Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17657
28.1.11 09:29

určitě to bude v pohodě, proč hned myslíš na mimoděložní?
i když jak se znám, kdybych tam měla // taky bych řešila dál :-)
asi neodolám a testnu se v neděli to budu 16 dní po IVI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
28.1.11 09:30

ach jo chci tam mít taky // :-) :palec: pořád jen vidím tu jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.1.11 09:43

ahoj holky, :mavam: :kytka:
přidávám se do Vaší diskuse, i když se mě už ani tak moc netýká. Jsem ale ráda, že tady čtu, že IUI někomu pomohlo a otěhotněl. Blahopřeji :palec:
Já jsem podstoupila 7 IUI, ale bohužel bez výsledku. Teď čekám na první stimulaci před prvním IVF, které bude na začátku února. U nás byl ale problém ve špatném spermiog.
Tak doufám, že Vám to všem vyjde líp než mě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
28.1.11 09:47

u nás byl spermio vloni na jaře nic moc, pomalý a ještě se točili dokola :-)
bral vitamíny, už ani nevím co všechno jsem mu nakoupila a v září spermio výborný, takže doufám, že se zadaří bez IVF.
je totiž pravděpodobný že mi ani to první IVF neudělají a nejdřív mě pošlou na vyndání myomu. a to je podle lékaře rok nesnažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.1.11 10:45
cibi píše:
asi neodolám a testnu se v neděli to budu 16 dní po IVI.

Myslím na mimoděložní,protože mi bylo řečeno,že je tam velké riziko.
Určitě taky brzo najdeš,moc Ti to přeju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.1.11 10:46

U nás byl spermio naprosto vpořádku jak říkala paní doktrorka.Chyba byla ve mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
28.1.11 11:22

mě bylo řečeno, že když se podaří miminko, že bude po celou dobu těhotenství riziko potratu kvůli tomu myomu a taky myslím, že na to nebudu umět nemyslet, takže tě chápu,
ale i tak to prostě bude tak jak má být v pořádku :palec:
a díky za povzbuzení, asi se testnu už zítra ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
28.1.11 12:06

Báro strašně moc Ti gratuluju!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: To je úžasná zpráva!! Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
28.1.11 12:08

Ahoj, nevím proč Tě od toho zrazují, je to ta nejjednodušší metoda, tak vzhůru do toho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
28.1.11 12:09
adrie píše:
Báro, moooooc gratuluji… Dodala jsi mi naději, za 14 dnů se chystám na svoji první IUI. Hodně holek mi to rozmlouvá, že to stejně nefunguje, ale přesto to chci zkusit… A jinak hormony se mnou taky hrozně třískají, jsem vzteklá, nic mě nebaví a s manželem se pořád jen hádám.

nevím proč Tě od toho zrazují, jen do toho, je to ta nejjednodušší metoda a jak vidíš přináší ovoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
28.1.11 12:11
cibi píše:
asi neodolám a testnu se v neděli to budu 16 dní po IVI.

16dní po IUI už by tam měly být dálnice jako hrom pokud se zadařilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
28.1.11 12:59
Ejva píše:
ahoj holky, :mavam: :kytka:
přidávám se do Vaší diskuse, i když se mě už ani tak moc netýká. Jsem ale ráda, že tady čtu, že IUI někomu pomohlo a otěhotněl. Blahopřeji :palec:
Já jsem podstoupila 7 IUI, ale bohužel bez výsledku. Teď čekám na první stimulaci před prvním IVF, které bude na začátku února. U nás byl ale problém ve špatném spermiog.
Tak doufám, že Vám to všem vyjde líp než mě. :-D

Ahoj Evo :mavam: Pokud nám nevyjde IUI, tak ač je první, tak nás taky bude čekat pravděpodobně IVF. Akorát nevím zda se jde na IVF hned v dalším cyklu po IUI? Asi ano, nevíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.1.11 13:30

a proč máš jít jen na jedno IUI a pak hned na IVF? Pokud se dá využít zdarma těch 6 pokusů IUI, tak proč je nevyužít? Je pravda, že když má někdo opravdu špatné výsledky spermiogramu, tak se rovnou jde na IVF, IUI je ztráta času. Ale pokud ten problém nemáš, tak bych ti doporučila udělat co nejvíce IUI, co to jde. Je to přece jen menší zlo jak pro tělo, tak hlavně na psychiku a taky pro peněženku :mrgreen:
No ale nicméně na IVF můžeš jít přímo po IUI, já tento měsít byla na IUI, čekala jsem MS. Ta dorazila a 17DC jdu na vyšetření a pro hormony a asi 20DC začnu stimulovat. Záleží také na tom, jestli budeš mít dlouhý nebo krátký protokol na stimulaci. Kratší začíná 2DC a delší až 20DC, pak se počká na další MS a pak se teprve berou vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
angelaZ7
28.1.11 13:30

IUI

Předem se omlouvám,že se přidávám až tak pozdě,ale právě jsem se vrátila z Artu.V sobotu jsem byla na IUI a s nevědomím jak působí injekce Pregnyl mi padla krapet nálada na bod mrazu.Byla jsem přesvědčená,že když mám testy těhu pozitivní,tak že jsem těhu a už vlastně budu čekat jestli ho udržím a ouha,sestřička mě usadila,že je to důsledek působení Pregnylu.Tak jsem brouzdala na netu a hledám pár odpovědí,které jsem tam nedostala.Na tomto blogu jsem zaregistrovaná,ale bohužel nováček,tak nevím jak hledat nebo kam se přidat.Tak jestli bych se mohla na pár věcí co mě trápí optat budu vděčná za odpovědi. :huban: díky

• Citovat
  • Upravit
643
28.1.11 13:32

ahoj Angelo,
ano, injekce Pregnylu ovlivňuje těhot. testy. Klidně i 14 dní po píchnutí ti může ovlivnit test. Bohužel. Může se to stát taky pokud bereš Clostibelgit nebo jiné hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí