Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky myslíte si že i v dnešní době je možné že by se na ultrazvuku v prenatalu netrefily? dle meho doktora čekáme holku(4krat) mi ji potvrdil i na velkem ultrazvuku…ted jsem byla na dalsi kontorle 2 tyden a zase mi řekl holku v ten sami tyden jsem jela do prenatalniho centra chtela jsem aby se na miminko koukl i nekdo jiný no a tam dle pana doktora že určitě kluk
i se mi zdalo ze tam vidim koulicky a pindika, ale to se mi zdalo i pred tím že vidím holčičku ![]()
@ppmarika ano mozny to je.. Kamaradce takhle od zacatku tvrdili kluka a az nekdy kolem 26-30tt ji rekli ze to bude holka..
Jo někdy to prostě dlouho vypadá nějak a pak najednou překvápko
Takových diskusí už tady bylo ![]()
Myslite si ze je fakt mozne ze se na takovem pracovisti seknou??čekáme první miminko a moc se na nej tesime chci si ale nakoupit výbavičku a nejak porad nevim…dle me doktorky cekame holciciku uz 3 krat potvrzenou, ale dle pani doktorky v Prenatálním centru je to kluk
co ted? neutral co? ![]()
Anonymní, jeste bych s nakupem pockala a uvidus co ti reknou na pristim ultrazvuku. Ale tak neak bych tipla ze kdyz ze zacatlu rekli holka a ted pozdeji kluk, ze to bude ten chlapecek.. ![]()
Me prave rekli holciciku moje doktorka i potom co mi pani doktorka v centru rekla kluka ![]()
@Anonymní píše:
Me prave rekli holciciku moje doktorka i potom co mi pani doktorka v centru rekla kluka
Ahaa.. No ja vzdy spis verila tomu co rekli v centru, prece jen maji lepsi utz a vidi toho vic nez treba muj dr.. Muj dr ted treba od zacatku tvrdil ze je miminko v poradku a v centru mi ve 12tt rekli ze mu aorta vede na jinou stranu nez by mela a u muj dr to videl u sebe na utz az nekdy ve 20tt. Takze ja verim centru.. ![]()