IUI a nachlazení - riziko?

18551
24.1.11 10:35

IUI a nachlazení - riziko?

Ahoj holky, v pátek jsem byla na IUI, a včera mě začlo bolet v krku, trochu rýma, nárazový kašel a mírně zvýšená teplota. Myslíte že to může ohrozit případný úspěch zákroku? Mám z toho strach. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25688
24.1.11 10:45

Ahoj. Tak mě potkalo totéž a paradoxně tento pokus u mě vyšel. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.1.11 10:53

Vážně? Tak to jsi mě trochu uklidnila, nemám teplotu více než 37,4 jsem měla včera večer, jinak v podstatě ne, v krku mám bolest jako na angínu, ale k dr nejdu, atb bych stejně nemohla brát. Nevím jak si zkrátit čekání na výsledek, je to nekonečné. Jinak moc gratuluji k mimi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
24.1.11 11:20

Děkuju! :kytka: Taky jsem se bála, že bude něco špatně… měla jsem kašel s hleny a brala na to jen Müllerův sirup… a táhlo se to dlouho. Ale o to byl pak překvapivější výsledek! :mrgreen:
Sem kašlala i na tom křesle, když mě po IUI nechali 15 minut ležet a měla jsem strach, že to ze mě vylítne, jak kašlu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.1.11 15:36

Tak to chápu :-) já jsem jen dost nesvá, protože mám teploty, tak mám fakt strach, už ta IUI nás vyšla na dost peněz, a jestli t kvůli tomuhle nevyjde… :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
25.1.11 09:08

Ty platíš za IUI? 8-o Já doplácela vždy jen za recept pár korun (clostilbegyt a Pregnyl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
25.1.11 10:35

Ano, musela jsem folikuly a sliznici stimulovat Menopurem, což jsou injekce, na které jsem doplácela skoro 3tisíce, pak 300 za pregnyl, a 500 za katétr na IUI. K tomu nepočítám ty jednorázové poplatky za vyšetření…dohromady nás to vyšlo skoro 4tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
25.1.11 11:24

Tak to já stimulovala jen clostíkem… ale ani za Pregnyl jsem neplatila ani za katetr… :think: Kam chodíš do caru a kolikátý pokus máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
25.1.11 11:44

Chodím do Sanusu a mám za sebou první pokus. Každý CAR to má jinak, ty ceny, tak mě to ani nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
25.1.11 13:11

No mě to docela překvapuje. Pochopila bych peníze za stimulaci, ale za katetr - to jsem od nikoho neslyšela, že by to platil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
25.1.11 13:56

No, tak v Sanusu to tak mají. Tohlë je fakt různé, oni i ceny třeba IVF nebo ICSI se docela liší, je to prostě jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
25.1.11 15:08

No já ti věřííím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
26.2.11 08:19

ahoj Loko, do kterého Sanusu chodíš?? Já do Jihlavy a souhlasím s těmi doplatky, jak jsi psala. Já stimuluji Menopurem, jsem dnes 12DC a už jsem zaplatila jen za Menopur 2300 Kč a Pregnyl a katetr mě taky ještě čeká…

Přeji, ať se druhé IUI povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinaH82
6.4.11 14:31

Zdravím, jsem v aktivní diskuzi nová, hledala jsem tu nějaké info o IUI a narazila na vaše příspěvky ohledně doplatků… tak jsem se chtěla podělit o info… Přiznám se, že mě ty doplatky, které platíte za Menopur a další doprovodnou léčbu, docela odrovnaly:-( (v negativním smyslu). Já nenavštěvuji soukromou kliniku, ale Kliniku reprodukční medicíny v Praze v Motole, troufám si říct, že péče srovnatelná (slespoň co čtu na diskuzích) se soukromým zařízením a za 6 měsíců léčení jsem platila maximálně regulační poplatky za návštěvy v rámci UZ a konzultací a zanedbatelné doplatky za léky. Stimulovala jsem Clostilbegytem (4 měsíce)- tam byl regulační poplatek v lékárně 30 Kč plus pár desetikorun doplatek a teď pátý měsíc před IUI Menopurem a ten jsem dostala od sestry zadarmo (po schválení pojišťovnou). Neplatila jsem ani za IUI ani korunu. Je pravda, že tedy ještě nevím, jestli jsou nějaké doplatky a poplatky za IVF a doprovodné metody, tuhle variantu nemám ještě zmáklou:-). Kromě toho jsme absolvovali haldu hormonálních a imunologických vyšetření, vše placeno pojišťovnou… Možná holky zvažte, jestli nenavštívit nějakou reprodukční kliniku v rámci státní nemocnice, osobně mě totiž rozčiluje, kdyč čtu, co všechno musíte platit na soukromých klinikách, když nám to všechno poskytuje např. Motol zdarma!
Mějte se a přeju hodně úspěchů v rozmonožování:-).

• Citovat
  • Upravit
Alexxxandra
11.3.12 15:52

také zdravím.jsem poprvé v diskuzi.Příští týden mám jít na IUI a o popllatcích nebyla řeč,jen doplat.za recept Clostib.a pregnyl,jak to bude pokračovat dál nevím… na IUI jdu poprvé a nervoza je už tu..Snažíme se déle s přítelem o mimi,je mi už 39 let tak času na hodně pokusů není moc :( Vyšetření u mě proběhlo už nespočet, Momentálně jsem také nachlazená,jako naschvál…Já jezdím do Olomouce.Trochu mě tyto diskuze drží v klidu a doufám že to výjde napoprvé…Všem které jste nedávno podstoupily IUI i těm které se chystáte držím mooooc pěsti :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex