Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
myslite ze jsou vhodne pro 2 lete dite? Divala jsem se na slozeni a obsahuji velke mnozstvi cukru, ale to asi vsechny tady ty pochoutky. Ale rikala jsem si jako rychla svacinka obcas by to nemuselo vadit.
Můj názor je ten,pokud to nejí denně a nezpůsobuje to zažívací problémy,proč ne..Jinak veškeré sladké cereálie i když Nestlé považuju za pochutiny a tak s nimi zacházím.Dávám občas.
Hmmm zrovna dneska na mne z Dnes novin a prilohy vypadl letak-reklama na Nestle vyrobky, garantovany celou rodinou nevídaného atleta Šebrleho a dr. Cajthamlovou. Jak je to strasne zdrave, prospesne a levne… ![]()
Koupim obcas jednu krabici - kdyz na mne prvnacka vyzebra, ze je vevnitr nejaky darek. Krabici sice zkonzumujou, ale extra po tom netouzi, za co jsem rada.
K snidani si obe daleko vice pochutnaji na cerstvem chlebu s maslem a domaci marmeladou nebo medem od mistniho vcelare a nez do nich cpat kalorickou bombu s mlekem (zvlast v zime) tak preferuju caj ovocny ci bylinkovy (pro vetsi slaby cerny).
Timto elaboratem jsem chtela napsat, ze mnozstvi cukru zcela zastini mnozstvi vlakniny a zminovane celozrnne je tak akorat reklamni tah a levne mi taky dvakrat neprijdou, kdyz za krabici chteji minimalne 60,–
hanko, taky jsem to nasla v mf dnes.
myslim si to same co ty, radeji preferuji pecivo s maslem, domaci marmeladou a medem. neverim reklamam ani p.sebrlemu, jak jsou cerealie zdrava snidane pro deti. je to jen na tahani penez z lidi. a samy cukr.
My tak dvakrát do týdne mícháme k večeři kukuřičné lupínky Emco s jogurtem a sunarem… má to strašně ráda. Jiné sladkosti jí minimálně, takže to nějak neřeším… ![]()
ahoj, zkus se zeptat přímo v Nestlé, mají teď nějaký nový program „plus pro vás“, ve kterém se jakože chtějí více přiblížit zákazníkům a radit jim. Tak zavedli nějakou zelenou linku a podobné věci. Jinak jsem četla příspěvek na stránkách zase Emca od nějaké paní doktorky co jim tam vede diskuze (sekce poradce) a ta mluvila něco o tom, že záleží na množství vlákniny a věku dítěte. Dětské snídaňové cereálie jsou však většinou cíleny na děti 5 - 11 let. Jinak zrovna na toto téma dělám bakalářskou práci (to sem si dala
) - zkoumám český trh cereálií, boj Emca a Nestlé na našem trhu, můžete mi dámy ve volné chvíli vyplnit následující dotazník? Díky moc
http://www.vyplnto.cz/…ve-cerealie/