Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
po nezdařeném druhém IVF jsem dostala měsíčky a špinla a krvácela jsem přes 14 dní!!!…no hrůza a těď jsem měla dostat měsíčky první týden v lednu a ještě pořád nic…to jsem se různě z ničeho nic opotila, chvilku mi bylo horko, chviku zima…těhotenské testy jsem si udělala a nic…takže jsem asi nějaká rozhozená…máte někdo podobnou zkušenost?
Díky za odpovědi!
ahoj rozohozená nůžeš být,hodně se to stává,dojdi si k doktorovi,ale myslím,že to nic není vážného, úplně nejlepší by bylo,kdyby to nakonec těhotenství bylo,viď ![]()
tak já mela ms normálne, ale poivf se tito muže rozhoduit…co jealeduležité žetelo po ivf je nastimulované ješte tak mesíc..po ivf..aspousta holek atehotnelo přirozene…co test??
Holky díky…po prvním pokusu jsem to měla taky totálně rozhozený, ale ne tolik jako teď…testy jsou negativní a u nás by to byl i dost velký zázrak, jelikož patrnek má azoospermii a máme za sebou TESA/MESA…no a oproti normálu mám zpoždění skoro 3týdny…no zítra volám do caru a objdnám se…díky moc:)))
já po 2 IVF poprvé se zdařilo a máme holčičku krvácela po 14 dnech 5 měsíců doktorka už byla ze mně šílená nakonec se to upravilo.
V Pronatalu Praha mi řekli na recepci
,když jsem volala,že krvácím a test mám negat.,že mám přestat brát ten lék ultragest nebo tak nějak už si nepamatuju přesný název a to mi to rozhodilo měla jsem ho prý dle DR brát dýl.
Ahoj alberto,ja jsem po mem prvnim ivf začala špinit 16 den po et, špinilam jenom 3 dny,potom přištij mesic sem mnela spořdeni 7 dni a byly normalne.