Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
1.screening jsem absolvovala u svého gynekologa, platila jsem 2000 Kč. 2. a 3. screening dělá taky, protože má tu certifikaci ale za každý screening chce 2000 Kč, a to se mi dávat nechce. Nevíte někdo, jak to je, když mi vystaví žádanku na screening jinde, třeba u Apolináře, jestli budu taky platit nebo 2. a 3. screening je hrazený pojišťovnou? I kdybych měla platit jinde méně, tak půjdu jinam, protože tady pan doktor nebyl moc sdílný a ani mi neukazoval mimi na obrazovce. Děkuji ![]()
Ja byla na 1. a 2. na gentice, za kazdy sem platila 1000kc, 3. mi delala moje dr a ten byl zadarmo.
Ahoj, tak to je masakr
![]()
Já to měla takhle:
1. screening jsem neplatila (13tt)
2. screening jsem platila 1.200,– (20tt)
3. screening jsem neplatila (32tt)
Na prvním a druhem screeningu jsem byla poslána na spec. pracoviště a ten 3 mi už dělal sám u sebe v ordinaci. Také mi nic neukázal, obrazovku měl jen k sobě a když jsem mu to řekla tak jen odpověděl, ze miminko je už veliké a nic bych neviděla
![]()
Já šla i na 4D UTZ za 1.200,– tak jsem říkala, ze tedy nevadí ![]()
Prvni a druhy screening pojistovny nehradi ale prispivaji na ne, kazda tedy jinou castkou…ja v Brne platila za kazdy 1500 a VZP prispiva 3000 takze jsem byla sul nul…treti screening je hrazen pojistovnou takze na nej staci vystavena zadanka od lekare
@ka2ka
Ano, část jo…proplatila mi 1500 Kč za první screening…ale dalších 1500 Kč bych radši využila třeba na monitor dechu apod…když vím že můžu jít na screening jinam za poloviční cenu, tak zjišťuji možnosti a jak to chodí ![]()
@peskovas
Super děkuji moc, to jsem potřebovala přesně vědět
a nevíš když můj doktor dělá screeningy, tak mi může dat zadanku i někam jinam?
@Melody26 nemam tedy osobni zkusenost moje doktorka screeningy nedela, ale rekla bych ze urcite moznost vystavit zadanku na jine pracoviste je…ale treba nekdo jiny ze sve zkusenosti upresni…
@Melody26 píše:
Ahoj holky,
1.screening jsem absolvovala u svého gynekologa, platila jsem 2000 Kč. 2. a 3. screening dělá taky, protože má tu certifikaci ale za každý screening chce 2000 Kč, a to se mi dávat nechce. Nevíte někdo, jak to je, když mi vystaví žádanku na screening jinde, třeba u Apolináře, jestli budu taky platit nebo 2. a 3. screening je hrazený pojišťovnou? I kdybych měla platit jinde méně, tak půjdu jinam, protože tady pan doktor nebyl moc sdílný a ani mi neukazoval mimi na obrazovce. Děkuji
byla jsem v porodnici na 2. a 3. a nic jsem neplatila, 1. v genetickém centru a tam jsem platila asi 1200
@Melody26 píše:
@welovefashion
A kde si byla prosím?
v Motole, měla jsem žádanku od svojí doktorky…
2. A 3. By měla hradit pojistovna, pokud nemás nějaký extra speciální. Mě je dělal můj dr zdarma.
@mackA159 muzu se zeptat, jdy jste druhy screening absolvovala? Ja totiz s prvni dcerkou druhy screening neplatila, ale pak probehla zmena v uhradach zdravotnich pojistoven a ted mi bylo receno se druhy screening hradi (samozrejme jsou i vyjimky, kdy lekar muze zadanku na druhy screening vystavit, ale moc jich pry neni)