Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holciny, mam prosim prosbicku kdo ma zkušenosti s Reprogennis v Brne? Ceka me prvni ivf, dnes jsem byla na konzultaci a pan doktor nastinil genetiku embryii. Ale i taky mluvil o doplatku. Alwe kamaradka byla v reprofitu a za genetiku embryii nedoplacela nic. Ja su z toho cela vyjukana
@Anonymní píše:
Neplatila jsem nic, díky věku.
A kolik ti prosim let? Mne v květnu bude 37
@Kessyjuny píše:
A kolik ti prosim let? Mne v květnu bude píše: Více
Bylo mi i méně, když jsem nic neplatila.
Chodím na stejnou kliniku, genetiku máme schválenou na pojištovnu a nikdy jsme nic nedopláceli…měla ses zeptat přímo, kolik by byl ten dopatek ![]()
@BrnackaM ja se omlouvam, su ze vseho vyjukana. Pan doktor mluvil a mluvil. Ale timpadem, pikud jste nic nedoplacely tak o jakem doplatku mluvil? Jestli za cele ivf? Vim, su tele ze ptam Vas misto doktora ale bylo to vice informaci najednou. Pry pojistovna proplaci 8embryi, tak dnes posle pojistovne pozadavek
Ahoj,
pokud genetika embryí jde na pojišťovnu, je to zdarma. Pokud ne, je to cca 50000 (nebo aspoň v roce 2019 to tak bylo).
A pozor, ne každé centrum genetiku embryí “umí” na pojišťovnu: v jednom ivf centru v JČ kraji bych v roce 2019 platila - a v té samé situaci, s těmi samými diagnózami a ve stejném čase v Gennetu v Praze to na pojišťovnu nebyl problém. Koukala jsem tenkrát jako puk, jak je to možné ![]()
Takže doporučuji si vše pořádně zjistit. Kdyžtak si na další konzultaci sepiš dopředu všechny otázky na papír a během ní si piš poznámky. Já to tak dělám, abych na nic nezapomněla ![]()
@MiliX dekuji, tvrdil ze pojišťovna proplaci az 8 embryii. A prave do toho vytahl ten doplatek. Divala jsem se na repromedu i helios, a vsude na pojistovnu. Ted otazka, zda moje pojistovna to proplati no. Jsem u Vojenské
@Kessyjuny já mám vzp, je to tam stejně 8 embryií, ale o 40K jsem nikdy nic neslyšela. Chce to se opravdu poptat na detaily přímo Dr.
@BrnackaM oki, ja si to zacnu psat. V pulce brezna pujde pritel znovu na spermio, mne dnes brali krev, kvuli nemocem. No a dle vysledku spermio budem postupovat dal. Ja to stejne nechapu, pritel mel abnormální spermio l, ja jsem dle dr. slepice v kurniku a stejne se porad nedari. Jsme spolu 10let a pocali jsme 2×, ale ani jedno nevyslo. Pred necelými 2lety jsme prisli o malou v 17tt
My jsme chodili do Repromedy v Brně, genetiku embryí ti pojišťovna proplatí, když k tomu je nějaký důvod… U nás to byla genetická vada u partnera, může jít o věk a nebo třeba předešlé potraty… Měly jsme 13 embryí, 8 se jich vysetrovalo jeden měsíc a zbytek se vyšetřovalo další měsíc, aby to bylo proplacene všechno
Každopádně i tak jsme za celé IVF nějakých 50000,– dopláceli.
@Wenndy..88 to chapu, takze je možné ze mudr mluvil o cene ivf. Ja pri minule kontrole mela 11 vajicek. Holt s, tim pocitam. Jedine co v zivote chci, je zdravi pro moji rodinu a samozrejme pro lidičky a mimco. Pislecni 2roky, byly moc spatne. A setrim jak muzu, abych tou mamou byla
@Kessyjuny jj nejspíš mluvil o doplatku za celé IVF. Tak ať vám to výjde a dočkáte se vytouženého miminka. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.