,které jsem díky práci neudržela,pak letos přes svátky se mi ukázal lehce testík,ale bohužel zase nic,pak mi kamarátka poradila IUI,tak jsem to zkusila zjistit no a ted jsem po tom prvním a čekám.S tím,že během těch pokusů jsem podstoupila různé vyšetření a léčby a akupunktůru díky,které jsem začala konečně pravidelně fungovat s MS.Pokud partner ještě vydrží,tak pokud toto nevyjde tak další pokus IUI během kterého by jsme zkusily v Plzni zjistit jestli nemám alergii na partnera a pak pokud nic tak 3 IVF.Celkem mazec.
co víc dodat
ano, tak to opravdu není nic veselého. Ale bude to teď možná znít divně, ale mám kamarádku která je na tom řekla bych hůř, má za sebou hrozné věci v tomhle směru…a věř mi že kdbys měla aspoň tušení, budeš ráda že jste na tom aspoň takhle. doufám že to nezní moc divně, a že pochopíte jak to myslím. Vždycky když si uvědomím co má za sebou ona, říkám si jakými zbytečnostmi se zabývám ![]()
ne nezní to samozdřejmě vůbec divně a vím co tím chceš říct,je pravda,že jsou to malichernosti co kolikrát řešíme a že jsou na tom jiní mnohem hůř a to je to jediné co mě drží,abych se nescvokla.A proto taky pořád doufám.V každém případě konec s tímhle splínem zítra jdeme na další testík tak nám držím palečky ![]()
Ahoj,tak včera jsem si jen tak udělala test.Je možný,že sedmý den po Pregnylu už nic neukazuje?Myslela jsem,že tam budou zbytky.Jinak jsem nakoupila několik krabiček Mamatestů s citlivostí 10,lékárnice se trochu divila,prej jsou po dvou,jestli to vím…hmm.Jinak by mě zajímalo,vy chodíte normálně do práce?Já jsem si vzala do výsledků dovolenou.Myslíte,že je to přehnané? ![]()
Ahoj přeju krásný den všem.Dala jsem si pár dní klidu od psaní,ale už mi z toho všeho asi taky trošku přeskakuje.Dozvěděla jsem se tu spoustu informací a za to moc děkuju.Jsem dneska 10den po IUI a udělala jsem si test,ale byl tam jen prakticky neviditelný druhý proužek.Myslím si,že je to zbytek Pregnylu a spíš asi vidím co bych chtěla vidět.A co se týká BZ teploty tak ta začíná taky tak nějak klesat což je určitě taky důsledek té injekce.Takže se ted pohybuju na 36,8 a začínám mít tlaky v břiše.Tak odpočívám a vyčkávám,zítra holt zkusím zase testík.