Měsíčky po nezdařeném IVF

31
23.1.11 16:25

měsíčky po nezdařeném IVF

Ahoj holky,
po nezdařeném druhém IVF jsem dostala měsíčky a špinla a krvácela jsem přes 14 dní!!!…no hrůza a těď jsem měla dostat měsíčky první týden v lednu a ještě pořád nic…to jsem se různě z ničeho nic opotila, chvilku mi bylo horko, chviku zima…těhotenské testy jsem si udělala a nic…takže jsem asi nějaká rozhozená…máte někdo podobnou zkušenost?
Díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
23.1.11 16:45

ahoj rozohozená nůžeš být,hodně se to stává,dojdi si k doktorovi,ale myslím,že to nic není vážného, úplně nejlepší by bylo,kdyby to nakonec těhotenství bylo,viď :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.1.11 17:20

tak já mela ms normálne, ale poivf se tito muže rozhoduit…co jealeduležité žetelo po ivf je nastimulované ješte tak mesíc..po ivf..aspousta holek atehotnelo přirozene…co test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.1.11 17:21

jj testnic..ajak dlouho jsi bez ms…skočk dr..nebo do caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.1.11 18:02

Holky díky…po prvním pokusu jsem to měla taky totálně rozhozený, ale ne tolik jako teď…testy jsou negativní a u nás by to byl i dost velký zázrak, jelikož patrnek má azoospermii a máme za sebou TESA/MESA…no a oproti normálu mám zpoždění skoro 3týdny…no zítra volám do caru a objdnám se…díky moc:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.1.11 13:48

já po 2 IVF poprvé se zdařilo a máme holčičku krvácela po 14 dnech 5 měsíců doktorka už byla ze mně šílená nakonec se to upravilo.
V Pronatalu Praha mi řekli na recepci :pocitac: ,když jsem volala,že krvácím a test mám negat.,že mám přestat brát ten lék ultragest nebo tak nějak už si nepamatuju přesný název a to mi to rozhodilo měla jsem ho prý dle DR brát dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ljena
29.1.11 20:32

Ahoj alberto,ja jsem po mem prvnim ivf začala špinit 16 den po et, špinilam jenom 3 dny,potom přištij mesic sem mnela spořdeni 7 dni a byly normalne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex