Nastreleni nausnicek

220
17.3.10 10:28

Nastreleni nausnicek

Ahoj kde jste nechavaly nastrelit nausnicky v plzni,byla jsem na poliknice , a tam to nedelaji jenom pichaji a to nechci to boli,pry to delaji nekde ve meste nevite kde?A do salonku ja nevim s 15-cti mes.ditem se mi moc nechce tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
17.3.10 11:33
veras píše:
Ahoj kde ste nechavaly nastrelit nausnicky v plzni,byla jsem na poliknice , a tam to nedelaji jenom pichaji a to nechci to boli,pry to delaji nekde ve meste nevite kde?A do salonku ja nevim s 15-cti mes.ditem se mi moc nechce tak :nevim:

Ahoj sice nejsem z Plzně, ale koukám že máte stejnej problém.Taky nám je ted 15. měsíců a ještě nemáme náušnice, ale ted bude nějaké očkování…a to mě bylo řečeno, že mezi tí „NENASTŘELOVAT“..kvůli reakcim-budou nějak 2 vakcíny za sebou v měsíčním rozestupu, tak asi až pak. Jo, a taky by nemělo být dítě nějak nemocné a pak nechodit na bazén.
Tak si tak někdy říkám, že se snad nedočkáme..pořád jsem to odkládala „očkováni, bazén nemoc“, náušnice už máme koupené od roka - ale chci nechat natřelit pro tak velké dítě je to asi nejlepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
17.3.10 11:41

Naše dr. taky nenastřelovala, jen píchala a to sem nechtěla s tím jsou jen samé problémy a práce, tak sem se zeptala známích a obvolala jiné dětské dr. a bez problémů je malé nastřelila, ikdyž k jsme k ní nechodily. Nastřelování je lepší v tom, že se nemusí mazat a projíždět dirka naušnicí (neteřím to i hnisalo), jen se nastřelí a za 3týdny jsme přendávaly nastřelovací naušnice za svoje koupené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.3.10 12:02

Taky jsem jednoznačně pro nastřelení..Nejsem z Plzně,ale je potřeba podívat se na internet,obvolat lékaře,poptat se známých.U nás nastřeluje náušničky dětem kožní lékařka,má na to vyhrazenou hodinu týdně.S dítětem bych do salonku určitě nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.3.10 12:11

No ja taky nechci jit prave s malou do salonku,ja chci taky nechat radsi nastrelit aspon to tak neboli,no uvidime az pojedu zase do plzne tak budu hledat kde mi konecne nastreli pro malou nausnicky :lol: my uz deme na posledni ockovani ted v dubnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
17.3.10 12:50

Lalusek: hmmmm… tak my máme píchané (asi měsíc po první hexe) a žádný problém s tím nebyl… Dcerka dvakrát kvíkla (při každém bodnutí jednou), náušnička se protáhla zároveň s jehlou, takže na každé ucho jedno píchnutí a bylo… Hojení spočívalo v týdenním mazání oušek Framykoinem… bez bolesti a bez pláče… :nevim:
Ale možná jsme prostě měly štěstí…

Příspěvek upraven 08.02.22 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
17.3.10 13:23

Ahojky,

v Plzni nastřeluji naušničky MUDr.Kastnerová, je to na Denisově nábřeží,byl to fakt fofr a žádný problém nebyl.U první je máme píchané,taky bez problému,ale byla tam krev, u nastřelení ani kapička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.3.10 14:15

Ahoj tak my taky nejsme z Plzně,ale z Tachova a u nás to jeden den v týdnu nastřelují v klenotech, dělá to bývalá zdravotní sestřička, doporučila nás tam doktorka,malá má naušničky někdy kolem 6 .měsíce po třetím očkování Hexa vakcíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.3.10 14:28
Ahoj a je to na objednani nebo bez,a mame si vzit sve nausnicky nebo tam nejake nabizeji a kolik to stalo dekuji
kačenka1 píše:
Ahojky,v Plzni nastřeluji naušničky MUDr.Kastnerová, je to na Denisově nábřeží,byl to fakt fofr a žádný problém nebyl.U první je máme píchané,taky bez problému,ale byla tam krev, u nastřelení ani kapička :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.3.10 22:27
BohunkaP píše:
Lalusek: hmmmm… tak my máme píchané (asi měsíc po první hexe) a žádný problém s tím nebyl… Helča dvakrát kvíkla (při každém bodnutí jednou), náušnička se protáhla zároveň s jehlou, takže na každé ucho jedno píchnutí a bylo… Hojení spočívalo v týdenním mazání oušek Framykoinem… bez bolesti a bez pláče… :nevim:
Ale možná jsme prostě měly štěstí…

My máme naušníce píchnuté už od 5.týdne (samozřejmě po konzultaci s mudr.).Taky žádné hnisání,jen mazání Framykoinem a občas protáčení.Dirky se zahojily rychle a jsou hezky malé :-) Jinak u nás nastřeluje pediatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.3.10 12:55

Právě mě odradila od toho sestra, že s tím měli problémy, tak sem šla na prostřelení. Ale tak třeba oni měli zrovna tu smůlu, že jim to hnisalo a nechtělo se to zahojit. My sme je dávali ve 3.měsícicí a bez problémů, jen měla ten den zarudlé kolem dírek a pak už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí