Ceny v polsku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1934
20.7.10 18:48

Ale v té Ostravě je myslím velkosklad, určo tam bude větší výběr.
Na vánoce? tak to ještě v klídku vybírej. A o značce už jsi přesvědčená? Když tak, my se do toho Polska někdy chystáme, tak bych zkusila juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
20.7.10 18:50
xangel87 píše:
Anetik píše:
xangel87 píše:
Já si teda chtěla koupit v Polsku (máme ho 20 km) V-travel, vyšel by o 2000,– levněji, ale upustila jsem od toho, přeci jen už se vidím, jak tam budu lítat a domlouvat se s každou poruchou..Navíc v dobrém kamenném obchodě ti na čas, kdy máš kočárek na reklamaci, dají náhradní, nedokážu si představit, že by tohle udělali v Polsku 8-o
To je fakt. Holt musíš vybrat dobrou značku, přeci nepředpokládáš, že budeš co měsíc v servisu? V čem pak budeš dítko vozit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No právě, že ten V-cross je podle toho, co jsem četla, dost poruchovej :-( Proto mluvím hnedka o reklamaci, preventivně :-)

A jejej! A to ho chceš? Já ho teda neznám, omezila jsem se jen na klasické dvojčátkové :-) Ale jestli už teď víš, že se kazí, to se ti musí hodně líbit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.7.10 18:51
xangel87 píše:
Anetik píše:
xangel87 píše:
Já si teda chtěla koupit v Polsku (máme ho 20 km) V-travel, vyšel by o 2000,– levněji, ale upustila jsem od toho, přeci jen už se vidím, jak tam budu lítat a domlouvat se s každou poruchou..Navíc v dobrém kamenném obchodě ti na čas, kdy máš kočárek na reklamaci, dají náhradní, nedokážu si představit, že by tohle udělali v Polsku 8-o
To je fakt. Holt musíš vybrat dobrou značku, přeci nepředpokládáš, že budeš co měsíc v servisu? V čem pak budeš dítko vozit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No právě, že ten V-cross je podle toho, co jsem četla, dost poruchovej :-( Proto mluvím hnedka o reklamaci, preventivně :-)

ja si myslim ze to stejen zalezi na tom na jaky kus zroovna narazis.. znama ma treba casual za nevim kolik kolik tisic a uz ho mapotreti na reklamaci!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.7.10 18:52
Anetik píše:
V SamBaby jsem byla jen ve F-M, ale do té Ostravy se chystám, jsou tam fajn věcičky!
Jak na ten kočárek spěcháš? :-)

Vidíš, jsem si ani nevšimla že jsou i někde jinde než v Ostravě. Ale myslím že v té Ostravě toho mají asi daleko více - tam je to hrozně velká „hala“ a kdybys chtěla tak tam nakoupíš fakt celou výbavičku :) a i těch kočárku tam měli dvě místnosti :)

• Citovat
  • Upravit
6555
20.7.10 18:54
Anetik píše:
xangel87 píše:
Anetik píše:
xangel87 píše:
A jejej! A to ho chceš? Já ho teda neznám, omezila jsem se jen na klasické dvojčátkové :-) Ale jestli už teď víš, že se kazí, to se ti musí hodně líbit :palec:

Právě že už nechci, od toho jsem upustila dávno :-)
petanah samo, u každého je poruchovej kus, ale všeho moc škodí…jen se bojím, abys pak rukama nohama nedomlouvala reklamaci… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.7.10 18:56
Anetik píše:
Ale v té Ostravě je myslím velkosklad, určo tam bude větší výběr.
Na vánoce? tak to ještě v klídku vybírej. A o značce už jsi přesvědčená? Když tak, my se do toho Polska někdy chystáme, tak bych zkusila juknout.

to bys byla moc hodna.. ja za nej moc dat nechci, protoze cekame druhe dite a dalsi nejak neplanujem takze mi prijde zase zbytecne dat 20tis za kocar ktery pak stejne prodame pod cenou..proto se nam libil ten tako jumper a v cross.. je za solidni cenu a pokud v polsku vyjde o dost levneji tak neni co resit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
20.7.10 19:02

Jestli na ně narazím, určitě ti pisnu. Ty Taka jsou myslím všude. A mezitím omrknem Sam Baby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.7.10 19:08
Anetik píše:
Jestli na ně narazím, určitě ti pisnu. Ty Taka jsou myslím všude. A mezitím omrknem Sam Baby :palec:

dekuji ti moc zatim.. kdyz tak e-mail petanah@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
20.7.10 19:10

Dobře :-), určo se ozvu, myslím tak do měsíce, nejpozději, tam pojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.7.10 20:32

tak my máme s kočárkem z polska docela dobré zkušenosti…kupovali jsme v polsku v kameném obchodě (klotzko-to máš asi daleko ale je to příklad) a v naprosté pohodě.kočár hluboký,sporťák,autosedačka,redukce na autosedačku,pláštěnka 2 ks a moskitiera 2 ks všechno na záruku s návodama atd. tam kde jsme byli rozumí česky takže domluva super a myslím že s reklamací by nebyl problém (naštěstí se nám ještě nic nerozbilo-ťuk ťuk).vyšel o 3500kč levnějí a ještě jsme tam nechali přebalovák,přítel tam druhý den volal paní říkala že nám ho tam schová.Měli jsme tam cestu asi za 2 měs a pořád tam byl pro nás schovaný a paní nám ho hned ochotně dávala.Takže naše zkušenost fakt dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
22.7.10 23:00

tak holky dekuju, ale nakonec jsem si vybrala a objednala tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
22.7.10 23:01

tak holky dekuju, ale nakonec jsem si vybrala a objednala tento :jazyk: