Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosim nevite nektera,jak se pohybuji ceny kocaru Tako Jumper nebo V-cross v polsku??napr.v racibori nebo tesine?jestli se mi vubec vyplati pro nej jet.na netu je okolo 6500 s korbou,sportakem a autosedackou..dekuji za odpoved..
Já když jsem se dívala na kočárky TAKO v Polsku (Těšín - trhy u řeky) někdy v dubnu, tak ty ceny byli naprosto srovnatelné jako u nás na netu - tudíž pokud seš z daleka tak se ti to ani nevyplatí. Navíc nevím jak je to na trhu se zárukou těch kočárku a případnou reklamaci. Já bych asi na trhu ten kočárek nekupovala, když tak někdy v nějakém obchodě, ale tam nevím jak ty ceny vycházejí.
Péťo, úplně ti neporadím, ale levnější tam prý jsou a vyplatí se pro ně jet. Známí si tady vyhlídli Esprit a pak ho kupovali tuším v Těšíně.
jako kdyby to byl rozdil 1000kc tak tam ani nepojedu i kdyz to zase tak daleko nemam, ale prave kvuli te zaruky..
Já si teda chtěla koupit v Polsku (máme ho 20 km) V-travel, vyšel by o 2000,– levněji, ale upustila jsem od toho, přeci jen už se vidím, jak tam budu lítat a domlouvat se s každou poruchou..Navíc v dobrém kamenném obchodě ti na čas, kdy máš kočárek na reklamaci, dají náhradní, nedokážu si představit, že by tohle udělali v Polsku ![]()
To fakt nevím
, musela bych se zeptat. A jiné nákupy tam dělat nechceš? Jo a určo to bylo z kamenného obchodu. Ale ty rozdíly nemůžou být až tak markantní, jen vím, že my tam budeme kupovat peřinku s polštářkem, povlečení a k tomu mantinely do postýlek a vyjde to na 700,–, tak za kukandu to tam asi stojí ![]()
xangel87 píše:
Já si teda chtěla koupit v Polsku (máme ho 20 km) V-travel, vyšel by o 2000,– levněji, ale upustila jsem od toho, přeci jen už se vidím, jak tam budu lítat a domlouvat se s každou poruchou..Navíc v dobrém kamenném obchodě ti na čas, kdy máš kočárek na reklamaci, dají náhradní, nedokážu si představit, že by tohle udělali v Polsku
To je fakt. Holt musíš vybrat dobrou značku, přeci nepředpokládáš, že budeš co měsíc v servisu? V čem pak budeš dítko vozit
![]()
Ještě bych ti dala tip - jsi z Opavy, do Ostravy to nemáš daleko - je tam obchod Sam Baby (www.sambaby.com) a v něm je většina sortimentu z Polska - kočárky, postýlky, lahvičky, oblečení pro mimi, povlečení, prostě vše co si vymyslíš a skoro vše je z Polska. Na e-shopu toho mají pekelně málo, ale přímo v té veliké prodejně toho mají opravdu hodně. Zkus se na ceny podívat tam.
Já tam nakoupila třeba oblečení o 50-100 kč levněji než v obchodě ve Zlíně
a co jsem tak koukala tak šlo o stejnou „značku“ oblečení, tedy o polské.
ze by mi nepucili nahradni o to mi ani nejde(mame prinejhorsim jeste jeden o dceri), ale spis o to vyrizovani..dceri jsme koupili sportak pres net a kdyz se nam zlomilo kolo,tak ani nevedeli jestli ho chteji poslat normalne nebo doporucene.. a domlouvat se polsky to si nedovedu predstavit..to me odrazuje, ale pokud vyjde opravdu levneji nez tady tak bych to riskla..
V SamBaby jsem byla jen ve F-M, ale do té Ostravy se chystám, jsou tam fajn věcičky!
Jak na ten kočárek spěcháš? ![]()
termin mam na vanoce, ale nejpozdeji v rijnu bych ho chtela mit doma.. nechci se pak nervovat a nekde ho shanet na posledni chvili..
Anetik píše:xangel87 píše:To je fakt. Holt musíš vybrat dobrou značku, přeci nepředpokládáš, že budeš co měsíc v servisu? V čem pak budeš dítko vozit
Já si teda chtěla koupit v Polsku (máme ho 20 km) V-travel, vyšel by o 2000,– levněji, ale upustila jsem od toho, přeci jen už se vidím, jak tam budu lítat a domlouvat se s každou poruchou..Navíc v dobrém kamenném obchodě ti na čas, kdy máš kočárek na reklamaci, dají náhradní, nedokážu si představit, že by tohle udělali v Polsku![]()
![]()
No právě, že ten V-cross je podle toho, co jsem četla, dost poruchovej
Proto mluvím hnedka o reklamaci, preventivně ![]()