Cerazette a MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
472
1.11.07 18:11

Cerazette a MS

Ahojky,
už to bude pomale 2 měsíce, co jsem přestala kojit a brát antikoncepci Cerazette a MS stále nikde. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Kdy se vám MS nastartovala po vysazení? Jinou antikoncepci jsem předespat nechtěla, ale vypadá to asi tak, že se jí nevyhnu. Popř. kdy to zajít řešit s MUDr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.11.07 18:15

Koukni sem
https://www.emimino.cz/modules.php?…

a příště si pohledej, jestli není žádná jiná diskuze na toto téma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.07 18:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
1.11.07 18:27

Tyto diskuse mám už dávno přečtené, ale jaksi se tam nepíše nic o tom, na co se ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.11.07 18:33

No já se dívala, že většinou jsi ty diskuze zakládala ty.
Máš nějakou zálibu v zakládání nových diskuzí na skoro stejné téma? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.11.07 18:35

teď jsem v jedné té diskuzi narazila na odpověď:

Já brala Cerazette a zcela bez problému, vůbec jsem nemestruovala a na mimču jsem nic neg. nezpozorovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.11.07 18:37

radši bych se zeptala doktorky, nejsem si totiž jistá, ale mám pocit, že mi říkala, že při Cerezette menstruovat nebudu

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.11.07 18:38

Anojky, já beru Cerazzete od ukončení šestinedělí a doktor mě upozornil, že menstruaci bych neměla dostat. Zhruba po 6-ti týdnech se dostavila slabá menstruace. V průběhu dalšího měsíce se pak ještě několikrát objevilo slabé špinění. Tou dobou mi přášky docházely, tak jsem šla k doktorovi. Ten mě vyslechnul a říkal, že se to skutečně stává, ale jinou hormonální antikoncepci mi prý předepsat nemůže. Tak jsme spolu ještě řešili možnost tělíska nebo injekce, ale nakonec jsme se vrátili k původní variantě a dohodli se, že dám těm práškům ještě šanci. A od té doby mám klid, menstruace už se 2 měsíce nedostavila. Jinak v souvislosti s jejich užíváním nepozoruju žádný problémy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.11.07 18:39

TOTO JSEM NAŠLA V DISKUZÍCH, KTERÉ PRÝ MÁŠ UŽ DÁVNO PŘEČTENE.
TO TAKY NEJSOU ODPOVĚDI NA TVOU POLOŽENOU OTÁZKZU?
 Lenka

• Citovat
  • Upravit
8603
1.11.07 18:40

ahojky

tak to neporadím, já taky brala Cerazette,ale když jsem trošku omezila kojení, tak jsem začala špinit a špinila pořád, tak jsem ho vy:,–(ila a MS se dostavila hned druhej den a od té doby je pravidelná.

tak být tebou, tak bych asi zavolala doktorky a zeptala se, jestli je to normální že jsi ještě MS nedostala, určo ti poradí i takhle po telefonu, při nejhroším rovnou objedná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.11.07 20:26

Anonymní: to nejsou odpovědi na otázku, kterou položila Pett. Pett má problém, že Cerazette už vy:,–(ila a MS nemá. (A ne, že nemá MS při braní Cerazette).

Mně se MS po vysazení Cerazette dostavila hned druhý den. Ale někde jsem slyšela, že některým ženám trvalo déle, než se tělo hormonálně srovnalo. Ještě bych měsíc počkala, třeba se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
1.11.07 21:05
deimoska píše:
Anonymní: to nejsou odpovědi na otázku, kterou položila Pett. Pett má problém, že Cerazette už vy:,–(ila a MS nemá. (A ne, že nemá MS při braní Cerazette).Mně se MS po vysazení Cerazette dostavila hned druhý den. Ale někde jsem slyšela, že některým ženám trvalo déle, než se tělo hormonálně srovnalo. Ještě bych měsíc počkala, třeba se to srovná.

No konečně někdo, kdo si pořádně přečetl můj dotaz. Díky Deimosko! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital