Od kdy mimčo do větší postele?

42
18.3.10 11:14

od kdy mimčo do větší postele?

Ahojky, mám dotaz. Odkdy jste dávali mimčo z postýlky do větší postele? Řeším teď, jestli pořídit klasickou postýlku, máme totiž se šuplíkem, ale je tudíž nižší a mám strach, že z¨ní bude malá padat. Teď je jí 10m a má 80 cm. A nebo ještě chvilku vydržet a pak koupit velkou postel se zábranou. Díky. J. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
384
18.3.10 11:28

Ahoj Jani,
my jsme první dítko dali do velké postele v roce a půl, je asi 40cm vysoká, takže jsme pod ní dali matraci, neboť malej pořád padal, až se naučil postupem času na ten prostor a nepadá (vlastně padá, ale vždycky si zase vyleze zpátky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.3.10 11:30

Jo, ještě jsem si uvědomila…sice nemám zkušenost se zábranou na postýlce, ale protože malej se i postaví, tak jsem se bála, aby neměl na to padání ještě horší podmínky :lol: …tak asi vzít v úvahu, jakýho draka doma máš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
18.3.10 11:31

Malý spal v postýlce do roku a půl, pak v ni nechtěl a spal s náma. Teď mu děláme nový pokojík a doufám, že se bude konečně chtít přemístit i do své postele 8-o . Snad nebude vadit, když se přidám s otázkou.
Chtěli bychom postel se zábranou, která má ale ještě šuplík, kde je další matrace na příležitostné spaní kamaráda, synovce. Žádného výrobce nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.3.10 11:43

No, to je fakt, malá je dráček docela slušný. Tak asi vydrží nějakou dobu v postýlce, co máme a pak půjde do větší.Díky, J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.3.10 11:46

http://www.nabytek-aldo.cz/…er-2/zkusila jsem zadat do prohlížeče postel se šuplíkem na spaní a vylezlo mi pár odkazů, například tento. tak na to mrkni. My tu postýlku se šuplíkem máme od kamaráda, který ji dělal.Pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.3.10 12:45

ahoj, tak tohle mě taky zajímá. Malá má 14m a když si v postýlce stoupne tak ji má po pusu. A co sem se tak ptala známích co mají děti, tak je přendali až se děti naučili z postýlek vylízat a nebo tam už nechtěli být. Tak uvidíme, kdy se rozhodnem já myslím že máme ještě čas. :nevim: Tchýně říkala, že manžel byl v postýlce do 4 let, protože v posteli být nechtěl, ale to je jen tak mimo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.3.10 13:17

my malýho stěhovaly ve 2.5 letech s postýlky vylézt neuměl tak jsme nespěchli.Postel má nízkou cca 20cm nad zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
18.3.10 13:18

My přesunuli Helenku ve 2,5 letech… ale ona je nešplhací typ, nepokoušela se vylézat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.3.10 13:30

My máme postýlku s vyndávacími 3 šprušlemi, Vojta v ní spal do 2,5 let s námi v ložnici - večer do ní nalezl a ráno zase vylezl (případně uprostřed noci směrem do naší postele :wink: ). Pak jsme mu udělali pokojíček a rovnou i postel 160 cm se zábranou, ale tu už asi odděláme, mně tam vadí, nemůžu si k němu pořádně sednout :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
18.3.10 13:54

tak my dělali malému nový pokojík ve dvou letech a rovnou šupajdil do nové postele. Normálně jsem uvažovala taky o zábraně, páč sp celkem divoce, ale nakonec není ani třeba, protože ten pokojík máme malinký a těsně na postel naléhá skříň, pak je kousek místa, uprostřed žebřík (je to patrovka) a zase kousek místa. Takže moc prostoru pro padání tam nemá :-) samozřejmě, že kdyby se hodně snažil, tak sadne i z tama, ale zatím se nám to od listopadu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí