Čelový teploměr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
384
4.3.12 18:52

čelový teploměr

Ahojky, potřebovala bych poradit jak je to s měřením teploty čelovým teploměrem. Jaké jsou rozdíly s klasickým měřením rtuťuvým tepl. v zadečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8097
4.3.12 19:06

Já jsem pořizovala dětem čelový a ušní, jelikož mi přišlo nepraktické, kvůli měření v noci dítě budit, abych mu mohla sundat plínu. Měla jsem dva ušní a čelní a stály za prd, měřily nepřesně, nakonec jsem jeden vyhodila a druhý reklamovala s tím, že mi to výrobce zamítl a vrátil zpět, ale paní v lékárně, kde jsem ho kupovala pochopila, že mám zřejmě pravdu, když všichni v lékárně měli teplotu 34,4 :mrgreen: ,
Nakonec jsem koupila teploměr chicco infrared a můžu říct, že konečně spokojenost. Je opravdu přesný, měří do 5 vteřin, když je teplota vyšší spustí akustický signál, ale tichý, že to dítko nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 19:09

Taky mám čelový a mohu potvrdit, že je na nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
4.3.12 19:11

Chicco je sice taky čelní, ale je fakt dobrej, já prošla hodně recenzí a jen málo lidí s ním bylo nespokojeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.3.12 19:15

Myslím, že ten náš měří celkem dobře, jde mi spíš o ty rozdíly..Aby nebyly kdo ví jak velké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
4.3.12 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.3.12 19:17

My máme infračervený bezdotykový a ten je nejlepši co jsme měli. Je přesný na 3 desetiny a má alarm při teplotě. Dítě se dá změřit ikdyž spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 19:17

No tak pro upřesnění mám čelový se třema hrbolkama, které se maji přiložit na čelo. Teploměr je myšlený tak, že si ho mamka dává na prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
5.3.12 08:49

My mame celno-usni od Farlin a budu ho reklamovat. Vzdy nameri rozdilne teploty-v kazdem ousku min. o 0,5C stupne a v porovnani s rtutovym o min.1C, coz mi pride dost! Byl dost drahy a navic ovladani je dost tezkopadne, zejmena kdyz chci nastavit celni mereni, ale to nepouzivam. Nejlepsi jsou pry jak pisou holky s tim inracervenym zarenim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
10.3.12 22:13

Mas s Farlinem zkusenosti? Dnes jsem ho nechala reklamovat a dojali me tim. ze mi ho pouze vymeni za novy nebo neco tam „sestelujou“. Zadne prachy nebo vymena za novy :cert: No uvidime jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
10.3.12 22:14
pandora píše:
My máme infračervený bezdotykový a ten je nejlepši co jsme měli. Je přesný na 3 desetiny a má alarm při teplotě. Dítě se dá změřit ikdyž spí

A jakou mas znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+