Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Obracím se Vás s dotazem. Kolik korun jste platili za kilo domácího cukroví? Pekla jsem kamarádce a opravdu netuším, kolik si mám říct
![]()
Pokud napíšete, budu ráda.
Sati
Sati, já 450.
Podotýkám, že to bylo snad předloni, cukroví mi chutnalo všechno tak nějak stejně, at to byl rohlíček nebo košíček a moc máslového krému tam bylo, což my nemáme rádi. Tak si peču už sama.
Příspěvek upraven 18.12.09 v 20:21
makina píše:
Sati, já 450.
450? Fákt? Příští rok ti napeču - chceš? ![]()
Sati píše:makina píše:450? Fákt? Příští rok ti napeču - chceš?
Sati, já 450.
Nechci. Ale navrhuju ti společné pečení, je to sranda. Víkend bude patřit jen nám a troubě, chlapi dostanou děti. ![]()
Já letos 250,–, na mmb se cena pohybuje mezi 250,– a 350,–, 300,– byla nejčastější.
My jsme platili 300 Kč u jedné soukromé cukrářky a cukroví bylo moc dobré.Vše chutnalo,jak mělo.To bylo minulý rok.Letos to tam máme objednané taky,vydává se příští týden.
Ale mám reference i 250/kg.
Bydlíme ve městě.
299. Druhy klasika - linecké, ořechové, perníčky, pracny atp. je dobré, chutná jako domácí (i když pochopitelně je trošku jiné než naše
.
Ja koupila v Lidlu pul kila cukrovi za 70 Kc. Podle slozeni je tam maslo ne margarin a je dobre, rozhodne lepsi, nez se normalne prodava, treba v Albertu. Prodavacka u kasy mi rikala, ze uz zdlabla druhou krabici a koupila si treti, ta snad do Vanoc vydrzi. V praci jsem si objednala cukrovi od ucnu, taky s maslem, ne s nahrazkami, stalo kilo 180 Kc. Koupila jsem jen pro zpestreni, sama jsem delala 6 druhu.
loni jsem jedna pani na MMB platila cca 350kc za kilo,moc nam to nechutnalo,strasne moc kremu,desne tucne,letos jsem si nechala pect v jedne skole a kilo je za 240kc.
Sati - babo, Ty se před Vánocemi nudíš
(pak dej vědět, kolik to hodilo hodinově, ať se zasměju).
15 druhů, cukroví jako domácí, 300 Kč/kg.
Kámošce bych si řekla míň… Tuším, že někde v Blesku vyšly propočty domácího cukroví a kilo se pohybovalo do stovky. Záleží kolik ořechů, máslových krémů a tak…
Len-til-kah píše:
Sati - babo, Ty se před Vánocemi nudíš![]()
![]()
(pak dej vědět, kolik to hodilo hodinově, ať se zasměju).
Lentil, něco mi říká, že se nedostane ani na minimální mzdu.
Práskací okénko: pomáhal jí chlap, děl to dvěma.
makino - aha, tak to je ještě blbější. A dvěma asi taky ne, muži jsou u nás za tutéž práci placeni o 1/3 lépe
. To to snad Sati ani nestálo za to…