Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chci se zeptat ted nás s manželem čeká ivf v sanusu a DR nám říkal že by jsme se měli vejít do 20 000 ale jak tady čtu ty diskuze kolik stojí léky…tak tomu přestávám věřit můžete mi napsat na kolik to vyšlo vás???my máme dlouhý protokol
děkuju:-)
Cca 22 tisíc
cena zahrnuje:
nejdražší léky, které jsem mohla mít (2 sady) - Puregon - ale už si nepamatuju cenu - 2 nebo 4 tisíce za tu jednu dávku
ICSI - 8000 kč
zamražení 3 embryí - cca 3000 kč
prodloužená kultivace - cca 3000 Kč
benzín na 2500 km (naježděno během jednoho cyklu)
napoprvé se zadařilo, mám dvojčata
@Anonymní píše:
Cca 22 tisíccena zahrnuje:
napoprvé se zadařilo, mám dvojčata
nejdražší léky, které jsem mohla mít (2 sady) - Puregon - ale už si nepamatuju cenu - 2 nebo 4 tisíce za tu jednu dávku
ICSI - 8000 kč
zamražení 3 embryí - cca 3000 kč
prodloužená kultivace - cca 3000 Kč
benzín na 2500 km (naježděno během jednoho cyklu)
Odkud jsi tam jezdila? ![]()
Vyšlo nás to na 17500, s cestou necelých 20000. Měli jsme Puregon, ICSI, zařazení, prodloužená kultivace.
Myslím, že do 20 se vejdete v pohodě. Vyšel první pokus.
Sice Sanus Jihlava není naše CAR, ale pro všechny platí, že od září budou, bohužel, léky na IVF podstatně dražší
,takže s tím počítej.
@Anonymní píše:
Odkud jsi tam jezdila?
nechci to psát. Ale s centry v našem městě jsem spokojená nebyla.
Dškuju no doktor nás upozornoval že budou zdražovat ale prý by ty nemělo být tak rapidní tak nevím:-)
Já tam jezdím a už čekáme na zavedení. Já jsem u všeobecný poj a dávali jsme za léky k IVF celkem tak 3tis. A to už jsou nové ceny. Do 20 tis se určitě vlezete.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.