Očkování COVID - necháte se?

9.9.24 17:27

Očkování kovid - necháte se?

Zajímalo by mne, jestli do toho ještě někdo jde?? Na Seznamu se objevil článek, jak očkování doporučuje WHO a odborníci. Ministerstvo zdravotnictví rozjelo reklamní kampaň.

Ani netuším, kolikátý booster udělá tečku za koronavirem. Já a celá moje rodina včetně dětí nemáme tečku ani jednu…a žijeme. Manželčini rodiče se nechali naočkovat a oba mají dost výrazné zdravotní problémy. Jestli to je očkováním, těžko říct.

https://www.seznamzpravy.cz/…i-ted-259240

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
9.9.24 17:31

Mam se natolik rada a svoje prosperujici zdravi, ze se v tomto pripade ockovat nenecham.

Rovnez tak ne proti chripce, meningitide, apod. - to jsme radsi zacli chodit na houby do Makra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
9.9.24 17:33

Nikdy. Když ti někdo něco nutí pod pohruzkou represi, tak to nikdy není ve tvůj prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2490
9.9.24 17:42

@nevim_co_s tim se
Je zvláštní, že tyhle debaty většinou otvírají ti, co očkovani nejsou. Proč? Očkování nejste, nic vám nehrozí. Potřebujete poplácat po ramenou, nebo co vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.9.24 18:03

Mas pocit, ze za koronavirem nebyla udelana tecka? Ja si teda myslim, ze byla. A to ne ve smyslu vymiceni, to je samozrejme hloupost, ale stala se z toho bezna viroza, nebezpecna pouze pro rizikove skupiny a nezahlcujici zdravotni system. A o to tu slo, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.9.24 18:06

Před dvěma, vlastně už skoro třema lety jsem vyměkla a dala si dvě dávky. Měla jsem strach, kdyby se něco stalo dětem, abych nemusela několik dní řešit, že nejsem očkovaná a nepustí mě za nimi. Navíc mi to hrozilo jako povinnost v práci, což pak zrušili a chtěla jsem, aby to bylo moje rozhodnutí a ne vlády. No a od té doby nic a neplánuju. Covid neskončí, je to nemoc jako každá jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
9.9.24 18:07

Tak víme, že se naočkovat nenecháš. A? :nevim: Nikdo nikoho nenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8453
9.9.24 18:09

Vždyť očkováni není povinné, stejně jako např. proti chřipce. Navíc covid už je brán jako běžné onemocnění (pokud se nemýlím) takže můžeš být v klidu. A jestli mají rodiče tvé manželky zdravotní problémy skrz očkováni to my tady nezjistíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16944
9.9.24 18:23
@nevim_co_s tim píše: Více

Ahoj,

ne, nenechám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
9.9.24 18:37

Já jsem naopak ráda, že existuje očkování, protože covid pořád existuje a tak je fajn, že se rizikoví můžou očkovat, stejně jako na chřipku. Já jsem na RD, takže se letos očkovat nebudu, zato jsem se nechala naočkovat proti černému kašli a spol. Což bych doporučila každému. Nemyslím si, že je nutný neustále hanit nějaká očkování v domnění, že nás chce vláda akorát vyhubit. Nebýt očkování, plno z nás už by tu nebylo třeba kvůli záškrtu v dětství nebo pravým neštovicím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.24 18:39

Nenechám a jsem ráda, že jsem se nenechala dotlačit ani k těm prvním vakcínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17850
9.9.24 18:48
@Ernais píše: Více

Pokud veris tomu, ze za to, ze se z toho stala bezna viroza, vdecime ockovani, veris dezinformacim. Bezna viroza se z toho stala diky tomu, ze se virus mutacemi oslaboval a postupne se staval mene patogenni. Ockovani nebranilo nakaze a prenosu, byla to dezinformace ockovaci reklamy, jako spousta dalsich dezinformaci, ktere meli prinutit plosne lidi se dat ockovat, vcetne skupin kteri ockovani ( benefit - riziko) nepotrebovali. Benefit z ockovani mela jen rizikova skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.9.24 18:50
@Vada píše: Více

Jak nam nuc nehrozi? 8o Ohrozujeme pry jednak sami sebe a taky ty naockovane, nevzpominas na vecne omilany refren :roll:

Ve skutecnosti politucka narizeni a omezovani sla proti oVcanum samotnym, ostatne nic noveho pro nas oBcany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.9.24 18:54
@izabe píše: Více

Bylo nepovinne povinne - uz jen cesty na slovensko, zakaz neockovanym chodit do hodpod,… kratka pamet naroda!

A nejhorsi je, ze uz se zase objevuji apokalipticke a popladne zpravy na netu, jak se covid rozsiruje, meli by je za to zavrit-za sireni popl zprav!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17850
9.9.24 18:59

A odpoved na otazku, nepatrim do rizikove skupiny, nebyl duvod abych se ockovala pocas covidu, i kdyz tehdy mi konzumenti dezinformaci rikali, ze jako neockovana zabiju dedecka a babicku. A nedam se zaockovat ani ted.

Opakovane RNAm ockovani muze zpustit autoimunitni onemocneni a favorizovat rakovinu u susceptibilnich jedincu.
 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37243095/

Příspěvek upraven 09.09.24 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek