Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
27.1.11 09:55

Ahoj Báro…nemluv tak že nevěříš…musíme věřit…když to odepíšem předem, tak je to ztracený. To zklamání pak je hrozný, ale naděje umírá poslední. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
27.1.11 11:55
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.11 13:36
loka píše:
Ahoj Báro…nemluv tak že nevěříš…musíme věřit…když to odepíšem předem, tak je to ztracený. To zklamání pak je hrozný, ale naděje umírá poslední. :srdce:

Já to nevzdávám i když na čas budu muset nechat snažení.Když tohle nevyjde,budu muset na IVF,je to má jediná šance a na to nejsou momentálně peníze.Ale kdo si počká,ten se dočká a i já se určitě dočkám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.11 13:40

holky,zajímalo by mě jestli je vám taky tak blbě jak mě.?Pořád mě bolí břicho,hodně i prsa,jsem nafouklá,mrzutá a jak bez života.Mám v sobě hormony porvé a netušila jsem,že to semnou tak zamává.Jo a prsa mám o dost větší :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
27.1.11 13:50

já ani nevím clostík beru pátý cyklus i když s přestávkou.
i když v prosinci mě dost bolely prsa. jinak nic myslím, ale každá jsme jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
27.1.11 16:40

Tý jo a nejsi opravdu těhu? :roll: Já jsem clostík nebrala, tak nevím, každá reaguje jinak, ale píchala jsem si hormony, což mýslím že je horší a necítila jsem nic extra. Jen takové mírné občasné bolesti. Až jsem byla překvapená, že mi téměř nic není 8-o Tak si i říkám, jestli bych na sobě vůbec těhu poznala…,mám totiž jinak vynikající organismus…nikdy mi nebylo zle po žádných lékáchk, které ostatní odrovnaly, nikdy jsem naštěstí neměla v době epidemíí střevní virózu ani nic podobného, PMS nemám, pouze bolesti podbřišku, jinak nic extra z příznaků, které popisují vždycky ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.11 18:42

Já si píchala Menopur,pak injekce Pregnylu a teď beru utrouš.Myslím,že asi takhle tělo reaguje na ten utrouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
27.1.11 19:02

Já si taky píchlaa Menopur, pak pregnyl a teď beru Duphaston :mrgreen: kdy máš ofiko testovat? Jinak já neměla ani žádné extra reakce po utrouši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.11 19:12

Doktorka řekla za tři týdny,ale nečetla jsem o nikom kdo by měl testovat až za tak dlouho.Byla jsem na tom minulé pondělí.

A ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
27.1.11 22:14

Já na tom byla minulý pátek. Tak to už by jsi bez problému testovat mohla…pokud jsi na tom byla minulé pondělí, tak budeš zítra nějaký 11den, a to už by Ti test klidně mohl // ukázat :-) Já bych na Tvém místě zítra testovala. Test Ti to může ukázat už od desátého dne. Já to taky zkusím dřív, protože to nevydržím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.1.11 07:24

Dobré ráno :-D

tak jsem dnes testovala a jsou táááááááám //

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
28.1.11 07:34

Báro, moooooc gratuluji… Dodala jsi mi naději, za 14 dnů se chystám na svoji první IUI. Hodně holek mi to rozmlouvá, že to stejně nefunguje, ale přesto to chci zkusit… A jinak hormony se mnou taky hrozně třískají, jsem vzteklá, nic mě nebaví a s manželem se pořád jen hádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
28.1.11 08:48

báro moc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
28.1.11 08:50

jinak co se týká IVI, znám pár holek co po tom otěhotněly.
to je jako by tě odrazovaly od klasické metody, že nefunguje:-)
nic nefunguje stoprocentně je to i hodně o štěstí náhodě osudu nevím jak to kdo bere.
každopádně pokud to nejde dlouho normálně, nebo je zdravotní problém, pak si myslím, že musíme udělat maximum jak si pomoci jinak a IVI je myslím ten první krok.
i můj lékař v CAR mi říká, že by IVF hned nedělal, že je velká šance u IVI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.1.11 09:16

všechny máte naději,to mi věřte.Já to zkouším už bez mála tři roky i když s přestávkama,to tu ale nebudu moc rozebírat.
V roce 2008 jsem byla na laparce a diagnóza zněla oba vejcovody neprůchodné a navíc sactosalping (zánět ve vejcovodech).Je to neléčitelné a jedniná naděje je IVF.Loni mě doktorka z centra poslala znovu na laparku a v případě,že budou vejcovody špatné,ať mi je odstraní.K mému i doktorčině úžasu mi nevzali ani jeden.Levý neprůchodný a pravý normálně průchozí.Sice trošku nadávala,že mi nevzali ten levý,protože by mohl bránit otěhotnění,ale dělala si potom legraci,že mi ho vezmou kdyžtak u nich na ambulanci. :-) Řekla,zkusíme tedy jedno IUI tak na zkoušku a potom už jen IVF,no a zatím to vyšlo.Jen se modlím aby to nebylo mimoděložní.
Omlouvám se,že je to tak dlouhé,ale chtěla jsem vám přiblížit jak jsem na tom já.

Jinak všem moc děkuji a přeji každé z vás ať tam máte brzo také dvě //. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí