Centrum prenatalní diagnostiky

7
25.1.16 15:09

Centrum prenatalní diagnostiky

Ahoj holky myslíte si že i v dnešní době je možné že by se na ultrazvuku v prenatalu netrefily? dle meho doktora čekáme holku(4krat) mi ji potvrdil i na velkem ultrazvuku…ted jsem byla na dalsi kontorle 2 tyden a zase mi řekl holku v ten sami tyden jsem jela do prenatalniho centra chtela jsem aby se na miminko koukl i nekdo jiný no a tam dle pana doktora že určitě kluk 8o 8o i se mi zdalo ze tam vidim koulicky a pindika, ale to se mi zdalo i pred tím že vidím holčičku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
658
25.1.16 15:55

@ppmarika ano mozny to je.. Kamaradce takhle od zacatku tvrdili kluka a az nekdy kolem 26-30tt ji rekli ze to bude holka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
25.1.16 16:39

Ja myslim ze mozne je vse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
25.1.16 16:55

Jo někdy to prostě dlouho vypadá nějak a pak najednou překvápko :mrgreen: Takových diskusí už tady bylo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 11:54

Myslite si ze je fakt mozne ze se na takovem pracovisti seknou??čekáme první miminko a moc se na nej tesime chci si ale nakoupit výbavičku a nejak porad nevim…dle me doktorky cekame holciciku uz 3 krat potvrzenou, ale dle pani doktorky v Prenatálním centru je to kluk :roll: co ted? neutral co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
658
9.2.16 14:04

Anonymní, jeste bych s nakupem pockala a uvidus co ti reknou na pristim ultrazvuku. Ale tak neak bych tipla ze kdyz ze zacatlu rekli holka a ted pozdeji kluk, ze to bude ten chlapecek.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 17:01

Me prave rekli holciciku moje doktorka i potom co mi pani doktorka v centru rekla kluka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
658
10.2.16 10:04
@Anonymní píše:
Me prave rekli holciciku moje doktorka i potom co mi pani doktorka v centru rekla kluka :nevim:

Ahaa.. No ja vzdy spis verila tomu co rekli v centru, prece jen maji lepsi utz a vidi toho vic nez treba muj dr.. Muj dr ted treba od zacatku tvrdil ze je miminko v poradku a v centru mi ve 12tt rekli ze mu aorta vede na jinou stranu nez by mela a u muj dr to videl u sebe na utz az nekdy ve 20tt. Takze ja verim centru.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí