Celodenní pláč po hexa vakcíně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.9.24 20:07

Celodenní pláč po hexe

Mám takovej vztek na naší pediatričku. Když se člověk zeptá,,odborníka’’, tak očekává, že mu poradí dobře, že. Náš malej je předčasně narozen 34+6. Včera měl 8 týdnů a dva dny (ani ne ještě 9. Hexa se smí až od 9. týdne, nedonošenečkové až po 3 měsících (to mi ovšem ale neřekla). Vše jsem se dočetla až po dnešním celodenním řvaní., protože mi to bylo divné. Řekla dáme dnes hexu? Říkám a je to bezpečné? Ona ano je to nejlepší dát co nejďřív. A tak jsem kývla. Těsně po píchnutí řval jak tur asi hodinu jsem ho nemohla z ordinace utišit, chtělo se mi plakat taky když jsem ho slyšela. Pak by spavej celý den a dnes? Hrůza, nezabere vůbec, max na 10 minut a zas řev, řev, celý den. Už jsme oba vyčerpaní. Má někdo podobnou zkušenost s reakcí, bude to dobré? Všude čtu samé ktastrofické scénáře :( Pediatričku se pokusím změnit. Ani nemluvím, že nám cpala ještě i jiné vakcíny, ještěže jsem další odmítla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35638
21.9.24 20:27

Zkusila jsi dát čípek? Nurofen nebo paralen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 20:34

@JancaS84 Nemá horečku, jen lehce zvýšenou. 37,5

• Citovat
  • Upravit
35638
21.9.24 20:52
@Anonymní píše: Více

Tak je to i na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30781
21.9.24 21:10

:hug: :hug: Dve z mych deti (normalne donosenych) taky mely hnusnou reakci na HEXA, syn na tu prvni, dcera na tu v roce - to prorvala mnoho hodin uplne silene. Horecku syn vzdycky ke 40, dokonce i v 5r, to dokonce 4 dny v kuse. Pediatricka na me vzdycky koukala, ze to neni mozne, ze to deti dobre snasej. Nejmladsi teda opravdu nemela nikdy nic, mozna max zvysenou. Snad to bude u vas taky nakonec v pohode, u nas to pak vzdy nahle odeslo a byl uz klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 22:02

@Hobitka A kolikaty den od vskciny to bylo nejhorsimpripadne za jak dlouho, kolik dni ty osklive reakce prestaly? Je to hnus, co do deti pichaj

• Citovat
  • Upravit
30781
21.9.24 22:38

Nejhorsich tak tech 48 hodin a pak uz lepsi :hug:. Hnus to je, ale vetsina tech ockovanych nemoci jsou jeste mnohem horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
21.9.24 22:47

Bozatko male… :,( ; nebylo by lepsi zmenit Mudru a na tuto podat stiznost na lekarskou komoru?

Preju vam obema, at uz je jen dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
22.9.24 06:26

Je to hnus, co do dětí píchaj… Věř tomu, že bys nechtěla, aby nedej bože dostal tetanus, záškrt, černej kašel či další věci v tom obsažené. I z druhého tématu mi příjdeš trochu úzkostná. Syn narozený v termínu, očkovaný taky v 9. týdnu a po první dávce mi dva dny řval a měl horečky. Dej mu čípek od bolesti, druhá dávka už bude lepší, uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
287
27.9.24 03:08

Chápu tvou frustraci. Někdy je nejlepší dát na svůj instinkt a dohlédnout na odborníky. Pokud nenalezneš důvěru u současné pediatričky, změna může být dobrým řešením. Určitě se ale poraď i s jinými lékaři ohledně aktuální situace s vakcínami, aby se Tvůj malý syn brzy cítil lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.11.24 12:08

Ahoj, můžu se zeptat, jaký to mělo vývoj? Doufam, ze je malej uz v poradku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.24 17:25

@LogLady Ahoj moc děkuju :srdce: Je to lepší, ale není to jako dřív už. Po hexe nám začala spánková apnoe, noční děsy, potrhaný spánek. Přes den nespal vůbec až dnes a vlastně bůhví, co se ještě. Na neurologii máme kontrolu až v prosinci. Jsem z toho očkování tak znechucená, že už mu další píchnout nenechám. Původní prdiatrička se mi doslova vysmála, když jsem řekla, že nám plakal 14 dní v kuse. Nevím, zda jsem to tu psala, byli jsme kvůlu tomu pláči i na pohotovosti. A také jsme byli týden hospitalizovaní, začal zvracet neskutečně a od hexy neprospívá na váze. Dnes spí, protože dostal UM. Na fb je skupina Neočkujeme..
A tam je spousta maminek, co řeší něco podobného. A vy jste máte mimi a chcete očkovat nebo už jste po?

• Citovat
  • Upravit
126
8.11.24 21:21

To je strašný, je mi to moc líto, co si zažíváte…
Věřte, že se to jeho tělíčko za pár týdnů srovná a bude zase v pořádku! Vůbec se Vám ale nedivím, že další očkování mu už nepíchnete - to by udělal opravdu jen blázen.
O chování Vaši bývalé pediatričky škoda mluvit- je to opravdu nechutný, že někteří nejsou schopni připustit, že se něco takového po vakcíně může stát.
Držím Vám moc moc palce.
Ano, my máme zatim před očkováním a ja hodně zvažuji jestli a kdy očkovaní dát..
Na jednu stranu strach z nemoci, na druhou riziko podobných špatných reakcí.
Kazdopadne dekuji moc za odpoved a posilam spoustu pozitivní energie 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek