Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jennie
30.1.11 11:14

Ahoj!!Tohle je přímo pro čekatelky :-D ,tak vítej mezi náma!

• Citovat
  • Upravit
17657
30.1.11 12:27

já jsem taky věřila že jedno IVI a bude :-)

no můžu říct, že dvě IVI a není :-D

pokrok je, že se nehroutím, nepláču a nepropadám takové beznaději jako po prvním IVI. to jsem si říkala, že jsem na nic a nikdy maminka nebudu. když to tady čtu a vidím co holky podstupují, tak se za to stydím.

takže jsem si včera řekla, že jdeme na třetí IVI a už jsem si počítala kdy má přijít MZ, aby mi to vyšlo hezky na UTZ a hlavně na samotné IVI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
30.1.11 12:46
Jennie píše:
Ahoj,tak mně začíná asi trošku"hrabat"…včera a předevčerem jsem si jen tak změřila bazální teplotu.Nikdy jsem to nedělala a vím,že je to takhle bez delšího sledování úplně k ničemu,ale…bt byla přes 37.No a dnes ráno jsem si ji změřila a byla 36,6.Začala jsem tady pročítat všechny možné diskuze,mmj o BT a zhruba se tam tvrdí,že když ovulujete,BT se zvýší,většinou nad 37 a při otěhotnění pak už neklesá.Vím,že to moje měření je úplně mimo,neměla jsem to vůbec dělat,ale stalo se a můžu si stokrát říkat,že je to blbost,stejně jsem otrávená,že to nevyšlo.Do testu daleko a já vymýšlím takovýhle skopičiny.Nicméně jestli to fakt nevyjde,budu BT měřit a sledovat víc svý tělo,ukazuje nám dost indicií a byla by škoda v tom neumět číst.Jinak v tématu Bazální teplota je spousta dobrých rad a postřehů,pokud jste to ještě nestudovaly.Omlouvám se za delší příspěvek.No,snad jen blbnu,je to prostě moje první IUI a nevím proč,vnitřně jsem byla přesvědčená,že to prostě napoprvé vyjde a teď začínám pochybovat.Tak hezkou neděli,pokud možno s klidem v duši!

Nebuď skeptická, BT ovlivní pregnyl, takže teď na ni vůbec hledět nemůžeš, a má to přísná pravidla měření, takže furt není nic ztraceno. Já dnes dělala test a / :zed: ale zase jsem teprve devátý den, zkusím znovu zítra, říkají že se to detekuje až od desátého dne tak mám furt naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
30.1.11 12:49
Haninaplz píše:
ahojky holky, muzu se pridat…? V sobotu jsem podstoupila prvni IUI, tak ted budu cekat…

ahoj, jasně…čekání bude dlouhé, ale s touhle diskuzí tady mi to lépe utíká a není to tam strašné :dance: Napíšeš nám něco o sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
30.1.11 13:40

:-) já mám pocit,že to čekání je mnohem horší než samotný verdikt.Nevím,jak zareaguju,když tam bude jedna čárka,ale už teď si říkám,že se zaměřím prostě na druhý pokus.Taky jsem si říkala,že udělám první test ve čtvrtek,ale myslím,že zítra ráno poletím do lékárny pro několik krabiček a začnu.Je to zbytečné,ale nevydržím to.

• Citovat
  • Upravit
Jennie
30.1.11 13:41
loka píše:
Jennie píše:
Ahoj,tak mně začíná asi trošku"hrabat"…včera a předevčerem jsem si jen tak změřila bazální teplotu.Nikdy jsem to nedělala a vím,že je to takhle bez delšího sledování úplně k ničemu,ale…bt byla přes 37.No a dnes ráno jsem si ji změřila a byla 36,6.Začala jsem tady pročítat všechny možné diskuze,mmj o BT a zhruba se tam tvrdí,že když ovulujete,BT se zvýší,většinou nad 37 a při otěhotnění pak už neklesá.Vím,že to moje měření je úplně mimo,neměla jsem to vůbec dělat,ale stalo se a můžu si stokrát říkat,že je to blbost,stejně jsem otrávená,že to nevyšlo.Do testu daleko a já vymýšlím takovýhle skopičiny.Nicméně jestli to fakt nevyjde,budu BT měřit a sledovat víc svý tělo,ukazuje nám dost indicií a byla by škoda v tom neumět číst.Jinak v tématu Bazální teplota je spousta dobrých rad a postřehů,pokud jste to ještě nestudovaly.Omlouvám se za delší příspěvek.No,snad jen blbnu,je to prostě moje první IUI a nevím proč,vnitřně jsem byla přesvědčená,že to prostě napoprvé vyjde a teď začínám pochybovat.Tak hezkou neděli,pokud možno s klidem v duši!
Nebuď skeptická, BT ovlivní pregnyl, takže teď na ni vůbec hledět nemůžeš, a má to přísná pravidla měření, takže furt není nic ztraceno. Já dnes dělala test a / :zed: ale zase jsem teprve devátý den, zkusím znovu zítra, říkají že se to detekuje až od desátého dne tak mám furt naději

Kéž by ti to vyšlo!!!

• Citovat
  • Upravit
1980
30.1.11 14:19
loka píše:
Haninaplz píše:
ahojky holky, muzu se pridat…? V sobotu jsem podstoupila prvni IUI, tak ted budu cekat…
ahoj, jasně…čekání bude dlouhé, ale s touhle diskuzí tady mi to lépe utíká a není to tam strašné :dance: Napíšeš nám něco o sobě?

povim, copak byste chtely vedet? Je mi 26, manzelovi 39. zatim zadne mimco nemame tohle je snazeni o prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
30.1.11 14:20
Bára32 píše:
Haninaplz píše:

Ahojky,

držim moc palečky ať jsou tam dvě // :-D

dekuji moc. osobne tedy tomu moc neverim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
30.1.11 16:57

Nepiš že nevěříš, co nám zbývá jiného než věřit že to tentokrát vyšlo 8-) :oops: Samozřejmě zdravě si připouštět variantu neúspěcchu je v pořádku, ale já taky furt věřím, že se na mě to štěstí taky konečně usměje :pankac: Ale je to fakt těžké, to je pravda. V podstatě nás tady je vlastně většina, které se snažíme o prvníé mimi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.11 21:12

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, zítra jdu na IUI a pak zase 14 dní čekání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
30.1.11 21:17

ahojky to me bude snad teprve cekat IUI ale jeste nevim kdy teprve same vysetreni atd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.11 21:17

A vzhledem k tomu, že to bude mé asi 6 IUI, tak už tomu ani neveřím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
30.1.11 22:08

ahoj :-)
musíš věřit, nic jiného nám nezbývá, já teď jen čekám na MZ abych mohla jít do třetího IVI.

a chci věřit, že se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
31.1.11 09:19

Ahoj holky, vítám všechny nově příchozí a všem přeji hodně úspěchu a krátké čekání :srdce: :kytka: Jinak já dnes opět testila…jsem dnes desátý den…a je tam duch :dance: po pregnylu to už nebude, po něm bylo včera bílo…a dnes sice viditělný jen u oknba, ale je tam slabounký duch…budu zkoušet zase zítraa doufat že bude sílit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
31.1.11 09:24

to vypadá hodně nadějně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie