Čekání na výsledky po IUI

18551
26.1.11 11:00

čekání po IUI

Ahoj holky, vím že nejsem sama a tak budu ráda, když se mi ozvete ty, které jste na tom podobně. Čekám na výsledky po IUI. Je to nekonečné :zed: :zed: :zed: Navíc …nevím…většina holek říká, že poznaly že jsou těhu už před testem, že se cítily prostě jinak…já se nějak jinak necítím. Dokonce nemám ani nijak extra bolesti podbřišku…nejhorší byly druhý až třetí den po IUI…jako bolesti před mrchou. Navíc se mi do toho přidalo nachlazení, tak nevím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
26.1.11 11:04

Ahoj, já jsem vůbec žádný příznaky taky neměla.Dělala jsem si test o 3 dny dřív ze zvědavosti a byl negativní.Tak jsem si pro jistotu udělala v určený den a?Výsledek má už 8 měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
26.1.11 11:16

Jé, tak to je nádhera…to moc gratuluji!! :potlesk: Já se snažím si říkat že je malá pravděpodobnost, že vyjde první pokus, ale to víš, doufám… při všech těch problémech…by to byl zázrak a neuvěřitelné štěstí. Jak jsi tenkrát přečkala to čekání na testování? A vám vyšla první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.1.11 12:23

To víš, byla jsem strašně zvědavá…Ale my jsme s tím moc nepočítali, byl to jenom takový pokus, spíš jsme chtěli mimčo později ale to by bylo už IVF tak jsme to jen tak zkusili.Snažila jsem se na to nemyslet, hlavně jsem fakt věřila, že to nevyjde.Ještě ten den měl přítel hooodně špatný spermiogram a ono to prostě vyšlo hned na první pokus :palec: Vim že je těžký na to nemyslet, ale psychika dělá hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
26.1.11 12:47

no nemyslet na to to je věta za všechny prachy :pocitac: :lol: mno…já se snažím ymslet pozitivně, jako že to určitě klapne, a pokud ne, nevadí, možnosti ještě máme. Šetřím se, hodně odpočívám, tak uvidíme. Co měl manžel špatně ve spg jestlli se může zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
26.1.11 14:47

Ahoj,
jsem tady úplně nová, ale i tak tě chápu. jsem po druhém IVI a taky čekám.
musím vydržet do pondělí pak se případně testnu:)

jinak nemyslet na to nejde aspoň mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
26.1.11 17:08

Ahoj, jsem ráda že tohle slyším i od někoho jiného :palec: IVI je IVF? nejsem si teď úplně jistá tou zkratkou. Jinak pokud budeš těstovat v pondělí, tak to na tom jsme těměř stejně. Sice to budu mít doporučených 14dní až v pátek ( příští týden), ale určitě to nevydržíma zkusím to už v to pondělí. To budu mít desátý den, a to už by případné // mohly být vidět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
26.1.11 17:20

IVI je inseminace. zkoušíme nejdřív to máme domluvené tři pak laparka kontrolní a když bude vše v pořádku IVF.

já bych se mohla testnout už v pátek to bude 14 dní, ale chci si tu naději udržet přes víkend :-)

tak možná tam obě v pondělí budeme mít // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
26.1.11 17:32

jé, tak to je jen jiná zkratka. já znám IUI. no nic :oops: Jinak to Tě obdivuju, jestli vydržíš čekat do pondělka, když budeš moct testovat už v pátek, to máš můj velký obdiv, to bych nevydržela :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
26.1.11 17:36

to nevím jestli si zasloužím obdiv, je to spíš zbabělost :wink:
prostě se bojím té jedné čárky. před touhle IVI můj lékař začal víc řešit můj myom a mluvil o operaci a tak se držím té naděje, že se to povede, myom bude v klidu a já donosím zdravé miminko.

ale ještě chvíli si o tom budeme psát a já v pátek ráno testnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
26.1.11 18:36

Já taky budu v pátek ráno testovat, na zbytkáč pregnylu, abych se třeba v pondělí neradovala zbytečně z pregnylových // :cry: Takže jsi po prvním pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.1.11 18:41

přítel měl normálně spermiogram na 1, ale prostě ten den D měl málo aktivních spermí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.11 06:39

Ahojky holky,
přidám se…taky čekám na výsledek IUI.Byla jsem na tom minulé pondělí.Testila jsem předevčírem a to tam byl ještě Pregnyl,včera už ne.Testnu asi až v pondělí,ale stejně nevěřim,že se to povedlo.Byla to spíš jen taková zkouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
27.1.11 08:26

já jsem teď po druhém IVI.
kéž by bylo poslední :-)
tak doufám, že od pátku do pondělí tady budou jen samé // a ne z pregnylu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.11 09:36

taky doufám a přeju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie