Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky,omlouvám se za trochu zvláštní téma,ale zajímalo by mě,kolik cm máte přes břicho?Někde jsem četla,že ženská by neměla mít víc než 80 cm.Já mám bohužel 99
což je samozřejmně hrůza a fakt se stydím-zadek a stehna mám normální,ale to břicho
Vypadám jak africký dítě,tak by mě zajímalo jak to máte vy.Ještě podotýkám,že jsem nikdy nerodila ![]()
mahdalko, moc Tě nepotěším, já před těhotenstvím měla 60cm v pase a teď ve 20tt mám 69cm..
tak pred tehu jsem mela kolem 90 cm.Ted uz 1,5 roku po porodu mam 102 cm
ale uz se s tim snazim neco delat ![]()
Na konci tehu jsem mela 130cm ![]()
Pajule22 píše:tak pred tehu jsem mela kolem 90 cm.Ted uz 1,5 roku po porodu mam 102 cm
ale uz se s tim snazim neco delat
Na konci tehu jsem mela 130cm
90 cm jsem měla ještě před rokem.Bohužel mám typ postavy jabko a všechnomi jde právě do břicha.Začala jsem cvičit a mín jíst a mám teda 4 cm dole,ale chtělo by to mnohem víc
Orchid,těžce závidím ![]()
tak to by mě zajímalo kolik těd po porodu mám
, a kde to holky měříte ? jako přes pupík? ![]()
Ahoj,
tak já jsem měla před těhotenstvím 57 cm v pase
před porodem 109 cm
Tomíkovi je 7 a já mám už roky v pase 65 cm a dolů to nejde.
Pajule a taky máš to břicho takový jako vystouplý?U mě to vypadá jak kdybych spolkla meloun
Snad pomůže cvičit na břišní svaly ![]()
jezisi,kdyz si to predstavim na metru,tak 60cm v pase jsem mela nekdy v puberte
a ani bych tak malo ted nechtela.
U me je to tim,ze mam proste po cisari nad jizvou takovou rasu,no proste spek
kdybych se toho zbavila,tak by to nebylo az tak hrozny.
Před těhu jsem měla 58 cm. Teď úspěšně kyneme. ![]()
Příspěvek upraven 19.01.11 v 15:28
řekla bych (neskromně), že mám docela hezký prsa i zadek. OVšem někdo by mi musel ještě vykrojit břicho, protože jinak ta jinak celkem pěkná kytara je brutálně vyboulená
Nemůžu si ani koupit nomrální triko - všechno je to do pasu, obtahuje to břicha … to už ani neprodávají pytle na seno
![]()
Pajule22 píše:
U me je to tim,ze mam proste po cisari nad jizvou takovou rasu,no proste spekkdybych se toho zbavila,tak by to nebylo az tak hrozny.
No přesně. Do jizvy zezpoda relativně dobrý, a pak je tam převis jak v Alpách.
![]()
Jojo,prave v miste pod pupikem mam nejvic,protoze se tam drzi ten spek ![]()
Ale ze bych vypadala,jako kdyz spolknu meloun,to ne ![]()
ja zas nad pupikem mam min.
58 cm?To jde?Já mám na břiše takovou pneumatiku,doufám že se jí zbavim!Nejhorší je,že si už pár lidí myslelo,že jsem těhotná
Vypadám tak na 5 měs. ![]()